14 Ocak 2016 Perşembe

Colour Pop "Bae" Far İncelemesi//Review&Swatches: Color Pop Eyeshadow in "Bae"


Günaydın!
Colour Pop farları ilk çıktığından beri sıkı sıkı takip edip her alışveriş dönemimde getirttiğimi biliyorsunuz. Son alışverişimde siparişini verdiğim iki far vardı. Bugün onlardan birinin incelemesini yapıyor olacağım.



Bae, benim çooook uzun zamandır istediğim ama bir türlü sıraya koyamadığım bir fardı. Yani düşünsenize, bordo bir far(tamam sadece bu kadar olsa da alırdım, biliyorsunuz) ve içerisinde turkuaz mini boy simler var. DAHA İYİ NE OLABİLİR ACABA?


İçindeki turkuaz simleri nokta nokta görmeniz mümkün değil gözünüze sürdüğünüzde; zaten işin en eglenceli kısmı da o. Turkuaz bir üst spreye, overlay'e dönüşüyor sürünce. Yani sanki bordo farınızın üzerine spreyle çok inceden ve yarı saydam bir turkuaz boya sıkmışsınız gibi.

Rengin bu kadar inanılmaz, bu kadar göz alıcı olduğunu bilsem asla bu vakte kadar beklemezdim almak için. Benim kırmızı ve bordolardan yana gönlümün ne kadar naif olduğunu zaten biliyorsunuz, ama bu bordo far sevmeyene bile sevdirir. Harika harika harika, hala bakmaya doyamıyorum.

Sürümünün ne kadar kolay olduğunu, Colour Pop farlarının "özel formül" diye nitelendirdiği yumuşak formül yüzünden zaten tahmin ediyorsunuzdur. Bu kısmı daha detaylı anlatmıştım şu postumda, dilerseniz okuyabilirsiniz.

Renk oldukça kendini gösteren ve koyu bir renk olduğu için tabi ki sürerken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Fazla yumuşak olduğu için işin ucunu biraz kaçırırsanız geri dönmesi çok zor bir hal alıyor, özellikle gözün iç kısmından oldukça uzak tutup blending işleminde de boş fırçayı dahi oraya getirmemeye dikkat etmenizi öneririm.

Bu renk dış V rengi değil benim için, çünkü tüm göz kapağıma sürüyorum ve çıkıyorum, o kadar güvendiğim bir renk. Ancak dediğim gibi, karıştırma işlemini asla burna yakın kısma getirmiyorum; orada sadece göz kapağı rengi olarak kalıyor.

Daha ne demem gerekir sizi almaya ikna etmek için bilmiyorum ama ALIN. Ya bu renkten pişman olabilir misiniz hiç? Mümkün değil.

xx

2 yorum:

  1. Süper bir renk ! Colourpop'lar ülkemize gelse diye dua etmeye yeltenmiyorum bile, daha Avrupalılar alamıyorken bizlere ütopya :) Sen Nasıl getirtiyorsun ? Ultra Matte Lip yazından sonra ben de 3 renk siparişi verdim ebayden inşallah sorunsuz gelir ve kullanırım. Bu arada hala gelin makyajını bekliyoruz, sonuç ürünü çok merak ediyorum harika olmuştur eminim...

    YanıtlaSil
  2. Bloğunuzu yeni keşfettim benim bloğuma da beklerim canım sevgiler
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil