4 Haziran 2014 Çarşamba

LORAC PRO PALET İNCELEMESİ//REVIEW: LORAC PRO PALETTE


Günaydııııın!
Heyecandan delirerek yazı yazmak da dünyanın en zor işi, bilen bilir. Aylardır peşinde olduğum ama Amerika'da bile stoklarda bulamayanların olduğunu duyduğum Lorac Pro paletime dünkü kargomla kavuşmuş oldum! Bu paleti, Youtube ve blog camiasındaki tüm yabancı kullanıcılar öve öve bitiremediği için almadığım her gün aklıma düşüyordu. Sonunda kavuştuk!

Gooooood morning!
It's so hard to type when u're uber excited. I've been searching for a way to get this palette for ages due to the fact that it's not being sold in Turkey. Finally, it's miiiine!






Palette ilk farkedilen şey incecik oluşu oluyor. O kadar güzel ki ilk 5 dakika dokunmaya doyamadım. Seyahat için mükemmel. Ayrıca içinden mini boy Lorac primer'ı da çıkıyor.

The first think you notice is the sleekness of the palette. It's so gentle, and great for travelling. It also comes with a mini size Lorac primer.




İçinde 8 mat 8 ışıltılı toplam 16 far bulunuyor. Aradığınız en açık renkten en koyuya kadar hepsi bir arada, çok hafif bir gündüz makyajı da yapabilirsiniz, çok ağır ışıltılı bir gece makyajı da. Tek kelimeyle renk aralığı mükemmel. Tek eksiği bence ışıltılı bir gri.

It contains 8 matte eyeshadows as well as 8 shimmery ones. You can find any color you'd like to reach from the lightest to darkest. The color range is amazing. I'd like it contain a shimmery gray color though.





İlk swatch yapışımda "hiiiiy" diye tepki verdiğim bir palet oldu açıkçası. İnanılmaz bir pigmentasyon ve renkler çoooooook çok çok güzel. Favori seçemiyorum bile, ama Gold en en en çok kendini gösteren ve pigmentli renk. Diğer favorilerimse Pewter, Mauve, Espresso ve...şu an seçmeye çalışmayı bırakıyorum. Harikalar.

Dezavantajı tozutmaya meyilli olması. Simsiyah palet kullanmaya başladığınız ilk anda aralara tozlar doluşmuş bir hale dönüyor. Göze uygularken göz altına dökülme yaşamadım ama fırçaya alırken ciddi bir tozutma mevcut.

Bunun dışında, gerçekten ulaşabilen herkesin almasını tavsiye edeceğim bir palet olduğunu söylemem gerek. Fiyatı tek seferde vermek için biraz tuzlu gözükebilir ama 16 tane üst düzey kalitede far için oldukça uygun. Ününe gerçekten değmiş, ciddi anlamda harika bir palet olmuş. Evde otururken bile makyaj yapasım geliyor sayesinde.

The pigmentation of these eyeshadows are insane! The colors are amazing that I can't even choose a favourite. Gold's the most outstanding color but Pewter, Mauve and Espresso are also my favs. Whatever I give up, every single one is a fav of mine..

They tend to create a mess due to their chalkyness but they don't make a fall-out under the eyes while applying.

Overall, this is an ammmazing palette which deserves its hype. You may think that it's a bit pricey but for 16 high-end eyeshadows it's a good deal. I truly recommend this palette to everyone.

xx

13 yorum:

  1. Farları bilmem ama senin çekim ve fotoğraf kalitesi konusunda bir devrim yarattığın kesin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah çok teşekkür ederim:) Fotoğrafçı yanım sağ olsun diyelim:)

      Sil
  2. Bayılıyorum bu palete çok güzel yaa.Swatchlar da güzel olmuş renkler müthiş.Güle güle kullan ^.^



    merveylemakyajvemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. :-))) hakikaten heyecanından bile anlaşılıyor ne kadar güzel olduğu.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeeeeeel ben de çok merak ediyorum şimdi bide 2.si çıktı, naked ler gibi efsane olcaklar=) Güle güle kullaaaan

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir palet,bende denemeyi düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyor paleti nereden aldınız acaba?

    YanıtlaSil
  7. çok güzel görünüyor paleti nereden aldınız acaba?

    YanıtlaSil
  8. İnstagramda hangi hesaptan aldınız peki?

    YanıtlaSil