31 Aralık 2013 Salı

2013 Favorilerim//2013 Favorites



Merhabalaaaar!
2013'ün son gününde ve son postunda, bu yılın favorilerinden bahsedeceğim.

Hey everyonnneeee!
I'll be talking about my favs in this last post of 2013.

-Nars Sheer Glow Foundation



Sadece 2013'te değil, 2012'de de favorim olan fondöten Nars Sheer Glow, kullandığım bir çok fondöteni ezici bir dominantlıkla yerinden etti. Hayatımdan kullandığım açık ara en iyi fondöten olan bu ürünün 5. şişesini kullanmaktayım şu an, 6.sını almam yakındır. Çok uzun uzadıya konuşmak istemiyorum çünkü sabahtan akşama kadar bu fondötenin neden mükemmel olduğunu anlatabilirim ki bloğumda incelemesi mevcut.

Not only in 2013, but this foundation was my fav also in 2012. It has a leading dominance over other foundations that I had used before. It is "the best". I'm currently using 5th bottle and I'll purchase the 6th soon. I don't wanna talk too much on this because I can talk from dawn to dusk.

-YSL Touche Eclat Foundation



Nars muhteşem evet, ama bu senenin yeni keşfi olarak YSL'in Touche Eclat'sını koymasam haksızlık olurdu. Anneme anneler günü hediyesi olarak aldıktan sonra muhteşemliğini farkedip kendim de kullanmaya başladım. Bu fondötenin harikalığı cidden su götürmez, ama ben daha yoğun kapatıcılık sevdiğim için Sheer Glow ilk tercihim oluyor. Daha doğal bir görünüm istiyorsanız, açık ara bu fondötenin yarışı götürdüğünü söyleyerek tavsiye ederim.

Nars is amazing, yes, but the new-favorite-discovery of this year is YSL Touche Eclat. I bought this for my mom on mother's day but I realized that it really is amazing when I used it from hers. Because of the fact that I want a good amount of coverage-if not full, my first choice is always Sheer Glow but if you like less coverage, definitely go for this one.


-Nars Radiant Creamy Concealer



Bu kapatıcıyı Mayıs 2013'te ilk alışımdan önce Mac Studio Finish kapatıcımı kullanıyordum ve gayet memnundum. Ama çıktığı andan itibaren defalarca benden incelemesi istenince bu kapatıcıyı almaya karar verdim ve evet tahmin edildiği üzere bu yılın kapatıcısı oldu. Mayıs'tan bugüne bir tüp bitirdim ikincisinin de sonlarındayım, aşırı bereketli olduğunu söyleyememekle beraber muhteşem bir kapatıcı olduğundan şüphenizin olmaması gerektiğini belirtirim. İncelemesi ve Mac'le karşılaştırılması için buraya bakabilirsiniz.

I was using Mac Studio Finish concealer before I purchased this on May '13. I was pleased with the Mac one but my followers were enthusiastically asking me for a review on this one so I bought it. And expected outcome; this became my fav concealer of 2013. I've finished up one bottle and the second one is also about to come to an end so I can't say that it's so long-lasting (product-wise) but it is amazing, for sure. You can find the review and comparison with Mac one by clicking here.

-Mac Studio Fix Powder



Yine sadece bu yılın değil, son 4 yılımın favori pudrası olan Mac Studio Fix Powder. Yıllardır değişmedi ve değişeceğini de sanmıyorum. Hem kapatıcılık hem de temiz bir bitiş veren bu pudradan vazgeçmem pek mümkün gözükmüyor. Bazı insanlar fondötenli bir pudra olduğu için hiç fondöten uygulamadan direkt bunu sürüyorlar, ama ben fondötenin üzerine sürüp kapatıcılığı son noktaya çıkarmayı seviyorum.

Again, not only this year's, but also last 4 year's fav powder for me is Mac Studio Fix. It hasn't changed for years and I don't think that it will any time soon. It gives both coverage and smooth finish. I know that some people use this directly to their faces without applying foundation because it has foundation in, but I love to foster coverage by using it on top of my foundation.

-NYX Taupe



Bronzer asla kullanmayan ve kontur için her ürünü aşırı turuncu bulan biri olarak kefili olduğum tek ve en iyi kontur ürününün NYX Taupe olduğunu söylemem gerekir. Bu yılın en çok kullandığım favorilerinden biri. Swatchları ve Bourjois Chocolate Bronzer'la karşılaştırması için buraya bakabilirsiniz.

As being a person who doesn't ever use bronzer and find them too orange to contour, I fully assure you on NYX Taupe to contour. It's one of the most-used favs of this year. To see the swatches and the comparison with Bourjois Chocolate Bronzer, you may click here.

-MAC MSF Lightscapade Highlighter



Highlighter konusunda oldukça seçici biri olarak 2013'ün favori highlighter'ının kesinlikle Mac Lightscapade olduğunu söylemekten gurur duyarım. Ününe değiyor. Bir diğer sevdiğim highlighter Nars Albatross'la karşılaştırması ve incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

I'm so picky about highlighters and I'm proud of saying that Mac's Lightscapade is the fav highlighter of mine of 2013. It worth the hype. I made a comparison with my another well-loved highlighter, Nars Albatross, if you're interested you can check it out by clicking here.

-Nars Sin Blush



Çok uzun süredir isteyip ancak bu yıl alabildiğim Nars Sin allık beni hayalkırıklığına uğratmayarak 2013'teki favori allığım oldu. Zaten seveceğimden adım gibi emindim ama yine de ufak bir ihtimal de olsa beğenmeme ihtimalim vardı, olmadı. Swatch ve inceleme için buraya tıklayabilirsiniz.

I was wanting this blush for a long time and finally got in the summer. It didn't disappointed me, I knew that I was gonna like it, and became a fav. blush of 2013. For swatches and review, click here.

-Urban Decay Naked Basics



İşte 2013'ün en iyi ürünü, en iyi çıkışı, en başarılı far paleti, en en en her şeyi. Urban Decay Naked Basics hayatımın basics far paleti oldu, kesinlikle her gün bir şekilde kullanıyorum. Muhteşem UD kalitesi, harika renkler, inanılmaz pigmentasyon, anlata anlata bitmez o yüzden görmemiş olanlar için ben sizi şu posta alayım, tüm swatchları orada bulabilirsiniz.

Annnnd the BESTEST BEST product of the year, Urban Decay Naked Basics. Amazing pigmentation, hilarious quality of UD, great colors, there're no words to describe this. I use it everday, every single day! It should be getting more detailed review, click here for swatches!

-MAC Copperplate Eyeshadow



Bu yıl içerisinde Mac farlarımın neredeyse hepsini çok efektif bir biçimde ve severek kullandım ama bir tane yeni keşif favorisi koymak istedim bu listeye, o da Copperplate. Maviye kaçmayan griyi bulmanın zorluğunu bilenler neden bu kadar favori olduğunu anlayacaktır. İnceleme için bu posta bakabilirsiniz.

I used all my Mac eyeshadows very effectively within this year but I wanted to add a new-discovery of 2013 to this list, which is Copperplate. People who knows the pain of searching for true, not-blueish grey, would understand why I love this so much. For review, click here.

-MAC Constructivist Paint Pot



Yine bu yılın muhteşem keşiflerinden olan Constructivist, inanılmaz güzellikte bir kahverengi Paint Pot. Muhteşem bir performansı ve tüm farların rengini değiştirebilme özelliği var. 40 farklı farın rengini sadece bu ürünü kullanarak nasıl değiştrebileceğinizi gösterdiğim postu kaçırdıysanız buradan okuyabilirsiniz.

Another great discovery of 2013 is Constructivist Paint Pot by Mac. Amazing brown color, perfect performance. It also has a unique power to change the eyeshadows' colors. To see how I turned 40 different eyeshadows into totally different colors by using this product, click here.

-MAC Media



Sadece bu yılın favorisi olmayan bir ürün daha, Media. Tüm zamanların favori ruju, en classy en şık en karakteristik görüntüyü veren ürünü Media'dır, su götürmez. Bu sene de sıkça kullandım, geçen sene de bu kadar sık elimin gittiği bir ruj olmuştu. Harika, harika ve harika. Swatch ve inceleme için buraya tıklayabilirsiniz.

