23 Haziran 2014 Pazartesi

NYX Bourgeois Pig ve Desert Rose Allık İncelemeri//Review: NYX Bourgeois Pig and Desert Rose


Merhabalar!
NYX allıklarını ne kadar çok sevdiğimi her fırsatta belirtiyorum, zaten NYX Taupe dışında bir kontur ürünü de kullanmıyorum yıllardır. Velhasıl kelam, bana kalsa tüm NYX allıkları alırım. Pembe allıklara olan düşkünlüğümü herkes biliyor artık. Bu iki renk de 1 seneye yakındır wishlistim'deydi, sonunda 2 ay önce sıra geldi. 2 aylık kullanım sonrası incelemesini yapmak da bu postun görevi:)

Hey everyone!
I keep saying that I adore NYX blushes, yet I don't use any other shade than Taupe to contour. I'm also addicted to pink blushes, so I got these two blushes 2 months ago. Now, review time!



Bourgeois Pig, NYX allıkların içinde en pembe olanı olarak biliniyor. Gerçekten çok canlı, dopdolu mat bir pembe. Korkutucu görünüyor biliyorum, ama uygulama tekniğiniz iyiyse muhteşem bir görüntüye ulaşıyorsunuz.
Desert Rose ise bir kaç tık daha koyu ve daha tok bir pembe. Satin gibi bir yapıda, içinde gözle çok zor görülecek gümüş rengi ışıltılar var. Yanakta belli olmuyor tabi ki.

Bourgeois Pig is known as the pinkish(is there even a word as pinkish?) shade of all NYX blushes. It really is vividly pink. I know it looks scary but if you apply it correctly, it is amazing.
Desert Rose's a bit darker and it has slightly satin finish. It includes micro silver shimmers but they're not visible on the face. 

 Solda Bourgeois Pig, sağda Desert rose. Fro left to right: Bourgeois Pig, Desert Rose.

İkisinin de yapısı yumuşacık, her NYX allık gibi. Pigmentasyonları inanılmaz, o yüzden Nars allıklarda olduğu gibi çok az almanız yeterli oluyor. 

They're sooo silky, as every NYX blush is. Pigmentation is perfect that the slightest amount of the product's enough for u. Just as Nars blushes' pigmentations.

Üstte Desert Rose, altta Bourgeois Pig. Top: Desert Rose Bottom: Bourgeois Pig

Kalıcılıkları gayet iyi, özellikle Desert Rose'unki. Çok koyu tenlilere Bourgeois Pig'i önermiyorum. 

İkisinden daha çok kullandığım Bourgeois Pig, ama tabi ki ikisine de bayılıyorum. Pembe allık seviyorsanız kesinlikle bir deneyin.

I don't recommend Bourgeois Pig for darker complexions. I use B.P more but I really love them both. If you're a pink blush person, definitely check these out.

xx

6 yorum:

  1. Ben de pembe allık düşünüyordum , bu yazı iyi oldu.

    YanıtlaSil
  2. fiyatı nedir ve douglas'larda bulunuyor mudur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık Douglaslarda yok, Morhipo'dan fiyatlarına bakabilirsiniz:)

      Sil
  3. Çok canlı pembeler :) Desert Rose tam benlik :)

    YanıtlaSil