10 Aralık 2013 Salı

Ne Fark Var? Karşılaştırma: MAC Haute&Naughty Lash Vs Too Black Lash



Merhabalar;
Bildiğiniz üzere, Mac'in Haute&Naughty Lash rimeli benim oldukça sevdiğim, sürekli kullandığım iki rimelden biri olan bir ürün. Normalinden sonra Too Black versiyonunun çıkması bende oldukça merak yaratmıştı ve farkını görmek için bu sefer de onu denemeye karar vermiştim. Şimdi, ikisi arasında fark var mı yok mu, varsa ne ölçüde gibi bir çerçevede inceleme yapacağız.

Hey guys;
As you know, Mac's Haute&Naughty Lash mascara is one of my fav 2 mascaras ever. There has been a new release after the regular one, which is called Too Black, and I wanted to try that. In this post, I will compare the products within the framework of similarities and differences-if any.




Önce, paketleme olarak farkına bakmakta fayda var. Normalinin fosforlu pembe kapağı yerine Too Black'in kapağı koyu bordo. Ayrıca kalın kısmın kapağı olan mor ışıltılı kısım Too Black'te daha ufak ışıltılardan oluşuyor ama bunu anlamak için çok dikkatli bakmak gerekiyor.

First, packaging comparison. While regular one has neon pink cap, Too Black has deep burgundy one. Also, the sparkly part which belongs to bold mascara side has less enormous sparkles in it.


Fırçaları tamamen aynı. Ekstra olarak çok ürün alma vs. gibi bir durum yok. Sistem de yine aynı, renkli kısım ince fırça kısmını açıyor, simli kapaksa kalın, yoğun rimel sürüşü için olan kısmı açıyor.

The brushes are identical. Also, the application system is the same; colorfull side provides lighter application brush while sparkly cap provides bolder one.


Gelelim asıl farkı beklediğimiz kısma. Too Black olduğu için, renginin daha siyah olmasını bekliyoruz. Bana göre normali yeterince siyahtı zaten, ama yine de farkı merak ediyordum. Çok çok çok hafif bir fark var renklerde, çok az bir ölçüde daha siyah olduğunu söyleyebilirim Too Black'in. Ama bunu ancak el swatch'una çok dikkatli baktığınızda görebiliyorsunuz. Kirpikteki duruşları tamamen aynı.

And the part that we've been waiting for the difference: blackness. Too Black was claimed to be more black, and actually the regular one was black enough but I still wondered if there was a real difference. There is so so so tiny difference between them, if you look so carefully to the "hand swatches", you may realize. Otherwise, both are the same on the eyelashes.

İkisinin de performansını, doğal olarak, çok başarılı buluyorum. Bana kalırsa hangisinin kapak rengi daha çok hoşunuza giderse onu alın, ikisi de aynı kalitede.

Both of them, performance-wise, are great obviously. For me, pick the one that suits you better in the name of the color of packaging. Both of them have the same quality.

xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder