2 Ocak 2014 Perşembe

İnceleme: Balmi Lip Balm// Review: Balmi Lip Balm


Merhabalar;
Bu postta EOS Lip Balm'ların dupe'u olarak gösterilen ve Türkiye'de Watsons'larda satılan Balmi dudak balmından bahsedeceğim.

Hey everyone;
I'll be reviewing Balmi Lip Balms in this post, which happens to be a dupe for EOS Lip Balms. It can be found in Watsons stores in Turkey.




Gördüğünüz gibi şekli küp, yani EOSler gibi küremsi değil. Maddesi hafif silikonumsu, kadifemsi yumuşak bir türde. Kırmızı olan ahududu aromalı, ben gittiğimde beyazı ve pembesi de vardı, çilek ve hindistan cevizi, ama sanırım bir rengi daha var.

As you can see, it's cube rather than globe-like as EOS ones are. The material of packaging is quite silky and soft. The red one which I own is raspberry scented, there were two more colors-pink and white(strawberry and coconut) but I think there is one more color which I didn't see there.



EOS'e benzeyen kısmını ise ürünü açınca görüyoruz. Her ne kadar tam aynısı olmasa da dizayn mantığı aynı şekilde düşünülnüş. Öncelikle, kokusunun inanılmaz güzel olduğunu söylemem gerek. Ahududu kokusunu zaten çok severim ama bazen fazlaca yapay olabiliyor bu tarz ürünlerde, bunda öyle değil. Buram buram ahududu kokusunu alıyorsunuz.

The EOS-like part is the product itself, eventhough it's not identical, the mentality of design is the same. First of all, the scent is literally amazing. I already adore raspberry scent but sometimes it becomes overwhelming and artifical but this one doesn't have that issue.

Dahası, nemlendirmesi harika. Ürün fazlaca yumuşak olduğu için çabuk bitme ihtimali olsa da o yumuşaklık harika bir nemlendirme sağlıyor. İlk sürdüğüm anda dudaklarımın yumuşacık olduğu hissetmeye başladım. Gerçekten çok severek kullandım ve elim sürekli bu ürüne gitti ilk günden. Hala da gün içinde sürekli dudaklarıma uyguluyorum.

Moreover, it has a perfect performance on moisturizing. The product is overly soft so you may run out easily but to compensate, this softness provides great moisturizing effect. I felt that softness at the first second that I applied, re-applied thousand times throughout the first day. I'm still using it regularly.

Özetle; kesinlikle tavsiye ediyorum. EOS'iniz olsun ya da olmasın, bu ürüne bir şans vermeniz gerek bence.

To sum up; whether you have EOS or not, you should give a chance to this product.

xx

15 yorum:

  1. Bende alıp almama konusunda kararsızdım Watsonsa gidebilirsem ve eğer kalmışsa mutlaka ahududulusunu alıcam :) sen anlattıkça canım çekti =D

    YanıtlaSil
  2. Ben görmedim hiç ya bir bakayım çantaya atmalık şirin bir kabı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet taşıması da çok kolay:)

      Sil
    2. Çantaya atmalık aslında ama benimkinin makyaj çantamın içinde ambalajı çatladı,kapağı kapanmıyor.Şimdilik masamın üzerinde tutuyorum.dikkatli kullanmakta fayda var :):)

      Sil
  3. Cok merak ediyordum ben bunuuu..
    Güvendiğim, zevkine inandığım bloggerlar önerince daha bir anlamlı oluyor. Teşekkürler paylaşımınız için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)

      Sil
  4. Watsons ta bir bakındım ama bulamadım sanırım talep çok oldu =) En kısa sürede bulunca alıp bir denemk istiyorum (=

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de, çok talep olmuş olabilir çünkü son gidişimde ben de göremedim:)

      Sil
  5. Bende hindistan cevizlisini kullanıyorum..
    Kokusu,nemlendirmesi, tasarımı ile şu sıralar favori balmım

    YanıtlaSil
  6. Sen beğendiysen alayım bende o zaman. Zaten Blistex'im bitti bahanem de hazır :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha bahaneye ne hacet, her türlü alıyoruz nasılsa:D

      Sil
  7. watsonslarda yok satıyor ya bulamadım henüz :) meraklardayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş ben de duydum, ne Balmi'ymiş ya :)

      Sil
  8. Ben daha bügün aldım hemde ahududulu anlattığı gibi çok güzel bi lip balm . ama çok yumuşak olduğu için hemen kapağını kapatmaya çalışırken bozulabiliyor ve kullanma suresi 1 yıl .zaman geçince kuflenmeye basliyormus .

    YanıtlaSil