7 Nisan 2014 Pazartesi

RIMMEL RITA ORA: TÜM KOLEKSİYON+SWATCHLAR//RIMMEL LONDON RITA ORA COLLECTION+SWATCHES


Herkese iyi haftalar!
Rimmel London'ın Rita Ora koleksiyonu ülkemize geçen hafta Watsons aracılığıyla geldi ve oldukça büyük bir sükse yarattı. Ben de Türkiye'ye gelen tüm ürünleri aldım (tüm koleksiyon gelmedi maalesef). Bu postta hepsinin swatchlarını bulacaksınız.

Have an amazing weekend everyone!
Rimmel London's Rita Ora collection released in Turkey in Watsons and created a huge hype. I bought all the products that released in Turkey (not all of the collection released in Turkey), you'll find the swatches in this post.



Kalem rujlardan başlamak istiyorum çünkü hepsine TAPTIM. Yapıları mükemmel, dudağa ilk sürüldüğünde ıslak bir bitişi var gibi dursa da 5-10 dk içinde matlaşıyor. Kalıcılığı çok çok iyi, renklerine söyleyecek tek sözüm bile yok, resmen yedeklemeyi düşünüyorum. Harikalar.

I would like to start with lip crayons cuz I ADORED them. Their consistency is ammmazing, it looks wet when it's first applied but after 5-10 mins it turns matte.  They have great persistency on lips and the colors are out of this world. I'm planning to stock more. They are divine.














Ojelerin gelmeyen renklerine üzülmüş olsam da, gelen renklerin sürümünü ve yapısını çok sevdim. Gerçekten tek seferde tüm tırnağa sürülebiliyor fırçası dolayısıyla, ve çabuk kuruyor. Breakfast in Bed'in renginin pastel olması sebebiyle fırça izi sorunu olabiliyor ama 2. katta düzeliyor. Favorim Lose Your Lingerie.

Apart from my heartbreak about the missing colors from the line, I loved the application of the colors that have been released in here. They can be applied in a single brush stroke and they dry so fast. The color Breakfast in Bed is a bit tricky due to its pastel color, you may have a brush lines but they disappear at the second coat. My fav is Lose Your Lingerie.












Bu koleksiyonu çok sevdim, özellikle de rujları. Dediğim gibi kesinlikle birer tane daha yedekleyeceğim hepsinden.

I really loved this collection, especially the lip products. I will definitely stock one more of each.

xx

6 yorum:

  1. Kalem ruj arayisindayim hemde mat bak sende sevmissin bende alayim yarin :-)

    YanıtlaSil
  2. O rujlardan muhakkak aliciğim :) Hihi hepsinin rengine görmek çok iyi oldu. İnstagram çekilişine ben de katıldım :))

    YanıtlaSil
  3. rujların gelmeyen renklerindeydi benim gözüm yıkıldım şu anda..

    YanıtlaSil
  4. Kalem rujlardan hangisini daha çok sevdin canım, ? çok güzeller dicek laf yok onlara:D güle güle kullan. ama açıkcası ojelerinde hiç mi hiç gözüm yok,!!çok sade sude renkler aynıları başka markalarda var hemde daha uygun fiyata.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rumour has it mükemmel, give me cuddle da:)

      Sil