2 Haziran 2014 Pazartesi

Wet n Wild Comfort Zone Far Paleti İncelemesi+Makyaj//Review: Wet n Wild Comfort Zone+Look


Merhabalar!
Şüphesiz ki Wet n Wild'ın en ünlü paleti Comfort Zone ve Türkiye'ye geldiğinden beri kapış kapış satılıyor. Stokların yavaş yavaş dolmaya başlamasını bekledim okuyup almak isteyenler için, ve artık incelemesini bu postta yapıyorum.

Hey guys!
Today I'll be reviewing the most popular eyeshadow palette of Wet n Wild: Comfort Zone!



Paletteki tüm renkler earth toned dediğimiz toprak rengi skalasında ve günlük kullanıma uygun, bu sebeple adı Comfort Zone zaten. Cesur değil de rahat olmak istediğimiz zamanlar için.

All of the colors in this palette are  earth toned and suitable for daily looks, that's why it's called Comfort Zone. For the days that we wanna stay within our safe grounds.



Renklerin yumuşaklığı, pigmentasyonu ve dağılımı muhteşem. Tek sorun uygularken göz altlarına dökülüyor olması. Bu sebeple, göz makyajınızı yaptıktan sonra göz altı kapatıcınızı uygulamanızı öneririm.
Favori renklerim: İlk fotoğraftaki soldan üçüncü, ikinci fotoğraftaki soldan ilk ve son farlar. 

The softness, pigmentation and the application of the eyeshadows are literally amazing. The only problem is that they tend to create a lots of fall-outs. So I recommend doing skin make-up afterwards.
My favs are: Third from the left on the first photo, first and last from the left on the second photo.




Çoğunuzun bildiği üzere, bu paletteki son duochrome renk Mac'in Club'ına dupe olarak gösterildiği için çok ünlendi. Karşılaştırmada da görebileceğiniz üzere, dupe olmanın yanından bile geçmiyorlar. İkisi çok farklı renkler. Club (solda) daha yeşil-kahve bir duochrome ve kahveliği daha fazla (fotoğrafta yeşilleri pek çıkmamış olsa da). Wet n Wild ise mavi duochrome'lu daha parlak ve kızılımsı bir renk. Hatta aynı Mac'in Woodwinked'inden olduğu gibi karıştırmaya başladığınızda kendi kendine ayrı bir kızıl crease rengi yaratıyor. Dağıtmadığınızda göz kapağında mavi duochrome'u görebiliyorsunuz, ama dağıttığınızda crease definer bir renk oluyor. Club daha ayakları yere basan bir renk bu açıdan, Wet n Wild biraz renkli.

As you probably know, the last shade of the palette is supposed to be a dupe for Mac's Club. But as you can see, they are completely different. Club has more greenish duochromes and brown dominated while Wet n Wild has blue duochrome with reddish tint dominated. It creates its own crease color when you blend, just as it is the case for Mac Woodwinked. Club's more classy and Wet n Wild is colorfull.



Comfort Zone'la çok fazla kombin yaratabilirsiniz, ama soğuk tonlarla sıcak tonları çok fazla karıştırmamaya özen göstermenizi öneririm. Ayrıca göz kapağına uygulanacak liner'ı kalemle değil jel ya da likit eyelinerla uygulamanız daha başarılı sonuç verecektir zira farlar kalemin rengini belli bir süre sonra kendi rengine döndürüyor.

You can create endless combines with this palette but I recommend not to mix cool and warm shades. Moreover, you may want to use liquid or gel eyeliners rather than pencils due to the fact that the eyeshadows tend to turn the colors of the pencils into their owns after a while.

xx

7 yorum:

  1. Göz rengin makyaja göre değişmiş gibi geldi,harika olmuş ! Dediğin gibi stoklarda varsa gidip alacağım inşallah,yakınımızdakine standı kurulmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ela olduğu için farlar çok etkiliyor:) Teşekkür ederim:)

      Sil
  2. renkler muhtesem.

    o sagdaki definer rengi daha cok mac'in blue brown pigmentine benziyor.

    YanıtlaSil
  3. hem gunduz hem gece makyajı icin kullanılabilecek , her makyajseverin dolabında bulundurması gereken harika bir palet :))

    YanıtlaSil
  4. Gitgide aşık oluyorum bu palete :D ♥

    YanıtlaSil