29 Ocak 2016 Cuma

BÜYÜK AÇILIŞ: PINK CASTLE ZAMAN YÖNETMENİ PLANNER LANSMANI

















SİPARİŞ İÇİN: https://www.etsy.com/shop/PinkCastleTurkiye

Aylardır beklenen an sonunda geldi; Pink Castle medar-ı iftiharını sunar: ZAMAN YÖNETMENİ!

Türkiye'deki ajanda ve planlayıcı piyasasına bambaşka bir sistemle, tamamen inovasyon bazlı el emeğimizle giriyoruz. Klasik planlayıcılar gibi tel bir bağdaştırıcı olmayan Zaman Yönetmeni, tasarımı tamamen bize ait olan "boğumlu mantar" kalıbıyla delinen sayfalarını plastik minik disklerle tutuyor. Yani bu sayfalar birbirine hiç bir şekilde bağımlı değil; hatta diskler bile!

"Bir dakika bir dakika, bağımsız olmasının bana ne gibi bir yararı var ki?" dediğinizi duyar gibiyiz. Şöyle ki; diskler birbiriyle bağlantılı olmadığı için istediğiniz diski çıkarıp farklı renkte bir diskle değiştirebilirsiniz.

"E delik demiştiniz, nasıl çıkaracağım ki diskleri ben?" kısmının gelmesini heyecanla bekliyorduk, açıklamaktan en çok zevk aldığımız kısım bu çünkü. Evet, bahsettiğimiz oluklu mantar delim sistemiyle sayfaları istediğiniz zaman "çıt çıt çıt" sesi eşliğinde saniyeler içinde çıkarabilir, Zaman Yönetmeni'nin herhangi bir yerine geri takabilir, ya da tamamen egale edebilirsiniz. Biliyoruz, gerçekten inanılmaz. Biz de buna bayılıyoruz ya zaten!

Ve bu da demek oluyor ki, Pink Castle'ın ek paket olarak satacağı ürünleri, örneğin ince yemek menüsü girdileri ya da fitness programı parçalarını da aynı şekilde ayrıca alıp saniyeler içinde planlayıcınıza entegre edebilirsiniz. Zaman Yönetmeni sadece ve komple size özeldir; şubat sayfasını temmuz sonuna koymak gibi değişik işler yapmak isterseniz örneğin; bize sadece bunun için size bir sistem sunmak kalır; sorgulamayız. Temmuzdan sonra istediğiniz şubat sayfasını eklersiniz, keyif sizin!

Tabi ki size özel Zaman Yönetmeni'nizin kapağı da size özel olmalı, ama sürekli aynı kapağa da mahkum kalmamalısınız. Disk sistemindeki her sayfayı çıkarabilme rahatlığı sayesinde istediğiniz kapağımızı istediğiniz gün değiştirip modunuza göre ayarlayabilirsiniz. Kapaklarımızın üzerinde isimlerinizin yazacağını söylemiş miydik? Evet, lamine kaplama kapaklarımız size özel basılacak; siz siparişinizi verip ne yazılmasını istiyorsanız bize ileteceksiniz ve biz ellerimizle sizin için basıp lamine ederek Zaman Yönetmeni'nizin kapağını oluşturacağız.

Yine boğumlu mantar delimiyle birleşen disk sisteminin bir faydası olarak, yıl bitince yeni bir ajanda almanıza gerek kalmadan istediğiniz ayı Zaman Yönetmeni'nizin sonuna ekleyerek kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Hatta, siparişinizi istediğiniz ayda verebilecek ve yine aynı ücreti ödeyeceksiniz. Yani Ağustos geldiğinde almak isterseniz, size bir sonraki yılın Ağustos'una kadar 12 aylık bir Zaman Yönetmeni vereceğiz; hiç bir kaybınız yok. Ocak ayını beklemek zorunda değilsiniz hiç bir zaman.

Son olarak... Bu işin en eğlenceli ve yaratıcı kısmı tabi ki stickerlar eşliğinde süsleyerek plan yapma kısmı. Sizin zamanınız, yönetmen sizsiniz, ve dekor da sizin istediğiniz gibi olmalı. O yüzden, Pink Castle'ın Zaman Yönetmeni'ne tam uyumlu özel üretim stickerları aklınıza gelebilecek her şey için minik simgeler, işaretler, hatırlatmalar ve süsler piyasaya sürüyor. Bu stickerların bağımlısı olacağınıza bahse gireriz, çünkü biz üretirken bile her birine bayılarak basımını yaptık. Oldukça ince bir iş olduğu için, stickerlarımızın ciddiyetine ve kalitesine çok dikkat ederek her bir seti yine kendi ellerimizle oluşturduk.

