19 Mayıs 2016 Perşembe

BÜYÜK AÇILIŞ 2! PINK CASTLE ZAMAN YÖNETMENİ "YAZ 2016" MİNİ PLANNER LANSMANI


Bu lansman için ne kadar heyecanlı olduğumuzu, ekip olarak ne kadar uğraştığımızı anlatmam mümkün bile değil. O yüzden direkt olarak konuya geçiyorum; karşınızda YAZ 2016 sınırlı sürümüyle mini Zaman Yönetmeni! *flaşlar, konfetiler, wuhuuuuuuuuuuuuu*


Yaz demek daha az makyaj, daha az kıyafet, daha az yemek, daha hafif yaşamak demekse, biz de hayatınızın her anında sizinle olması için tasarladığımız Zaman Yönetmeni'ni hafifletme konusunda ciddi girişimlerde bulunduk ve mini Zaman Yönetmenini tasarladık.





Suluboya fırçası görünümlü rakam şemasıyla deniz hissi yaratma adımıyla başlayan tasarım planımız, 10x10 cm net ölçülerde, avuç içinden biraz büyük boyutta, taşınması kolay ve görüntüsü inanılmaz şirin olan bir mini sürüm çıkarma noktasına taşındı.

Her sayfa bir gün olacak şekilde dizayn edilen Zaman Yönetmeni Yaz 2016, haftalık görünüm yerine daha "hafif ve rahat" olan, tatil modu bir tasarıma sahip. Tarihlerin üzerine planlamalarınızı yazdığınızda da alttan gözükecek olmaları, "Ayın kaçıydı ya?" demenize mahal vermeden size bütünsel bir görsellik sunacak.







Tabi ki sadece bununla kalmadık ve sonuna ufak eklemeler yaptık. 6 sayfa farklı desenli boş skeç kısmı, 8 sayfa da farklı renkte yemek planlama bölümleriyle ihtiyaçlarınıza sizi çok boğmadan karşılık vermeye çalıştık. Unutmadan: Yaz 2016 versiyonunda 1 Haziran-1 Eylül arası olmak üzere 3 ay bulunuyor.





Tabi ki Zaman Yönetmeni'nin olmazsa olmazı stickerlar, yeni modelleri ve yaz boyutuna uygun kutu/şerit versiyonlarıyla sizlere sunuluyor. İster tüm sayfayı kaplayan kocaman bir kare, isterseniz de içine tek kelime yazableceğiniz minik bir blok, hangi boyuta ihtiyacınız varsa Pink Castle'da mevcut. Tabi ki önceki stickerlardaki tüm figür ve şekiller yaz 2016 için de kullanılabiliyor, o yüzden satışlarımız önceki stickerlarda da tam gaz devam etmekte.





Son olarak, adınıza özel kapak tasarımlarımız da yaz için yenilendi ve "hafiflik" hissinizi arttırıp güneşin tadını çıkardığınız günlere uyum sağladı! 4 kapak seçeneğimizle Zaman Yönetmeni Yaz 2016, bugün itibariyle sizlerin huzuruna ve satışa çıkmış bulunuyor.

Bir de fiyatta hafifledik ki sormayın, tam yaz havası :) Zaman Yönetmeni Yaz 2016 mini planner, sadece 29.90 TL. Alışverişinizi bize direkt olarak pinkcastlezamanyonetmeni@gmail.com adresine iletebilir, Instagram'da @beautygore hesabına mesaj atabilir ya da Etsy üzerinden Paypal ile satın alabilirsiniz.

Pembe ya da mavi disk seçeneğiniz bulunmakta, bir kısmı pembe bir kısmı mavi gibi varyasyonların talebinde bulunabilirsiniz; hepsine varız :)

Umuyoruz ki Zaman Yönetmeni Yaz 2016 konseptimizi severek kullanır, her gittiğiniz yerde elinizde taşırsınız, bizi de ihya edersiniz. :)

Bugüne kadarki destekleriniz ve Zaman Yönetmeni'ne olan inanılmaz ilginiz sayesinde yeni bir girişimde bulunabildiğimiz için hepinize tek tek yürekten teşekkürü borç biliriz.

Sevgilerimizle;
Pink Castle Ailesi

6 yorum:

  1. Canım hayırlı olsun çok tatlış olmuş bu bayıldım :))

    YanıtlaSil
  2. Ba-yıl-dım. Böyle defter ve kalem hastalığı var bende.. okula başladığımdan beri kırtasiye merakım hep olmuştur zaten. Yazmasam da alırdım böyle minik defterler, ajandalar.. bunlara aşık oldum

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, elinden düşürmez ki insan bunu :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok cici olmuş!!! Böyle içini çılgınca doldurasım geldi :) Hayırlı olsun, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  5. Harikaaa bayildim! <3

    YanıtlaSil
  6. Defterlere nerden ulaşabiliyoruz satışı vardır umuyorum özel bisi tasarlatsak

    YanıtlaSil