23 Kasım 2013 Cumartesi

MAC Fluidline in Macroviolet Gel Liner İncelemesi//Mac Fluidline in Macroviolet Review


Merhaba;
Bu yazıda Mac'in yılbaşı koleksiyonundan aldığım diğer ürün olan Macroviolet Fluidline'ın incelemesini yapacağım. 

Hey guys;
Today I'm going to review Macroviolet Fluidline which is the second product that I got from Mac's holiday collection.





Private Party incelemesinde de belirttiğim gibi, ben bu koleksiyonun ürünlerinden çok paketlemesine vurulmuş vaziyetteyim. Gerçekten çok klasik ve şık olduğunu düşünüyorum. En ufak yazının bile altın rengine çevrilmiş olması çok hoş bence.

As I mention in Private Party review post, I'm more impressed by the packaging of this collection rather than the products themselves. I think that it's really classic and chic. Even the tiniest writings and instructions were turned into gold color which is really pleasant.



Rengini içinde ışıltılar olan koyu mor olarak tanımlayabilirim. Koyu morların klasik kaderidir, uzaktan silik siyah gibi durur, ama bu öyle değil. Gerçekten mor olduğunu uzaktan da anlayabiliyorsunuz.

I may define the color as deep purple with sparkles in it. It is the unfortunate destiny of deep purples that it may look blackish, but this one doesn't share the same curse, it looks exactly purple.

Bu kadar koyu bir mordan oldukça iyi bir fluidline performansı bekliyordum açıkçası. Yanılmışım, bence performansı Mac için oldukça kötü, bir gelliner içinse vasat. Açık renk olsa sürerken aralarda boşluk kalmasını, tam dolmamasını anlayabilirim ama bu koyulukta bir renkte bu tarz hataları tamamen performans düşüklüğü olarak nitelendiriyorum. Yüz kere üzerinden geçtiğinizde de bir süre sonra dağılma yapıyor tabi ki.

I was expecting a good performance from this color in fluidline because it's really dark. But apparently I was wrong. The performance is poor for Mac, and mediocre for a regular gelliner. I would understand the spaces in line when applying if this was a light color but with this color, I'm considering it as lack of performance. It smudges if you try to fill in the empty areas in the line by applying layers over and over again.

Rengini cidden tatlı buluyorum, ama performans ve uygulanılırlık konusunda beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Almanızı tavsiye etmiyorum, ben de zaten büyük ihtimalle koyu makyajlarımda paint pot işleviyle kullanacağım.

I think that the color is so sweet but I'm really disappointed about the performance and application. I don't recommend this product, and I'll probably be using it as a paint pot in dark looks.

xx


4 yorum:

  1. Offf rengin asaleti.. Güle güle kullan bununla harikalar yaratırsın sen eminim ;)

    YanıtlaSil
  2. morları çok severim bu da koleksiyonda görünce çok hevesle baktığım bir renkti..ancak benim tenime hiç gitmedi..böyle bir sorunu olduğunu da bilmiyorudum, iyiki almamışım diyorum şimdi :)

    YanıtlaSil
  3. Aynen bende de bu renk var ve nefret ettim yapısından ve Paint Pot tarzında kullanmayı düşündüm. Çünkü kesinlikle berbat bir eyeliner

    YanıtlaSil
  4. Selamlar mutluluklar canımcım :)))

    Yeni cicilerin hayırlı uğurlu olsun :) Sana öncelikle bir Kocamannn Teşekkür mesajıyla başlamak istiyorum :)) Senin önerilerinle MAC Lightscapade, MAC haute&naughty ve sana gösterdiğim fotoğraftaki modelin üzerindeki ruju olabileceğini söylediğin MAC Shy Girl ü aldım ve çok çok memnun kaldım :))) