22 Şubat 2012 Çarşamba

Yankee Candle Mumlarım ve En Sevdiklerim


Mum işine merak sarmam, takip ettiğim youtuberların çoğunun tavsiyesiyle oldu. Yankee Candle'ın Türkiye'de olup olmadığını bile bilmezken yazın aradım taradım buldum ve almaya başladım. Zamanla aldıklarım çeşitlilik göstermeye başladı, ve tabi bitirdiklerim de oldu. Şuan elimde bitmemiş olanları ve en sevdiklerimi de göstermek istedim. Altlarına hepsinin isimlerini yazacağım.

İlk olarak, tart denen endirek ısıyla koku yayan mumlardan başlayalım. Bunları daha çok tercih ediyorum çünkü normal mumlardan çok daha fazla koku veriyorlar. Parçalara bölünüp kullanılıyor çünkü küçük bir parça bir sefer için yeterli oluyor. Kalanını da Paşabahçe'den aldığım küçük kaplarda saklıyorum. Fiyatları 2.90 TL

Soft Blanket

Clean Cotton

Early Sunrise

Wedding Day

 Midsummers Night

Water Garden

Baby Powder

Tabi bu mumlar için aparatınızın olması gerekiyor. Bunu da Yankee Candle'dan almıştım, 24-25 lira civarı olması lazım. Mumu üst kısma koyup alta da küçük bir mum yerleştiriyorsunuz. O üstteki parçayı eritiyor. Fotoğraftakinde erimiş Soft Blanket var örneğin.


Bunlar da, normal mum olan serinin en küçük boylarından. Daha az koku verdikleri için almayı tercih etmiyorum pek. Fiyatları 18.00 TL

Yine Soft Blanket

Ocean Blossom

Son olarak şunu söylemek isterim ki, vanilyalı kokulardan nefret ediyorum. O yüzden Yankee Candle'ın yarısı bana hitap etmiyor. Oldukça ağır. Ayrıca, çok sevdiğim tarçın kokusu hiç de cezbedici değil Yankee Candle mum skalasında. O yüzden, her ürününe evet diyebileceğim bir marka değil. Tüm bunlara rağmen, sevdiklerimi de cidden sevmiş oldum, 2-3 kere aldıklarım oldu vs. O yüzden, mutluyuz hep beraber.


6 yorum:

  1. Bende geçen en sevdiğim youtube gurusunu izlerken videosunda gördüm hatta videonun konusu sırf bu mumlardı :)
    Şimdi senin yazdığını görünce de meraklandım iyice,İzmirde nereden alabileceğimi biliyor musun?
    ayrıca vanilya kokusuna bayılırım :p bulmalıyım hemen bunlardan yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm, Tepe Home'larda var ama İzmir'de nerde var hiç bilmiyorum.

      Sil
  2. Tepe home da saatleri farketmeden harcama nedenlerimdir kendileri..

    YanıtlaSil
  3. merhaba kucuk kavanoz olan mumlar hic mi koku yaymiyor yoksa az da olsa bir koku yayiyor mu?

    YanıtlaSil
  4. merhaba kucuk kavanoz olan mumlar hic mi koku yaymiyor yoksa az da olsa koku yayiyormu?ben kucuk kavanoz soft blanket almayi dusunuyordum da.

    YanıtlaSil
  5. ben küçük kavanoz olanlardan almıştım ve orta boy bi odaya güzel bi şekilde yayılıyo kokuları

    YanıtlaSil