Another product which is not only this year's fav again. Media is my all-time fav. lipstick which gives you the most classy, chic, characteristic look. I used it last year as much as I did in this year. A-ma-zing. Click here for the swatches and the review.

-MAC Cherry Lip Pencil



Sadece kırmızı rujla beraber değil, tek başına kullanıldığında da harikalar yaratan bir kalem olduğu için Mac Cherry benim vazgeçilmez dudak ürünlerimden biri oldu bu yıl. Geçen yıl sadece kırmızı rujumla kullanıyordum, bu yıl sadece bunu sürüp harika bir kırmızı elde ediyorum. Detaylı incelemesi de burada.

Not only with red lipsticks, but also on its own, this lip liner is a miracle. It has an amazing rich red color which allows you to use it on its own. Last year I was using this just with other red lipsticks but this year I used it on its own and it's perfect. I have a detailed review in here.

-YSL Forever Youth Liberator Skincare Set




2 yıldır kullandığım skincare ürünlerim 2013'te de favorilerimdi. YSL'in skincare ürünlerini gerçekten seviyorum, çok hafif hiç yokmuş gibi değil, gayet de hissediyorsunuz nemi, bakımı. Daha detaylı fikirlerimi bu postta bulabilirsiniz.

I've been using these products for my skincare routine for 2 years and I'm so pleased with them. I really recommend these without any hesitation.

Bu yıl açıkçası oje deliliğimin tavan yaptığı bir yıl oldu, durmadan oje aldım, o yüzden tek bir favori seçemedim. Ara ara toplu oje swatch'u postları yapıyorum, orada çoğunu görebilirsiniz.

This year has been the year of my nail polish madness, I bought tons of nail polishes so I couldn't choose one single favorite. I sometimes write collective nail polish swatches posts so you can find them there.

Herkese harika, muhteşem, leziz bir yıl diliyorum. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da beni sayıca artarak takip ettiğiniz için çok teşekkürler! İyi yıllar!

I wish an amazing, perfect, great, delicious year for you all. Thank you sooo much for following me with an inclining number this year as well as the previous years. Happy new year!

xx


9 yorum:

  1. Yeni yılın kutlu olsun ;) 2014'de de hep yaz olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa çok teşekkür ederiiiim:) Senin de kutlu mutlu olsun!

      Sil
  2. Okudukça ağzımın suları aktı almak istediğim çoğu ürünü koymuşsun :) Copperplate le bende aşk yaşıyorum mavileşmeyen gri olay budur! Yeni yılın şimdiden kutlu olsuuun :) :*

    YanıtlaSil
  3. nars ve ysl ten rengin ne? mac nw15im aynıyız, b20 mi kullanıyorsun ysl için

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) Gözümü doyuran bir post oldu diyebilirim :) Favorileriniz içinde benimde severek kullandığım ama aynı zamanda bir an önce almak için delirdiğim ürünler de yok değil :) Ben size şunu sormak istemiştim; yanlış hatırlamıyorsam karma ciltliydiniz sizce ysl'in bu fondöteni karma ciltlere uygun mudur? Yani sürdükten kısa bir zaman sonra aşırı bir parlama ya da ciltten kaybolma durumu olur mu? Çünkü başka bir kaç yerde kuru ciltlere uygun olduğunu okumuştum, bir de sizin fikrinizi öğrenmek istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba :) Gözümü doyuran bir post oldu diyebilirim :) Favorileriniz içinde benimde severek kullandığım ama aynı zamanda bir an önce almak için delirdiğim ürünler de yok değil :) Ben size şunu sormak istemiştim; yanlış hatırlamıyorsam karma ciltliydiniz sizce ysl'in bu fondöteni karma ciltlere uygun mudur? Yani sürdükten kısa bir zaman sonra aşırı bir parlama ya da ciltten kaybolma durumu olur mu? Çünkü başka bir kaç yerde kuru ciltlere uygun olduğunu okumuştum, bir de sizin fikrinizi öğrenmek istedim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil