18 Temmuz 2014 Cuma

China Glaze "Recycle" Oje İncelemesi// Review: China Glaze "Recycle"


Günaydııııın!
Önceki postta belirttiğim gibi, China Glaze'in ikili oje setini bu renge vurulduğum için almıştım. Şimdi de incelemesini yapacağım!

Good morning y'all!
As I mentioned in my previous post, I had purchased the duo nail polish kit for this color. So here comes the review!






Rengimiz tamamen ışıltısız, kremsi bir gri. Pastel gri de diyebiliriz. Grilerden bahsederken her zaman söylediğim şeyi yine söylüyorum; maviye çalan grilerden nefret ediyorum-özellikle de farlarda. Mac farları inceleme serimi okuduysanız bunu biliyorsunuzdur zaten. O yüzden gri oje konusunda çok seçiciyim. Bugüne kadar buna benzeyen nötr ışıltısız griyi bir tek Penti'de bulmuştum, evet çorap markası olan Penti'nin ojelerinde. Ama sürümü vs. vasattı tabi. O yüzden bu ojeyi büyük bir heyecanla aldım desem yalan olmaz. İsmi, gri bir ojeye yakışır şekilde, Recycle.

It is neutral no-shimmer grey. I really hate the greys which gravitate towards blueish finish, so this one was a bit exciting due to its being neutral. Its name is Recycle-wasn't hard to predict.





Rengi tam istediğim gibi, sürümü rahat, her şey iyi harika derken... 2. günün başında uçlarından ve hatta diplerinden çıkmaya başlamasıyla şoku yaşamam bir oldu. İlk fotoğrafta da görebilirsiniz hafif hafif dipten çıkmaları ama 2. günde iyice rezaletti. Üzerine top coat sürmemiştim, sürsem 3 gün giderdi herhalde ama sürmek zorunda olmak çok can sıkıcı. Biraz uğraştırıcı bir oje açıkçası. Ama şu anki aklım olsa yine alırdım, çünkü rengine bayıldım.

Color payoff is amazing, easy to apply, everything is perf... Oh wait, it's chipping ON THE SECOND DAY. Gotta be a joke or sth. I didn't apply a top coat but who cares, I don't want my China Glaze to chip on the second day! The color is great, so I would buy it anyway, but this was a bit disappointing to be honest.




Uçları çıkınca, o akşamı kurtarması için sünger tekniğiyle ufak bir nail art yaptım ve tahminimden çok daha güzel oldu. Soğuk bir buz mavisiyle gradiant geçişler yapılabileceğini ve kombinlenebileceğini görmüş oldum böylece. Bir dahakine yüzük parmağıma bu maviyi sürüp kalanını gri tutacağım.

Dediğim gibi, gerçekten güzel bir gri arıyorsanız bu o. Ama uzun süre tırnakta kalmadığı gerçeğini göze almanız gerekiyor.

When the ends are chipped, I made a sponge nail art and it turned out much better that I expected. So, I realized that this nailpolish combines amazingly with ice blues.

As I said before, if you're looking for a nice grey color, go for it. But, be prepeared it to be chipped on the second day.

xx

4 yorum:

  1. son fotoğrafa özellikle bayıldım, bu rengi ben de çok severim...

    YanıtlaSil
  2. Gri ojelere bayılıyorum, sünger işlemin de çok başarılı durmuş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de ozellikle gri-mavi farlardan nefret ediyorum. Tipik kuafor makyajlarinda kullanilan far :/
    Ojenin rengi cok hosmus ama daha cok nail arta bayildim ben, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  4. mavi grilere ölüm :D bu tonda harikaymış

    YanıtlaSil