5 Ocak 2015 Pazartesi

MAKEUP GEEK BURLESQUE Far İncelemesi//Review: Makeup Geek Brulesque Eyeshadow


Günaydın!
Herkese iyi bir hafta diliyorum. Dün Instagram'da söylediğim gibi, bugünün yazısı geçen hafta ulaştığım Makeup Geek farlardan Burlesque üzerine olacak. Yazarken bile heyecanlıyım, oldukça uzun süredir bekliyordum zira.

Good morning y'all
As I mentioned on Instagram yesterday, today's post will be on Makeup Geek Burlesque eyeshadow which I've been uber xcited about.




Makeup Geek, bildiğiniz üzere, Youtuber Marlena'nın kendi kurup sonra şirkete çevirdiği bir kozmetik markası. Yanılmıyorsam daha sadece 1 yıl oldu lisanslı olarak ürün çıkarmaya başlayalı
 ama son 6-7 ayın far sükseleri kendilerine ait. Tabi ki Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar, o yüzden alternatif kanallar aracılığıyla ulaşmak zorunda kalıyoruz.
Her neyse, ben 1.5 ay civarıdır siparişimi heyecanla bekliyordum, ve geçen Çarşamba bana ulaştı. Mac'in refill farları formatında geliyorlar genelde, ve ilk düşündüğüm şey Mac far paletlerimdeki halkalara sığıp sığmayacağıydı. Mac'le bire bir aynı santimetre ve çapta yapmaları yasal olmazdı, o yüzden tahmin ediyordum ufak bir fark olacağını. Evet Mac paletlerdeki halkalara sığıyorlar ama Mac farlar gibi koy çıkar yapamıyorsunuz. Yani hiç bir pay kalmadan biraz zorlayarak giriyor, o yüzden bir daha çıkarmaya çalışırsanız parçalanır.

As you all know, Makeup Geek was found by Youtuber Marlena, and has been around for about a year. The last 6-7 months of the year was dominated by their amazing quality eyeshadows on YT and blogs, so I was so into their shades and line. Due to the fact that they don't ship to Turkey, I had to make them shipped via other people connected to US. 
Anyways, I finally put my hands on my orders a week ago. They came in a refill form just as Mac, and I immediately wondered if they'd fit in Mac eyeshadow palette slots or not. As I guessed, they fit but fully-that means you can't take it off once you put it in. Otherwise it'll just scrumble. That's because the legal procedure; they can't make it identical to Mac sizes otherwise there're some commercial sanctions.




Şu renge bakar mısınız? Kırmızı, bordo, kiremit tonlarındaki farlara taptığımı tüm takipçilerim biliyor zaten, ilk tercihimin Burlesque olması ne beni ne de çevremdekileri şaşırttı. Muhteşem bir kırmızılık, harika altın rengi ışıltılar ve inanılmaz bir dış V rengi. Abartısız söylüyorum ki geldiğinden beri bu fardan başka far kullanmayı düşünmedim bile gözümün dış kısmı için. Her gün istisnasız bunu sürdüm.

Just...Look at this color. Everyone knows that I adore reddish, copperish, burgundy kinda eyeshadow shades and Burlesque's just my cup of tea. An amazing outer V color, incredible gold shimmers and perfect pigmentation. I haven't used any other eyeshadow since I got this, I mean it.






Gün ışığında tam kırmızılığını gösterirken sapsarı ışıklarda hafif turuncumsu kahveye çalabiliyor. Dediğim gibi, gerçek rengi bordo, çok net.

It looks truely reddish on daylight but if you have a true yellow or warm lighting, then it looks a bit brownish copper.



Son zamanlarda aldığım ürünlerin içinden beni en çok tatmin eden, fiyat-performans olarak da ayrıca göklere çıkaran bir far bu. Makeup Geek ürünlerine ulaşma imkanınız varsa asla vakit kaybetmeyin. Yani, işte, inanılmaz...

This has been the most satisfying purchases that I had within the last 2-3 months. It's literally amazing. You need this in your life, trust me.

xx

3 yorum:

  1. elimde 20 tane farı var. 2 tane pigmentine sahibim. 5 tane farını ve 1 pigmentini daha alacaktım ki yasak geldi.

    YanıtlaSil
  2. ay sizin imza eyelinerınız bu muydu? ahahahahah iyi güldürdünüz beni valla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah zavallı ya, bak tatlım bak daha olamamış troll sanrısı seni, benim imza eyelinerım dediğim şey KUYRUKLU KALINDIR. Bi yerden laf çakmaya çalışacaksan dersine de iyi çalışacaksın, otur bugüne kadar yazdığım postları bu sefer dikkatli oku da belki doğru yerden laf çakabilecek hale gelirsin. Tabi bana laf yetiştirip nefret biriktirmek için AYLAAAR YILLAR gerilerden başlayarak tüm postlarımı okuyup hatmettiğin gerçeği de başlı başına skandal. Ay nerden tutsak elde kalıyorsun, çok üzüldüm senin kompleks sorunun adına, lütfen bir yardım al tamam mığğğ bak çok zararlısın topluma :( ahah

      Sil