16 Eylül 2011 Cuma

Sonbahar 2011: Farlar

Makyaj düsturunun en önemli öğesi olarak farlar, yine koleksiyon belirleyici ürünler olarak markaların koleksiyon tanıtımlarını süslüyor. Renk açısından ojede olduğu gibi hardal rengini görebildiğimiz, koyu mor, lacivert, gri ve yeşillerin ağır bastığı ama uçuk pembenin önemini kaybetmediği bir sonbahar gözlerimizi bekliyor.






Mac'le başlayalım o zaman, görüldüğü üzere saydığım tüm kırık tonlu farlar ve koyu renk smokey eye yaratmaya uygun renkler Mac'in Sonbahar için "şimdilik" çıkardığı 2 koleksiyon olan Posh Paradise ve Cindy Sherman koleksiyonlarında mevcut. Mac her mevsim her yerde cüzdanımızın katili olmaya devam ediyor pek tabii ki.

Dolce&Gabbana, daha soft renkleri tercih ediyor bu sonbahar ve şeftali-pembe-açık kahverengi üçlünün tonlarıyla 4'lü farlar sunuyor.

Bobbi Brown, tam bir sonbahar paleti hazırlıyor bizler için. Tüm sonbahara yakışacak renkler tek palette. Şahane!


Lancome, bu sonbahar Fransız konseptli çalışarak inanılmaz tatlı bir koleksiyona imza atıyor. 29 st Honour isimli kolekisyonunda, Paris'in tüm puslu hali gözlerimizde yer buluyor. Bilmeden konuşmuyorum, bizzat görerek, Paris sonbaharda bu renklerde olmakta zira...

Smashbox, koyu renk çizgisini hiç bozmadan sonbaharı da aynı tutarlılıkla karşılıyor. Morları ve mavileri biraz daha canlı halde tabii ki.

Givenchy, highlight rengini çokça tuttuğu kırık siyah-kırık beyaz paletiyle şaşırtıyor, en azından beni...

Burberry, tarçın rengiyle pembeyi karıştırdığı tekli farıyla gerçekten çok zor bulunan bir rengi sonbahara alıştırıyor, ki çok çok çok beğendim.

Sonbahar puslu geçecek, yeter ki bu pus sadece renklerinde kalsın... xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder