16 Temmuz 2014 Çarşamba

China Glaze "Whisper" Oje İncelemesi// Review: China Glaze "Whisper"


Merhabalar;
China Glaze artık Gratislerde satılmaya başlandı ve yıllardır China Glaze Türkiye'ye gelsin diye tepinen bizler için ufak bir bayram havası oluşmadı değil. Online satışlarda renk görme, yakından inceleme vs imkanı olmadığı için pek tatmin edici olmuyordu.

Velhasıl kelam, bana yakın olan Gratis'te geçen hafta China Glaze'leri ikili olarak indirimli görünce gözüm kapalı aldım. 17,90'a iki oje beraber geliyor ufak bir pakette, ikincisinin incelemesi de bir sonraki postta olacak. 

Hey guys;
China Glaze is finally here, in Turkey. I saw a promotion kit like 2 for 1, and I immediately grabbed it. The other one will be up on the next post.




14 ml'lik oldukça büyük ojelere sahip China Glaze bildiğiniz üzere. Fırçası bana göre biraz daha ince kategoride. 

China Glaze has 5 oz bottle of nailpolishes so they're quite big. The actual brush is, however, on the thinner side.



Whisper ise, sedefli uçuk bir pembe. Sedefli ojelerle hiç aram yok açıkçasını söylemem gerekirse, hele hele açık renklerle. Sim olur, partikül olur, her şey olur ama sedef... Bilmiyorum, ucuz geliyor bana. Ama bu ikilinin diğer ojesine göz diktiğim için bunu da denemekten bir sakınca gelmeyeceğini düşündüm.

Whisper is nacreous light pink which I actually dislike as a color. Shimmer is fine, so are textures but nacreous... Kinda cheap looking for me, in general. But, due to the fact that I eyed on the other polish in this kit, I wanted to give this a chance.


Sürdükten sonra fikrim biraz değişti açıkçası. Hoş ve temiz duruyor. Kalıcılığı da fena değildi, ve sürerken dalga dalga olmadı. Ama, yine de, sürekli elimin gideceği bir renk değil. Daha çok water marble nail artlarında kullanmayı düşünüyorum. Eğer sedefli ve açık renk ojeler seven biriyseniz, bir bakın derim.

After I apply it on my nails, I changed my mind a bit. I think it looks clean and fine. It lasts for good 3 days without chipping and the application is smooth. But still, that's not my color at all. I'll use this more on the nail arts and water marbles. If you like these kind of colors, give this a go.

xx

1 yorum:

  1. Ben tamda bu renginimerak ediyordum swatch olması güzel olmuş. indirim devam ediyor mu?

    YanıtlaSil