23 Aralık 2015 Çarşamba

İnceleme: Makeup Geek "Preppy"//Review&Swatches: Makeup Geek "Preppy"


Merhaba!
Makeup Geek incelemelerine çok farklı bir renkle devam ediyor olacağım; Preppy!



Preppy, camel rengi diye tabir edilen ve sarımsı koyu kum rengi denebilecek bir renk. Elimde bu renge benzer hiç ama hiç bir far yok. Zaten o yüzden tereddüt etmeden bu farı da sipariş listeme eklemiştim. "Kahverengiyle sarı arasında giden ara bir ton ne işe yarar ki?" diyebilirsiniz, hemen cevap vermek isterim: MUHTEŞEM BİR BLENDING RENGI olma işine yarar.


Crease bölgenize görece koyu bir renk sürerek derinleştirdiniz ve şimdi karıştırarak sınır çizgilerini göz kapağınıza yedirmek istiyorsunuz, o anda boş bir fırçayla bunu yaptığınızda güzel bir blending elde etmiş olsanız da crease renginizde bir solma yaşıyorsunuz. Bunu çözmek için ufak bir dokunuş tekrarı gerekiyor ve biraz zahmetli bir hal almaya başlıyor makyajın bu kısmı. İşte bu noktada, boş fırçayla blend yerine preppy gibi garip görünen ve patlamayan bir ara renk sürdüğünüzde hem crease renginizin pigmentasyonunu korumuş oluyorsunuz, hem de uğraşmamış oluyorsunuz.

Kullanırken dikkat etmeniz gerek yalnız, biraz bile fazla sürseniz çamura dönüyor tüm makyajınız. Gerçekten dikkatli olun.

Onun dışında hiç bir sıkıntısı olmayan ve net bir şekilde tavsiye ettiğim bir far, hem de çok ilginç bir renk, daha ne olsun!

xx

3 yorum:

  1. Bende var bu renk ve gerçekten harika bir blending rengi :) Güle güle kullan, bu arada IG'den bir DM atmıştım ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. sayfamdaki yılbaşı çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Sevdim ben bu rengi, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil