13 Mayıs 2013 Pazartesi

Annemin Anneler Günü Hediyesi: YSL Touche Eclat Fondöten


Merhabalar,
Dünkü Sephora Alışverişi yazısında, bakmak isterseniz burada, bunu özellikle eklememiştim çünkü annem daha hediyesini görmemişti ve olur da bloğu açmaya kalkar diye bugüne bırakmıştım. Sephora'ya asıl olarak anneme hediye almak için girmiştim, ve aklımda Chanel'in Vitalumiere Aqua'sını almak vardı. Annemin cildi oldukça iyi olduğu için ve çok yoğun fondöten görünümünü sevmediği için, ben de hafif bir şeyler düşünüyordum. Aqua'nın hafif olduğunu bilerek denedim, ama resmen varla yok arasındaydı, sürmesen de olur gibi bir şeydi açıkçası. O kadar parayı renkli nemlendirici kadar bile rengi olmayan bir ürüne vermek istemedim.




Daha sonra, aklımdaki ikinci seçenek olan YSL'in Touche Eclat fondötenini denedim. (121 TL) (Fiyatı hediyenin sahibi tarafından bilindiği için bir şeyi mahvetmiş olmuyorum şu an, gelecek olan ilk yorum "Fiyatı ne kadar?" olacak zaten.). Yapısı ve duruşu o kadar güzel ki, o saniyeden sonra başka bir şey alamazdım zaten. Hemen karar verdim. Sephora'nın şık kutularından birinin içine 5 tane kalpli duş jeli de koydurup paketlettim.





İçine not koymak için açtığımda da ürünün kendisinin de fotoğraflarını çekeyim dedim tabi ki. O kadar şık ve klasik bir duruşu var ki cidden baktıkça iyi ki almışım dedim.
Anneciğim, anneler günün kutlu olsun. Sen hep diyordun, şimdi de ben diyorum, "İyi ki doğurmuşsun." Seni seviyorum. :)

xx

6 yorum:

  1. Yazının sonu çok tatlı olmuş, güle güle kullansın:)

    YanıtlaSil
  2. :) Çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  3. anneciğin iyi günlerde kullansın :) Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :)

    YanıtlaSil
  4. anneciğin güzel günlerde kullansın, ne ince düşünce :) Hediyelere not iliştirmeyi seviyorum karşımdakini ayrıcalıklı kılmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, notsuz anlamsız kalıyor hediye. Çok teşekkür ederiz:)

      Sil