1 Mayıs 2014 Perşembe

Maybelline Pomegranate Punk Color Tattoo İncelemesi// Review: Maybelline Pomegranate Punk Color Tattoo


Mayıs'ın ilk gününden merhabalar!
Hepimiz için çok güzel bir ay olur umarım. Son 1.5 haftadır inanılmaz yoğunum, sunumlarım ve projelerim fazlasıyla bastırdı ve bir kaç postu atladım, ama artık eski düzene dönebiliriz. 
Bu arada lafı açılmışken, özel bir düzenle hiç bir zaman gitmedim bunca yıldır blog postlarıyla ilgili. Ama son 1 senedir pazartesi, çarşamba ve cuma post yayınlıyorum. Bir nevi düzen gibi oldu, bilginize.

Salutes to everyone! 
Today's the first day of May, I hope May'll be an amazing month for all of us. I was extremely busy within the last 1.5 weeks so I quite neglected 2-3 posts and skipped. But now, we're turning back to normal, the posts will be up every monday-wednesday and friday.



Bugünkü inceleme Instagram Amerika ürünleri alışverişimden bir parça üzerine. Maalesef Türkiye'ye ısrarla gelmeyen bir renk olan Pomegranate Punk, benim göz makyajında renkli skaladan AÇIK ARA EN SEVDİĞİM renk tonunda.

Today's post will be on a review of Maybelline Color Tattoo in Pomegranate Punk.




Kızıllar, bakıllar ve kırmızımsı göz makyajı ürünleri benim çok net bir şekilde her zaman elimin gittiği ve her tonunu topladığım bir ürün grubu. İnsanlar bazen bu tarz renkleri kullanmaya çekiniyor ve ben bunun sebebinin tamamen alışkanlıktan kurtulamamak olduğuna inanıyorum. Kimse bunları sürdüğü için yüzü gözü kızarmış gibi gözükmüyor-tabi ki doğru uygulandığı takdirde. 
Velhasıl kelam, bu renk tam benlik. Bana çok sevdiğim Mac farım Antiqued'i hatırlatıyor, incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz,  ve ikisini beraber kullanınca oluşan görüntü tek kelimeyle mükemmel. Kızıl-kahve smokey eye makyajının kralı nedir derseniz bu iki ürünün kombosudur derim. 
Dikkat edilmesi gereken husus, göz altına kesinlikle çok kızıl içeren ürünler sürmemek. Bu yüzden, bu renkteki göz makyajında alt kirpik diplerine sıcak bir kahverengi geçip üstten ayırmanız gerekir. Sıcak kahveye örnek Swiss Chocolate olabilir Mac'ten, yine swatch'una buradan ulaşabilirsiniz, referans olması açısından söylüyorum.
Eğer ulaşabiliyorsanız edinmenizi şiddetle tavsiye ederim zira kalıcılığından da oldukça memnun kaldım.

Crimsons, coppers, redish eye make-up products are definitely my cup of tea. I always collect these color ranges. People may be a bit reluctant on using these colors due to the routine but I assure you that if you apply it correctly, you would never look like u've got punched in the eye or sth. 
So, this color is obviously my perfect shade. It reminds me of Antiqued from Mac which I adore, you can see the swatches and review by clicking here, and if you use them together, purrrrfection. If you ask me to define perfect reddish brown smokey eye combo, I would vote for this duo.
The thing you should be carefull about is not to put the redish products on to the bottom line. You would gravitate towards warm browns ONLY with these colors. I may suggest Swiss Chocolate for a referrence, again you may click here to see the review.
All in all, I really liked this product and strongly recommend it.

xx

19 yorum:

  1. Renk harika gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Mürdüm nefis bir renktir,güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Keske gelse Turkiye'ye, cidden renge bayiliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de On and On Bronze ve Pomegranate Punk var. On and On Bronze kesinlikle toplanma yapmamasina ve butun gun sabit durmasina ramen pomegranate punk'dan ayni performansi alamadim, cok toplandi ve rengi soldu ki kesinlikle "hooded eye" sekli bir goz yapim yok. Belki gun icinde biraz dikkatle ustesinden gelinilebilir, onceden paylasayim istedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oysa benim tam olarak çekik ve hooded eye bir göz yapım var ve hiç toplanma/solma yaşamadım:)

      Sil
  5. Bende yeni atlattım vizeleri falan, hala kendime gelmeye çalışıyorum :D Geçmiş olsun sanada ;)
    Renge bayıldım, color tattoo serisine zaten bayılıyorum, neden tüm renkler Türkiye ye gelmiyor anlamıyorum. Maybelline sürekli bunu yapıyor, meşhur lip balmları bile daha yeni gelecek Tr ye :/

    güle güle kullan bu arada :)
    stylebat.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya işte belirli bölgelere sadece belirli renk gönderiyorlarmış sebepsizcesine, Rimmel da yapıyor bunu baya bi. Trip atalım da kendilerine gelsinler: HIH.
      haha:)
      teşekkür ederiiim

      Sil
  6. Video çekmeye başlamayı düşündünüz mü hiç ? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ısrar ediyor herkes ama pek niyetlisi değilim açıkçası, Türk Youtube camiasını pek iç açıcı bulmuyorum:)

      Sil
  7. Rengi çok güzelmiş :) Bende "Pink Gold" rengi var onu da seviyorum ancak bu rengi çok güzelmiş :)) Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  8. çok sevdiğim bir renk bu maybelline niye inatla getirmiyor bunu ve diğer yeni nude renklerini hayret yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet diğer nudelar da yok delirtirler insanı sürekli bi yerlerden bulmaya çalışıyoruz kaçak göçek.

      Sil
  9. katılıyorum canım çok güzel bir renk.color tattooların en sevdiğim iki renginden biri.diğeride on and on bronze:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. On and on bronze benim çok istediğim bi renk:( Bir ara alıcam inşallah:)

      Sil
  10. Nerden aldınız acaba hangi hesaptan

    YanıtlaSil