12 Aralık 2014 Cuma

Essie Smokin Hot İncelemesi//Review: Essie Smokin Hot


Günaydın!
Acil İnceleme Planı serisine son hızla devam ediyorum! Bugünkü ojemiz Smokin Hot!

Good morning!
I'm continuing with Essie reviews and today Smokin Hot will be under investigation.




Smokin Hot, içinde koyu mor ve kahverengilik bulunduran bir duman rengi. Yani koyu griyle koyu mor arsında oldukça soğuk bir renk. Ama siyah gibi durma olayı yok, üç kat sürseniz bile kendi renginden şaşmıyor.

Smokin Hot's a deep grey with dark purple tints in. It's a straight-forward cool toned with no doubt, but it doesn't look blackish after layering the coats.




Renginin orjinalliğinden son derece memnun olsam da, kalıcılığının yerlerde olması beni hayalkırıklığına uğratmış durumda. Dikkatli baktığınızda fotoğraflarda görebileceğiniz gibi tırnaklarımın uçları hafif hafif çıkmış, ve bu daha ojenin ilk akşamının sabahı. Çok büyük bir sıkıntı.
Sürümü ve örtücülüğü başarılı, dediğim gibi renk muhteşem. Ama bu 24 saat olmadan çıkmaya başlaması olayı beni biraz sinirlendirdi, o yüzden gözüm kapalı öneriyorum diyemeyeceğim bu renk için.

I'm utterly satisfied with the uniqueness and coolnees of the color, however, it started to chip off not even in 24 hours. You may see on the pics, the tips of my nails are kinda white-ish, I mean...seriously Essie? Even if I'm truly into the color, I think this product is a fail. No. For real, no.

xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder