14 Nisan 2014 Pazartesi

Tangle Teezer İncelemesi//Review: Tangle Teezer


Herkese iyi haftalar!
Bugün, çok konuşulan ama parası sebebiyle alıp almama konusunda ikilemde bırakan Tangle Teezer tarağın incelemesini yapacağım.

Have an amazing weekend!
Today, I'll be reviewing the most hyped comb ever-Tangle Teezer.


Ben kendikimi Morhipo'dan 42 liraya aldım, ve rengi bebek mavisi-pembe. Daha bir çok rengi var ama çabuk tükeniyor.





Bu tarağın mucizevi bir şekilde dolaşık saçları açtığı vaadediliyordu. Ben de, yıllar yılı kıvırcık saçlarımla ve onların karışıklığıyla uğraşan bir insan olarak, almakta çok da tereddüt etmedim. Hayatımda ilk kez bir tarağa 40 küsür lira verdim tabi, o ayrı.
İlk elime aldığımda biraz hayalkırıklığı yaşadım çünkü daha ağır ve bu kadar plastik olmayan bir tarak bekliyordum. Hemen banyoya girdim ve çıktığım gibi denedim. Sonuç: Mucize değil ama iyi bir tarak.
Şöyle ki, cidden saça çok nazik davranarak karışıklığı açıyor ama saç dibinden bir başladım sonuna kadar bir kere bile takılmadan açtı seviyesinde değil, mucize o olurdu işte. Yine uçlardaki karışıklıklarla uğraşıyorsunuz ama minimum sürede ve minimum zararla atlatıyorsunuz. Şahsen benim gibi bir tarağı yıllarca kullanan bir insansanız ve kıvırcık/dalgalı saç karışıklığından müzdaripseniz, almanızı tavsiye ederim. Düz saçlıysanız bu tarağa hiç mi hiç gerek yok. Özetle, güzel tarak, severek kullanıyorum ama mucize beklemeyin.

The claim was that this comb detangles the hair like a miracle. I have curly and tangled hair so I didn't hesitate on buying this. This's the first time that I paid this amount of money to a comb btw.
I was a bit disappointed when I first got it cuz I was expecting it to be less plastic and heavier. Then I jumped into the shower and tested it afterwards. Result: Not a miracle but a really good comb.
It really makes it easier to detangle your hair and costs much less damage than normal but don't expect something so miracle-like. If you have curly hair and use your combs for a long time, then you may consider buying it. If you have straight hair, don't even think about buying it, it's pointless. 

xx

7 yorum:

  1. Kıvırcık saclı ve bu taragı cok merak ediyorudum.Bu yazı cok faydalı oldu. Gercekten mucize mi? Saclarım hemen acılır mı diye dusunuyor bir yandan da bu tarak mı bir anda acacak diye dusunuyordum. Cok etkisi yoksa almaya da gerek yok o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yani, iyi bir tarak dediğim gibi. Alınabilir ama mucize değil:)

      Sil
  2. selam yeni tanıştım blogunla bende gecen sene aldim bu ise yaramaz seyi morhipodan 2 3 ay oluyor nasil uyduruk plastigi bile korkunc kotu iste kivircik olunca insan ugrasmayim istiyor iade ettim hemen 52 liraydi yanilmiyorsam ayrica daha cok uolduguna ve elektiriklendirdigine kanaat getirdim :/ dibinden ucuna acmiyor hele boyali kivirciksan uclar izdiraba donuyor ;) alinmamasi gereken bisey iade et :)

    YanıtlaSil
  3. Nihayet gerçekçi bir inceleme! Her yerde bu tarak öyle bir anlatılıyor ki sanırsınız tarak uzaydan gelmiş. Tarak işte! Açılmayan saçınıza en fazla ne yapabilir ki? Tarafsız ve gerçekçi incelemen için teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  4. benim saçlarım belim-popom( ? :D) arasında bir uzunlukta ve dümdüz. ki ben dümdüz saçlara tapıyorum oyuzden saçımı hiç toplamadan yatarım toka izi çıkmasın diye. ve deli yatan biriyim evet hem uzun salık saçlı hemde deli yatan biri olunca saçların birbirine giriyor bunun için sabah 1 saat uğraşmak gerekiyor bu tarağı alsammı yoksa 42 liramı daha önemli işleremi yatırsam diye düşünüyorum sence? :)

    YanıtlaSil