19 Mayıs 2014 Pazartesi

Wet n Wild Poster Child Far Paleti İncelemesi//Review: Wet n Wild Poster Child Eyeshadow Palette


Günaydın;
Bir haftadır bloğa yazmıyorum ve sebebi malumunuz. 300 küsür can gitmiş, bırakın blog yazmayı, konuyla ilgili söylediğim en içten şey bile az gelirmiş gibi, acılı insanların hissettiklerinin yanında hakaret kalırmış gibi. O yüzden çok konuşmak istemiyorum bu konuda, bunları yazarken bile on kere düşünüyorum yanlışlıkla acısı çok büyük birini incitirim diye.

Bugün çok buruk bir 19 Mayıs aynı zamanda, sadece kutlu olsun diyebiliyorum, mutlu olsun kısmını silerek... Umudumuzu kaybedersek biteriz, güçsüzlük her düşmanın ilk hedefidir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bugün Wet n Wild Poster Child paletinin incelemesini yapacağım, çünkü Wet n Wild artık ülkemizde ve çok sevdiğim ürünlerin incelemesini yapabileceğim bu sebeple.

Today, I'll be reviewing Wet n Wild's Poster Child palette.



İlk bakışta suluboyayı andırıyor renkleri, asla günlük makyajda kullanılamazmış gibi. Öyle olmadığının garantisini verebilirim. Sarı bile günlük makyajda kullanılabilecek durumda, çünkü turuncu-kahverengi bir makyajın geçiş rengi olarak yerini alabilir.

It looks like watercolors on the pan. You may think that they're not suitable for daily make-up but I can assure you that they actually are. Even the yellow one can be used as a transition color for an orange-brownish eye looks.



Fazla söze gerek yok, görüyorsunuz zaten tek sürüşteki swatchların ne kadar parlak ve yoğun olduğunu. Bu paletin zayıf halkası ilk açık pembe, çok renk vermiyor. Onun dışındakiler MUHTEŞEM. Mavi makyajdan hoşlanmayan biri olarak beni çok memnun etmesinin sebebi hem farların uygulamasının çok rahat olması hem de gün içinde solma, akma yapmadan akşamı görebilmemi sağlaması oldu. Farların kalitesi gerçekten çok iyi. Yaptığım makyaj da şu şekildeydi:

You can see the pigmentation and boldness of the eyeshadow on the swatches, no further explanation is needed. The weakest link of the palette is the lightest pink shade which doesn't show up really well but the rest of it is ammmmazing. As a person who doesn't like blue look on the eyes, I'm really impressed by the performance of the eyeshadow. They stayed up all day long without fading or smudging. This was the look that I went for: 


Fiyatının uygun olmasıyla kalitenin birlikteliğini çok ender görüyoruz ve bu farlar o kümede. Gözüm kapalı öneriyorum.

Wet n Wild'dan şu an elimde 10'a yakın paletim (ve allıki ruj vs) var ve çoğunu Gratis'ten aldım son 2 haftada, hepsinin incelemesini tek tek yapacağım.

The affordable price-quality duo is rarely seen and these eyeshadows are within that context. I truly recommend this.

I have 10-ish Wet n Wild products and I'll be reviewing them one by one.

xx

4 yorum: