30 Mayıs 2014 Cuma

Wet n Wild Megaslicks Balm Stain in A Stiff Pink İncelemesi// Review: Wet n Wild Megaslicks Balm Stain in A Stiff Pink


Günaydın!
Wet n Wild'ın farlarını incelemeye başlamışken araya bir tane de Megaslicks serisinden ürün koymazsam olmazdı. Çok başarılı olmasa belki farlarin incelemesinin bitmesini beklerdim ama dayanamadım, sizin de denemenizi istediğim için hemen yazısını yazmak istedim.

Good morning!
I couldn't wait till the eyeshadow reviews of Wet n Wild to get to an end and I decided to review Megaslicks Balm Stain in A Stiff pink cuz this stuff is ammmmmazing!



Megaslicks, artık neredeyse her markada bulunan Chubby Stick tarzı şişman kalem rujların olduğu bir seri. Tabi ki ben gidip en parlak, cart pembeyi aldım çünkü benim için hiç bir zaman yeterince pembe değildir. 

Megaslicks is the line of lip crayons and more or less every brand make these kind of Chubby Stick-ish lip products. Obviously, I got the most vibrant pink one cuz it's never pink enough for me.


Her şeyden önce belirtmem gereken şey şu ki; bu ruj İNANILMAZ kalıcı. Elimdeki swatch'u makyaj çıkarıcıyla bile 3-4 defada anca silikleştirebildim, tamamen gitmesi gün içindeki sık el yıkamalarla oldu. Dudakta da oldukça uzun süre hiç rengini kaybetmeden kalıyor ki bunu cidden beklemiyordum.
Rengine zaten diyecek hiç bir şeyim yok, tam olarak benim rengim. Tek eksisi, sıcakta hemen erimeye başlıyor. O yüzden dolapta saklıyorum artık.
Hiç tahmin etmediğim bir kaliteyle karşı karşıya kaldım açıkçası, o yüzden diğer renklerini toplamaya başlayacağım.

First of all, this product is permanent as hell. It stays on for the longest time. The swatch my hand took one full day to totally disappear. It performs in a same way on the lips. It doesn't lose any vibrancy during theday. 
The color is absolutely me, so no words to describe it.
The only downside is that they tend to melt down due to heat, so I store it on the fridge.
I wasn't expecting this level of quality, seriously. I'll collect all of the colors from this range.

xx

4 yorum:

  1. Renk çok güzel :) merak ettim dudakta nasıl görünüyor? :)

    YanıtlaSil
  2. Yabancı bir bloggerın çok kalıcı çok pigmentli diye övgüleriyle aklıma yer etmişti ama istediğim renkleri bulamadım burda. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. ben de elimde denediğim de bir ruj gibi rengini cildime bırakması şaşırtmıştı. çünkü beklentim nivea lip balm tarzı bir görüntüydü. almadım orası ayrı ama bak yorumun kanıma işliyor! gidip alasım geldi :)

    YanıtlaSil
  4. BENDE BUGÜN ALDIM VE DUDAĞIMA SÜRDÜĞÜMDE BİR YANMA HİSETTİM TARİHİNE BAKMAKİSTEDİM AMA YOKTU SENDE BÖYLE BİRŞEY OLDUMU DİYE MERAK ETTİM BENİMKİDE E127

    YanıtlaSil