Yazının daha fazla uzayıp sıkıcılaşmasını istemeyiz; bu yüzden tanıtımı burada bırakıp takdiri size bırakıyor, Zaman Yönetmeni farkını yaşamanızı ve bize düşüncelerinizi iletmenizi dört gözle bekliyoruz. Biz bunu sizin için yaptık, önceliğimiz hep sizin ihtiyaçlarınızın karşılanması oldu. Bu yüzden, her türlü geri dönüşünüz bizim için altın değerindedir.

Siparişinizi verdikten sonra 3-5 iş günü arasında bir hazırlama süremizden sonra teslimatımız gerçekleşecektir. Sticker siparişlerinizin yanında ufak tefek ekstralar da koyma planındayız:)

Neden dolar kuruyla fiyat biçtiğimizin cevabı tamamen satış yaptığımız bu sitenin TL desteklememesi sebebiyle dolar olarak girmemiz gerekmesidir. Öderken Paypal sizin için otomatik olarak TL'ye dönüştürecektir.

Paypal için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, tüm kredi kartlarınızla Paypal üyeliği açabilirsiniz saniyeler içinde.

Bu siteye üye olmakla falan uğraşamam derseniz, size Paypal mailimizi göndeririz ve direkt olarak burayı hiç karıştırmadan bize siparişinizi maille iletir ödemeyi yaparsınız ve biz de hemen hazırlıklara başlarız

Siparişle ilgili, özellikle Paypal ödemesiyle ilgili sıkıntı yaşar ve siteyi çözemezseniz, lütfen müşteri destek mail adresimize mail atın ve size hemen dönelim: pinkcastlezamanyonetmeni@gmail.com

Yok ben Paypal falan uğraşamam, banka hesabına yatırırım derseniz ona da hay hay efendim, bize yazın ve IBAN numaramızı müşteri temsilcimiz size iletsin.

Tüm kapak seçeneklerini şu şekildedir:

"Sisli":


"Sürreal":


"Sade":




"Sim Topları"



"Unicorn"




















"London"



"Gold"


"Pati"

"Kağıt Çiçeği"




Bize seçtiğiniz kapağı ve üzerine yazmamızı istediğinizi mail olarak gönderirseniz her şeyimiz tamamlanmış olur.

Nasıl isterseniz, nerde isterseniz, biz oradayız.

En içten saygılarımızla;

Pink Castle

14 yorum:

  1. Gerçekten farklı ve eğlenceli olmuş! Sayfa düzenlemesi yapılabiliyor olması da esneklik kazandırmış. Elinize sağlık!!!! Hayırlı olsun diyorum!!!

    YanıtlaSil
  2. yaşasın sonunda! Türkiye'de de yayılsın bu planner olayı. çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel defterler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel gözüküyorlar :)

    YanıtlaSil
  5. Stil sahibi kesinlikle ^^ Yolunuz açık olsun güzel işler yapacağınıza inanıyorum harika görünüyor her şey

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun, tasarımlar çok güzel.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzelmişş küçük boy olması da büyük avantaj bana lazım böyle bir şey :)

    YanıtlaSil
  8. Fiyatı Türkiyede ne kadar??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 89.90 TL planner'ın kendi fiyatı, sticker setleri de 3-11 lira arası değişiyor :)

      Sil
  9. Ülkemizde de happy planner tarzında bir planlayıcı olması süper olmuş :) Elinize sağlık. Benim iki sorum var. Ajandaların boyutları nedir? Ve etsy'deki stickerlar tek sayfa olarak mı geliyor? mesela süpürge olan 2,5$. Bu fiyat tek bir sayfa etiket için mi ve kargo dahil mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyut 18x22 cm'dir, stickerlar tek sayfa olarak göründüğü şekilde gelir. Özel kesim Silhouette Cameo makinası kullanılan tüm stickerların piyasası bu şekilde zaten, seri üretim değil yani:) Kargo parasını siz ödüyorsunuz, ilginize çok teşekkürler! :)

      Sil
  10. Çok güzel olmuş ve ebat açısından da çok kullanışlı görünüyor ♥ Bol kazançlar :)

    YanıtlaSil
  11. nasıl sipariş vereceğiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pinkcastlezamanyonetmeni@gmail.com adresine mail atarsanız size en uygun ödeme şeklini belirleyebiliriz:)

      Sil