1 Ağustos 2013 Perşembe

Lancome Rouge In Love//Rose Sulfureuse İncelemesi


Merhabalar;
Bundan 1.5 ay önce, annemle birlikte alışveriş yaparken Mac dışında bir ruj almak istediğime karar verip Lancome standına ışınlandım, ve uzun denemeler sonucu mükemmel bordoyu orada buldum. Kırmızı/bordo rujlar konusunda gerçekten oldukça araştırma yapmış ve çok çeşit denemiş biri olarak denk geldiğim en kaliteli ve classy rujun Lancome Rouge In Love serisinden Rose Sulfureuse olduğuna hiç bir şüpheniz olmanız, bu kadar geç keşfetmiş olduğuma inanamıyorum.





Gördüğünüz gibi renk olarak pembemsi bir bordoluğu var. Şarap renginin net karşılığı, bu tanım yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Mat ama boya gibi duran bir matlıkta değil, hafif bir canlılığı/parlaklığı var. Kesinlikle kurutmuyor ve en önemlisi, muhteşem kalıcı. Bolca yiyip içme testine tabi tuttum ve hiç yarı yolda bırakmadı. Yenilememe gerek bile kalmadı. Kokusu çok hafif, varla yok arası. Klasik Lancome kokusunu bilenler anlayacaktır.

Fiyatıysa 73 TL.







Kutusu klasik Lancome kutusu ve renginde, kabartması da öyle. Şikayetçi olduğum tek nokta, rujun tüpünün dizaynı. Bence ucuz görünüyor, kesinlikle eski Lancome ruj tüpüne dönmeliler. Biliyorum, yeni bir seri ama yeni diye klasikten vazgeçmenin de bir anlamı yok. Lancome, duy sesimi!


Evet şimdilik bu kadar, muhteşem bordoyu bulmanın rahatlığındayız.

xx

18 yorum:

  1. Keske bana da yakissa koyu rujlar ama eminim sana cok yakismistir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle düşünme, kopkoyu sürmek yerine hafif hafif noktasal sürersen hiç de düşündüğün gibi olmaz bence. Hatta bence yakışıyordur, sen şartlanmışsındır yakışmıyor diye:) Teşekkür ederim bu arada:)

      Sil
    2. aa evet olabilir aslında, benim dudaklarım ince değil ama en olarak küçük olduğu için pek yanaşmıyorum aslında, ama sana güvendiğim için denicem, sonuçta kırmızı rujları iyi tanıyosun ehe :)

      Sil
  2. Bence bu muhteşem rujun yanına naked basics palet ya da mac msf çok yakışırdı..böyle güçlü ürünleri tanıtman çok iyi oluyor çekilişte çıkmasa bile mutlaka bir gün alacağım bu ruju

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Basics ben de düşünüyorum ama bakalım, umarım koyabilirim:) Teşekkürler:)

      Sil
  3. rujun rengi harikakendime böyle renkleri hafif olarak sürünce yakıştırıyorum beğendim :)

    mac blushbaby allık diyorum ben çekiliş için :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir renk gülerek kullan :)ruj kabı hakkında çok haklısın

    YanıtlaSil
  5. Benim için sanırım mükemmel bordo her zaman mac diva olarak kalacak , ama bazen insana matlıktan fenalıklar geliyo bunun parlaklığına rengine falan bayıldım cidden çok çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum Diva'yı, gerçekten o da mükemmel bordo gibi ama dediğin gibi o matlık donukluk falan her zaman gitmiyor, teşekkürler:)

      Sil
  6. Rujun rengine ve matlığına taptım!My preciousss diyerek sarılıp uyuyasım var.
    Hediye alternatiflerine gelecek olursak, Mac Breath of Plum hoş olur derim. Benim denemek istiyor olmam bir yana, sevilerek takip edilen bir bloggerdan kendisi tarafından sevildiği bilinen ürünlerden birini hediye almak çok hoş olur, gittiği ten rengi skalası zaten geniş ve önümüzde sonbaharın olduğunu düşünürsek (umarsak?)renk-mevsim uyumu da muhteşem olur.
    Yorum azıcık uzun oldu da insanın keyifle okudukça iletişime geçip sesini duyurası geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Estağfurullah. İnsanlar çok merak ediyor Breath of Plum'ı, düşünmüyor değilim ben de:)
      Teşekkürler:)

      Sil
  7. millet çekiliş diye kullanılmaktan haşatı çıkmış ürünleri ya da asla kullanmayacağı milyoncu ürünlerini lütfeder gibi dağıtıyor. bence blog sahibesinin sadece kendi kullandığı ayarda ürünlerle çekiliş yapması oldukça asil bir davranış. yine de bütçesini zorlamak zorunda hissetmesin! yahu çekiliş diye yarım şişe flormar ojeyi veren youtubecuları gördü bu gözler, takipçilerinden koli koli cömert high-end hediyeleri kabul ederken üstelik.

    ps: hiçbir çekilişe katılmadım, katılmayacağım. pinti blogger/youtuber ablalar başıma üşüşmesin de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Herkes kendine yakışanı yapıyor işte:)

      Sil
  8. Nars Albatros ne de güzel gider, bu ruj+ Albatros+ biraz contour+ siyah/kahve/koyu mürdüm eyeliner+ rimel bitti, gitti işte :)

    YanıtlaSil
  9. eee peki çekiliş ne zaman :) bencede naked basics olabilir:) ama rujun rengi muhteşem

    YanıtlaSil