15 Mayıs 2013 Çarşamba

Gerçekten İşe Yarayan Bir Göz Maskesi: Sephora Instant Depuffing Eye Mask

Merhabalar;
Bir önceki postumda Sephora alışverişinden aldıklarımın içinde bu da vardı ve ben daha aldığım gün dayanamayıp denedim. Bu tarz maskelerin çok büyük ve dedikleri gibi "insant"(hemen, çabucak) etki yapacağına inanmayanlardanım ama bu göz maskesi gerçekten işe yarıyor.



Yapısı beklediğimden oldukça farklı çıktı açıkçası paketi ilk açtığımda. Fazlaca kalın ve katı jel yapıda bir maske. Katı jeli hayal etmek pek kolay değil biliyorum ama daha önce hiç kullanmadığım bir göz maskesi yapısı. Gördüğünüz gibi tüm o kalınlığın içi jel dolu ama kendisi tam olarak akışkan bir jel değil.


Arkasındaki kağıdı çıkardığınızda asıl jel kısımla karşılaşıyorsunuz, yapışkan ama sıvı değil. Gözlerimin üstüne koyduğum an vakumlu bir şekilde yapıştı. Gerçekten o vakum hissini çok net hissediyorsunuz. Oldukça ağır,  ve yatarak 15 dakika boyunca dünyayla iletişiminizi kesmiş halde öylece bekliyorsunuz.

Benim gözlerimin altı şişmeye oldukça müsait ve bunu uyguladığımda da sabahtı, yani en şiş zamanıydı. 15 dakika sonra çıkarıp aynaya baktığımda gerçekten inanamadım, basbaya şişlik tamamen yok olmuştu. Ben gerçekten bir anda çözüm getiren maskelere inanmıyordum ama bu bariz bir şekilde başarılı oldu.

Tabi çok açık bir şekilde en kötü yanı fiyatı. İçinden sadece bir tane çıkıyor(tek kullanımlık) ve 12 lira. Bunu haftada 3 kere yapmaya kalksanız çok saçma bir fiyat ödemiş oluyorsunuz. Benim tespitim, bu ürünün sadece özel zamanlarda kullanım için tasarlandığı. Mesela akşam bir yere gideceksiniz ve gözleriniz çok mor ve şiş. Ya da sabah bir toplantınız var ve aynı haldesiniz. O zamanlar için alıp evde tutmalık. Yoksa rutin bir şekilde kullanmak için değil maalesef.

Özet olarak çok başarılı ve kendisinden beklemediğim bir performanstı.

xx

8 yorum:

  1. gerçekten işe yarıyorsa denemek lazım..

    YanıtlaSil
  2. Veya bir düğününüz varsa ve haliyle ertesi günün nasıl geçeceği düşünmekten ve heyecanından gece uyuyamayıp sabah erkenden kalkmanız gerekiyorsa, şişmiş yorgun gözaltını fotoğraflarda ve videoda fire vermeden nasıl kapatırım, nasıl görünürüm, kaygısını yaşıyorsanız... diye ekleyelim bence :)

    Bundan 2 tane alıp birini düğün öncesi denemelik, diğerini düğün sabahı kullanırım. Anlatımından dolayı oldukça bel bağlamış durumdayım, umarım bende de iyi sonuç verir.
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah evet bunu da kesinlikle eklemiş olalım:) Gerçekten sende de işe yarar umarım, mutluluklar şimdiden:)

      Sil
  3. Bu ürün benim de ilgimi çekti, tek kullanımlık olması ve fiyatı biraz sıkıntılıymış. Mor halkalar için önerebileceğiniz bir göz kremi var mı? 22 yaşındayım, göz çevrem ciddi anlamda kuru ve uyku problemlerinden kaynaklı mor halkalarım var. Şimdiden teşekkür ederim ^.^

    YanıtlaSil
  4. Yazını okurken tam benlik bir ürün dedim taki fiyatına kadar, keşke daha uygun bir fiyat olsaymış ama denemek için alıcam, eline sağlık:)

    Bize de bekleriz:) http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, deneyip beğenirsen haberim olsun o zaman:) Hemen size de geleyim bu arada:)

      Sil