16 Nisan 2014 Çarşamba

İnceleme: Bobbi Brown Corrector in Porcelain Bisque// Review: Bobbi Brown Corrector in Porcelain Bisque


Merhabalar!
Kapatıcı, fondöten, corrector, primer vs. tipi cilt ürünleriyle aram oldukça iyi biliyorsunuz ki, bir çok farklı ürün deniyorum. Yıllar öncesinden beri aklımda olan bi corrector'ı da geçen alışverişimde almıştım, o zamandan bu zamana kadar geçen sürede deneyimleme imkanım oldu. Bugünkü post da, onun incelemesi üzerine olacak.

Hey everyone!
You may notice that I'm really into face make-up products such as concealers, correctors, foundations, primers etc. This one is the product that I've been wanting to try since the beginning of my tendency towards make-up. Finally I bought it, experimented it and here's the review.




Benim rengim Porcelain Bisque, en açık renk. Fiyatının da 83 lira olması gerekiyor, yanlış hatırlamıyorsam.

Mine's in the color Porcelain Bisque, the lightest shade.




Yapısı oldukça yoğun ve kremsi. Elinizin ısısıyla yumuşadığı için benim önerim parmağınızla alıp daha sonrasında fırçayla uygulamanız.
Göz altı morluğundan müzdarip olma düzeyim orta, yani çok yoğun bir sıkıntı yaşamıyorum. Ama yoğun sıkıntısı olanların da çok rahat kullanabileceği bir ürün olduğunu biliyorum zira benim göz altlarımı inanılmaz aydınlık ve canlı bir hale sokuyor. Renginin göz altımdaki hafif karanlıkları yok etmesinin dışında bir de aydınlatma özelliği var, bayılıyorum.
Bu ürünü kullananların yarısına yakını çizgilere dolmadan şikayet ediyor. Ben alırken bu ihtimali göze alarak aldım, ama genelde bu tip sorunlar yaşamıyorum yağlı bir cildim olmadığı için. Nitekim de yaşamadım, bu ürün benim göz altı çizgilerime dolmuyor. Yalnız, öncesinde kesinlikle nemlendiricimi uyguluyorum yoksa bu kapatıcılıkta bir ürün çok kötü gözükebilir. Dediğim gibi göz altı çizgisi yönünden kefil olmak mümkün olmuyor çünkü herkeste farklı davranıyor bu tip ürünler. Ama ben, çok çok çok çok çok mutluyum. Bazen sadece bunu sürüp, üzerine kapatıcı uygulamadığım bile oluyor. Kesinlikle bitince tekrar alacağım ürünlerden biri.

The consistency's thick and intense. It melts with your body temperature so I recommend getting the product with your fingers and then blend with a brush.
I'm on the mid point of suffering from the under-eye dark circles, I can keep on without corrector but I can say that this product will also work for the people who suffer in a high degree. It makes my under eye area look so bright and fresh while covering the darkness. I loooove it.
I know that half of the people who used this product complains about it getting inside the lines under the eyes which I did not experiment at all. I don't have an oily skin so I can't say that it won't be the case for you too, but I didn't have any trouble.
Sometimes I don't even put concealer on top, I just apply this and bam, I'm done. I really love this product, definitely gonna buy it when I'm over.

xx

4 yorum:

  1. Benim göz altımda hem derin çizgiler hem de göz pınarına doğru çok çok ince çizgiler var ve inanılmaz birikme problemi yaşıyorum, her üründe. Bu ürünü de parmağımla alıp göz altıma sürüyorum sonra fırçamı önce nemlendiricime sürüyorum sonra da ürünü yayıyorum. Bir nebze işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi fikirmiş bu, kesin deneyeceğim. :)

      Sil
  2. Yani bu tip ürünler bir cilt bakımı, temizleyici veya nemlendirici tarzında olmadığı için insan swatch görmek istiyor (eldekini saymıyorum bile). Post o kadar kuru ve havada kalmış ki sadece evet ortada bir memnuniyet var ve bizimle paylaşmışsınız. Geri kalan kapatması veya aydınlatması yada duruşu hakkında hiç bir fikrimiz yok. Bu tip durumlarda gözleri de koymadan en azından sadece gözaltı çekip (yada crop) koyulabilir diye düşünüyorum. Umarım sonraki yazılarda bunu dikkate alırsınız.

    Bu arada ben yıllarca light to medium bisque'i kullandım, güzel bir dengeleyici. Tek sıkıntı TR'de fazla pahalı, aynı işi gören Benefit erase paste'i bu açıdan tavsiye edebilirim, fiyat 90 TL fakat hem corrector hem concealer görevi görüyor.

    Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, öncesi sonrası fotoğrafı çekmiştim zaten post için, zira ışığından nefret edip koymadım. Bence de kapatıcı postunda olması gerekiyor, sadece insanlar daha fazla beklemesin diye hemen incelememi yaptım. Yoksa fotoğraf koymakla ilgili bir sıkıntım yok.

      Erase Paste'ten pek hazetmiyorum şahsen.

      Sevgiler

      Sil