25 Aralık 2015 Cuma

Makeup Geek "Peach Smoothie" İncelemesi//Review&Swatches: Makeup Geek "Peach Smoothie"


Günaydın!
Makeup Geek far incelemelerinin sonuna geliyoruz, bunun dışında bir de pigment var inceleyeceğim, ve sonrasında bir dahaki alışverişe kadar Makeup Geek'e veda ediyoruz.

Peach Smoothie'yi özellikle sonlara sakladım çünkü hayli ünlü bir renk.



Tamamen mat bir "kayısı rengi" diyebileceğim bir ton, şeftali değil, bu şeftali ve kayısı olayını bir süre önce şu postta tartışmıştım, o yüzden burada tekrar değinmiyorum. :)

Benim zevkime göre tüm göz kapağına uygulamak için fazla kavun içi tonlarda, ama çok bilinen bir renk olduğu için o şekilde kullanan çok insan olduğunu da unutmamak gerek.

Benim kullandığım ve tavsiye ettiğim kullanım şekli ise önceki postumdaki Preppy'nin kullanımıyla aynı; yani geçiş rengi/blend rengi pozisyonunda. Sıcak tonlu bir crease rengini dağıtmak için kullanabileceğiniz gibi, çok soğuk olduğuna inandığınız bir göz makyajını blending işlemi adımında ısıtmak için de kullanabilirsiniz. Preppy kadar dikkatli olmanıza gerek yok çünkü çok çok açık bir renk, ama yine de dozunu kaçırırsanız crease bölgesi kızarmaya başlar ve pek hoş bir görüntü elde etmiş olmazsınız.



Yapısı gerçekten inanılmaz yumuşak, hatta fazla yumuşak o yüzden çok fazla bastırmadan almanızı tavsiye ederim-toz toz olmaya meyili büyük. Rengini verme konusunda da gayet başarılı; ama blenddeki crease rengini örtecek bir dominantlığı da yok ki zaten amacı da bu.

"Çok çok çok ünlü olmasına değer mi?" sorusuna bağıra bağıra "Evet!" diyemesem de, "Çok ihtiyaç olan bir renk mi?" sorusuna "Evet" diyebilirim gönül rahatlığıyla.

xx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder