9 Haziran 2013 Pazar

SEPHORA ALIŞVERİŞİ: GUERLAIN, YVES SAINT LAURENT


Merhabalar;

Bildiğiniz üzere 10 gündür tüm bloggerlar, direniş sebebiyle yazılarımıza ara verdik. Yazılarımıza tekrar dönüşümüzü bu postla açıyorum ben de. Özel bir direniş postu yazmadım, yazmayacağım çünkü Twitter'da yeterince bu konuyu irdeledik, ve duruşumu bilmeyen yok. Direnenlerle ilgili tüm düşüncelerimiz bakidir.

Bunların dışında, 1 haftadır yataktan kalkamayacak kadar kötü bir hastalık geçiriyorum, ama bloğu çok özledim, bu yüzden zorla da olsa fotoğrafları çektim ve karşınızdalar.

Tüm bu olaylar başlamadan önce, bakım rutini ürünlerim bittiği için, en acilinden bir Sephora alışverişi yaptım. Beni en heyecanlandıran ürünle başlamak istiyorum.

GUERLAIN ABEILLE ROYALE KIRIŞIKLIK KARŞITI SERUM (359 TL)














Bu ürün, kraliçe arı sütünden yapılmış bir serum. Gördüğünüz üzere zaten amblemi de kraliçe arı şeklinde. Üzerinde bildiğimiz klasik Guerlain amblemi kabartma halinde de bulunuyor. Paketi, şişesi, sunumu, inanılmaz güzel ve verdiğiniz paraya karşılık olarak lüks hissettirmeyi bilmişler.
Gelelim bu ürünün olayına. Serum zaten nemlendiricinin altına her zaman kullanmamız gereken, cildi en çok besleyen cilt bakım ürünü. Ama bunun farkı kırışıklık konusunda inanılmaz işler yapıyor olması. Tahmin edebileceğiniz üzere 22 yaşında biri olarak minimum düzeyde mimik kırışıklıklarım var. Yakından bakmak gerek tabi, ama hissediyorum ki derinleşecek bu çizgiler ve yer bulacaklar kendilerine. Bunu çok acil bir şekilde önlemem gerekiyordu çünkü kırışıklık derinleştikten sonra geri dönüşü yok, ancak görünümü biraz hafifleyebiliyor en iyi ihtimalle. Bu nedenledir ki bu ürünü en fazla 20'li yaşların başına ve 30'lara öneriyorlarmış. Yani kırışıklık karşıtı deyince aklınıza 40+ ürün grubu gelmesin. Kırışıklıktan korunmaya 20 yaştan itibaren başlamamız gerekiyor maalesef. Ben de bu amaçla, Guerlain'in kraliçe arı serumunu aldım. Geri dönüşleri inanılmaz iyiymiş, ki zaten Guerlain her zaman güvendiğimiz ama çok pahalı olduğu için biraz uzak durduğumuz bir markadır. Evet biliyorum çok pahalı. Ben de alırken uzunca düşündüm, ama skincare ürünlerine para vermeden de olmuyor maalesef. İşin özeti, çok mutluyum aldığım için. Sonuçlarını detaylı bir şekilde inceleyen bir post yazacağım belirli bir zaman geçince.

YVES SAINT LAURENT FOREVER YOUTH LIBERATOR FLUID SPF 15 (219 TL)





Bu nemlendirici benim her zamanki skincare rutinim dahilinde, aşağıda göreceğiniz göz kremiyle birlikte. O yüzden bitenlerin yerine ışık hızıyla aynen aldım, çünkü oldukça memnunum.

YVES SAINT LAURENT FOREVER YOUTH LIBERATOR EYE CREAM (159 TL)





Bu da, aynı setin nemlendiricisi gibi, benim rutinimin olmazsa olmazı. Bittiği an koşup aldım, muhteşem bir göz kremi.

Ben bu iki ürünü uzun zamandır kullandığım için inceleme yazılarını yazmıştım, daha çok fotoğrafı ve detaylı değerlendirmemi şurada bulabilirsiniz, buraya kısa yazdım o yüzden.

TESTERLAR(GUEARLAIN PARFÜM, FONDÖTEN, GÖZ KREMİ VE ARI SÜTÜNÜN KÜÇÜK BOYLARI)












Evet, servetimi Sephora'ya emanet ettiğim bu alışverişteki ürünlerin bereketli olmasını diliyorum her zamanki gibi, çünkü 2 ayda bir ödenecek miktarlar değil.

Sevgiler
xx


12 yorum:

  1. Kesene bereket canim, umarim verdigin paraya deger ve uzun uzun kullanirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan :)
    Ben de cilt bakımına erken yaşlarda başlama taraftarıyım, ne kadar erken o kadar iyi. Tabii cildi çok yormayacak ürünlerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım aynen öyle, erken kademeli bir şekilde gitmek lazım.

      Sil
  3. Aldıklarını güzel günlerde kullan canım.
    30 yaşındayım ve güzel nemlendiren, yeni başlayan kırışıklarda etkili ve tabi azıcıkta olsa morluklarımı aydınlatabilecek bir göz kremi arıyorum.
    YSL'nin bu kremi benim ihtiyaçlarımı karşılar mı yoksa başka kremlere bakmaya devam mı etsem?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bence bu göz kremi ihtiyacını karşılar çünkü benim morluklarımı gerçekten açmıştı gözle görülür biçimde.

      Sil
  4. Gule gule kullan hepsini :)

    YSL serum benim yanaklarimda sivilce yapmisti buna ne dersin sence bu da yapar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmm cildinin serideki bir maddeye alerjisi olabilir, ben serumunu kullanmadım, ama cildin hassassa tüm seri sorun çıkarabilir sende gbime geliyor, risk almak istemeyebilirsn yani.
      Çok teşekkürler bu arada:)

      Sil
  5. beauty gore merhabalar:)
    fotoğraflarda parlamamak için uygun mac fondoten hangisi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondötenden ziyade üstüne sürdüğümüz pudra parlamayı engelleyendir. Ben Mac'in Studio Fix pudrasını kullanıyorum.

      Sil
  6. Blogunu çok seviyorum ve tam da MAC'in mineralize serisinden göz kremini bitirmişken bu hafta almak üzere göz kremi tavsiyesi arıyordum. Bende sadece biraz morluk var, ve zaten YSL hastasıyım! Eğer Bobbi Brown'un göz kremi aklımı çelmezse bunu deneyeceğim sanırım bu hafta :)

    Bu arada mezuniyetin de hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Bobbi Brown göz kreminin methini duydum ama hazır iyi, kendime uygun bir krem bulmuşken bundan devam edeyim dedim ben, ama sen alır ve memnun kalırsan kesin haber ver!
      :)

      Sil