4 Şubat 2015 Çarşamba

6 AYLIK KULLANIMDAN SONRA: Kiehl's Midnight Recovery Parasını Hak Ediyor Mu?


Günaydın!
Tam 6 aylık bir kullanımdan sonra, Kiehl's'ın ünlü serumu Midnight Recovery ile ilgili izlenimlerimi paylaşıyor olacağım bu postta.

Biliyorsunuz ki ben yıllardır, her "bir anda parlayan ve pahalı" trendindeki ürünleri "Parasına değiyor mu?" ya da "Ününe değiyor mu?" başlıklarıyla inceliyorum. Bloğun tarihinin 2010'a dayandığını göz önünde bulundurursak, uzuuuun süredir belli ürünlerin bu kadar konuşulmaya değer olup olmadığını bizzat deneyimleyip sizlerle paylaşıyorum. Bu da aynı klasmanda bir yazı.


Bu ürünü aldığımı yazın Kiehl's Online Alışveriş Deneyimim yazımda paylaşmış ve sonuçlarını mutlaka belirteceğimi söylemiştim. O günden bugüne 6 ay geçti, ve ben ürünü düzenli olarak gece rutinimde kullandım.


Ürünün iddiası şu şekilde: "Doğal yollardan elde edilmiş, etkili ve paraben içermeyen bu bitkisel konsantre, cildin sabah daha genç görünmesini sağlamak için tüm gece boyunca cilt bariyerini yenilemek, onarmak ve tazelemek için çalışır." Evet zaten serumların amacı budur. Ama bu ürünle ilgili o kadar çok "İnanılmaz, harikalar yaratıyor sabah uyandığında gördüğüne inanamıyorsun." şeklinde yazılar yazıldı ki mucizevi iksir falan gibi bir algı yaratılmaya çalışıldı.

Maalesef, bu kadar konuşulmaya değdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Uzun vadeli ve düzenli kullanımdan sonra cildimde gözle görülür bir gençleşme ya da onarma diyelim, deneyimlediğimi söyleyemem. Sabah uyandığımda sanki bir miktar daha rengi eşitlenmiş/dinlenmiş bir ciltle uyanıyorum ama o kadar. Sonrası her zamanki normal hali cildimin.


30 ml ürüne 130 lira verebilmem için bence bundan fazlasını yapıyor olması gerekir. Pek tabi ki cilt bakım ürünlerinin asıl etkilerini yıllarla savaştıkça yıpranmayan cilt yapımızdan anlayacağız, hemen bir etki beklemek tamamen cahillik olur ki en çok yapılan hata da budur. Ancak akşamdan sabaha tadında bir iddiası olan bir ürün için 6 ay yeter de artar bile.


Avokadolu göz kremini ne kadar sevdiysem, serumda da aynı oranda hayalkırıklığı yaşadım. Bir daha almayı düşünmüyorum, ama tabi ki elimdekini bitene kadar kullanacağım.


Tek iyi yanı çok bereketli bir ürün olması. Daha yarısına gelmiş sayılmam. 1.5 seneyi çıkarıyor yani.


xx

4 yorum:

  1. Bende de aynı ürünün seyahat boyu var. Dediğin gibi çok bereketli. Yüzümdeöyle çok mucizevi bir değişim görmesemde sanki sabahları cildim daha dinlenmiş uyanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de yaklaşık ayni süredir kullanıyorum. Benim deneyimim çok daha pozitif. Kesinlikle tekrar alacağım ürünler listesinde. Yağ olduğu için normal serumumun üzerine suruyorum tabi ve cildimde gözle görülür bir iyileşme gördüm. Cok daha nemlenmis, yumusak ve renk tonu eşitlenmiş bir ciltle uyaniyorum ve cok kalici bir etki oldu bu bende. Tabi işin riskli yani etki ciltten cilde değişiyor ve bazi arkadaslarim da yoğun yağ formatında olduğundan kıvamını begenmediler. Ben yağlı cildim olmasına rağmen ilk kullanımda bir miktar yadirgamis olsam da sonradan hoşuma giderek kullandım. Başka bir görüş de paylaşayım istedim.

    YanıtlaSil
  3. Benim de bu urunle ilgili fikirlerim ayni, abartildigini dusunuyorum.......

    YanıtlaSil
  4. evet ben de aynı şeyi yazdım seninle kesinlikle hemfikirim, bu paraya alınmaz yani en azından benim cildim için olmadı maalesef...

    YanıtlaSil