4 Nisan 2014 Cuma

Karşılaştırma: Got2B Kuru Şampuan VS Elidor Kuru Şampuan


Günaydın!
Beni instagram'dan takip ediyorsanız (http://instagram.com/beautygore) hamster'ım Richard'ı görmüşsünüzdür, kendisi bu postun misafiri:)

Konuya geçmek gerekirse, kuru şampuanların kullanışlılığı ve pratikliği su götürmüyor. Her zaman tercih etmesem de, saçlarımı bir sebepten yıkayamadığım zamanlardaki kurtarıcım kesinlikle. Bugüne kadar 2 farklı kuru şampuan denedim, daha fazlasına ihtiyaç duymadım çünkü ilk denediğim zaten en iyisiydi. Kısaca bir karşılaştırma yapmak istedim.


Got2b bildiğiniz üzere bir Schwarzkopf markası. Bu sebeple, ilk aldığım kuru şampuan bu oldu. Fiyatı diğerlerine nazaran biraz daha yüksek, ama en azından başlangıç için güvenilir diye düşünmüştüm. Sadece başlangıç için değil, tüm zamanlar için güvenilirmiş, kullandıkça anladım.
Kesinlikle çok çok çok başarılı bir ürün. Saçları anında banyodan çıkmış gibi yapıyor. Zamanla biraz sönüyor tabi, ama hiç kullanmamış halinizden çok farklı oluyor. Kuru şampuanlar tek seferlik saçı kurtarmak için üretildiğinden ötürü ertesi gün tekrar üzerine uygulamanızı tavsiye etmem, pek hoş olmuyor. Zaten amacı da bu değil. Kokusu çok hoş, bu da önemli bir ayrıntı benim için. Siyah saçlarım olduğu için ilk sıkışta beyazlık bırakıyormuş gibi dursa da saça yedirinde tamamen kayboluyor. Hiç bir negatif yanı olduğunu düşünmüyorum kısacası. Her zaman tekrar tekrar alacağım kuru şampuanım budur.

Elidor'unkini de indirimde olduğu için denemek üzere aldım ama sonuç tamamen hüsran oldu. Bir kere got2b'deki pudra bazlılık yerine sanki normal bir saç spreyiymiş havası var, bu da saçların o banyodan çıkmış görüntüsüne bürünmesine engel oluyor. Ayrıca saç diplerimi garip bir şekilde rahatsız eden bir ağırlığı var. Saça ilk sıkıldığındaki formunu çok kısa süre koruyor, sonra eski haline dönüyor saç tamamen. Özetle hiç sevmedim, got2b varken asla alınacak bir ürün değil.

Kuru şampuanı çok sık kullanmamakta fayda var tabi ki, dediğim gibi acil zaman ürünlerinden biri. Saç derisini kurutma eğilimi var zira.

xx

8 yorum:

  1. Ben Benri'nin kuru şampuanını alma hatasını yaptım. Saçım daha kötü oldu, böyle yapış yapış. Kuru şampuanla ilişkim böylece başlamadan bitti.

    YanıtlaSil
  2. lee staford un kullanıyorum memnun gibiyim elidor a yaklaşmam bu yazından sonra:d got2b'yi denemek lazım o zaman

    YanıtlaSil
  3. Tam da bu ürünü denemek isterken iyi bir post oldu benim için.Ancak ben şu an Elidor'u kullanıyorum ve çok da kötü değil bence :)

    YanıtlaSil
  4. Ben elidorun yeşil kutulu yağlı saçlar için olan kuru şampuanından çok memnunum.Şans veririm dersen deneyebilirsin.Benrininki de çok ıslak yapıyor cidden bi bitirsem bi daha almıycam.Got2b yi merak ediyodum alıcam bundan sonra ^^

    YanıtlaSil
  5. Ben Elidor'un pembe normal saçlar için olan kuru şampuanını kullanıyorum ve dışarı çıkarken çantamdan çıkmıyor. Çok çok memnunum. Diğerini denemedim ama belki de kendine yanlış olan kuru şampuanı almışsındır. Örneğin saçların boyalı değilse ve sen gidip resimdekini almışsan işe yaramaz tabii. Kırmızı olan boyalı saçlar için. Pembe olan normal saçlar için. Yeşil olan yağlı saçları için. Belki şans verirsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçım boyalı :) Yani ne aldığımı biliyorum:) Teşekkürler.

      Sil