22 Temmuz 2011 Cuma

Oje: Illamasqua Radium, Bacterium ve Gamma

Illamasqua'ya nasıl taptığımı bilirsiniz. For your alter ego mottosuyla yola çıkan Illamasqua, yeni koleksiyonunda 3 muhteşem ojeyle karşımızda. 2'si neon, 1'i sedefli bronz skaladan olan ojelere kelimenin tam anlamıyla taptım ki ne yeşil ne de turuncu benim oje rengim değildir normal şartlar altında. Oje koleksiyonu fotoğraflama işine girdiğimde ve buraya koyduğumda daha çok mavilerden, kırmızılardan, bordolardan ve pek tabi ki siyahtan yana olduğumu göreceksiniz ama Illamasqua yaptı mı yapıyor.

İlk olarak Radium, muhteşem neon'lukta bir yeşil ama neon yeşil dendiğinde akla gelen ucuz yeşilden değil. Kirli yeşilin neon versiyonu. Radium'dan çok Toxic'imsi bir oje ama konsept ismi oldukları için lafım yok. Muhteşemliğe bakar mısınız?

İkincisi Bacterium, bronz kahverengi tonlardan sedefi çok tutulmuş ara bir ton. Ki ben, yine sedefli oje asla tercih etmeyen bir insan olarak, çamur renginin daha canlı ve sedefli tonu olan bu ojeye kesinlikle bayıldım, istisnam oldu.

Son olarak Gama. Turuncunun gerçekten çok çiğ durduğunu düşünürdüm tırnakta, Illamasqua yapana kadar... Yine bilinen turunculardan çok daha pigmentli ve çok daha "plastik" olan Gama, yaz denilince akla gelen ilk oje benim için artık.

Illamasqua, seni seviyorum. xx

3 yorum:

  1. Illamasqua hakkında yazan bir blogger, off beee, şükür.. Illamasqua benim en sevdiğim marka. O allıkları ve farları yok mu, ölürümmmm... Hani herkes bir marka seçse çoğunluk MAC ya da NARS der ya; ben ILLAMASQUA diye çığlık atarım. O derece delisiyim. Ama ne yazıkki ulaşmak imkansız ve kendilerine Türkiye'de bir şube açıp açmayacaklarını öğrenmek için mail attığımda ne yazıkki olumsuz cvp verdiler. Biz kavuşamayan 2 sevgiliyiz ne yazık ki... Bu arada bloğundaki marka çeşitliliğine bayıldım. Özellikle Illamasqua'yı görünce şuurumu kaybettim.

    YanıtlaSil