19 Kasım 2013 Salı

No.3: Private Party//MAC Rujları İnceleme Serisi-No.3: Private Party//Series of MAC Lipstick Reviews




Merhabalar;
Mac'in yılbaşı koleksiyonu Divine Night'ın en çok konuşulan ve satan(ilk gün online'da tükenmiş olan) ürününü kaçırmak istemezsiniz diye ışık hızıyla seriye sokmuş bulunuyorum.

Hey everyone;
I'm quickly adding Mac's best seller product of Divine Night collection in the series-in case you would like to purchase this limited edition lipstick.






Herşeyden önce, bu muhteşem ürün kabı için bir dakikalık saygı duruşu rica ediyorum. Kutudaki içindekiler kısmı bile altın renkle yazılmış vaziyette, tabi ki Mac logosu da öyle. Rujun kendisi norrmal Mac rujlardan farklı olarak daha mat bir siyahta ve çizgisi/logosu altın rengi. Alttaki isim yazan etiket de aynı tarzda. Bayıldım. Gerçekten çok elegant ve sofistike, çok klasik ve ağır bir duruşu var.

First of all, I'd like to invite you to a moment of silent for this amazing packaging. Even the ingredients part was written in gold color, Mac logo too. Lipstick itself is also different from normal ones-it's more matte black and the line is gold. Also, the name of the lipstick on the bottom was written in gold color. I'm in love with this packaging! It's super elegant and sophisticated, perfectly classy.






Rujun gerçekten çok özgün bir rengi var. Elimde pembenin ve mürdümün bin çeşidi olsa da buna benzer hiç bir rujum yok. Koyu, tok, kirli bir mürdüm rengi. Uyarayım, eğer renk konusunda biraz bile tereddütünüz varsa bu ruju almayın çünkü büyük ihtimalle mutsuz olacaksınız. Bu ruj, gördüğü an bu renge vurulanlar için yapılmış. Sonradan yavaş yavaş sevilecek bir ürün değil. Ben ilk gördüğüm an tutulmuştum mesela. Bu kadar çok sattığını da bildiğim için daha mağazaya geldiği ilk gün üzerine atladım.

Its color's really unique. I have tons of pinks and plums but I have nothing like this. It is dark and dirty plum. To warn; if you have even a slight doubt about the color, then don't purchase this lipstick because this was made for the people who fall in love with its color in the first second. I was one of 'em.

Sarı alt tonlu tenlerde kahverengimsi durma ihtimali olduğunu öngörüyorum-daha çok sarı alt tonlu birinde denemedim ama kendim hafif sarı alt tonlu biri olarak doğru uygulamazsam kahveye çalabileceğini gördüm. Hafifçe uygulayıp katmanlar halinde giderseniz tam rengini yakalamış oluyorsunuz.

I foresee that this lipstick can look a bit brownish on yellow-based skin tones. I haven't tried on anyone who is really really yellow, but myself as a slightly yellow pale person, saw that it can look brownish on me if I don't apply properly. Best way to apply is to build up slowly, then you get the right color.

Kötü bir yanı var ki, satin olmasına rağmen yapısı biraz kuru. Ayrıca uygularken kalem kullanmak isteyebilirsiniz alışkanlığıınız olmasa da.

The negative side is, it is a bit drying eventhough it's satin. Also, you may feel in need of using lip
liner.

Artılar:
-Rengi, seven için, bulunmaz bir yerde. Gerçekten çok hoş. Ama dediğim gibi, zevkine hitap eden için.
-Paketlemesi harika. Sadece bunun için bile alabilirsiniz gözünüzü karartırsanız.
-Koyu tenlerde ayrı bir güzel duracağına inanıyorum.
-Oldukça kalıcı
-Pigmentasyonu çok iyi.

Pros:
-The color is so unique and must-have if you like this kind of colors.
-Packaging is amazing!
-I believe that it would look even more beautiful on darker skintones.
-Really stable.
-Pigmentation is great.

Eksiler:
-Kurutuculuğu olabiliyor.
-Uygulaması çok kolay değil.

Cons:
-May be drying.
-It's not so easy to apply.

Puan: 7/10

Rank: 7/10

xx

4 yorum:

  1. Bayıldım bayıldım ben kuru olan yapıları çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ben de elimde denedim ve kaç kere yıkamama rağmen çıkması hayli zor oldu, ertesi güne bile izi kaldı. bende kahverengiye çaldığı için almadım.

    YanıtlaSil
  3. Harika duruyor sana da çook yakışır eminim :) Güle güle kullan ^,^

    YanıtlaSil
  4. Renge bittim :( sanki duruşu gül kurusu ama eldeki swacta mürdümsü denemeden alamayacağım bir renk sanki =/

    YanıtlaSil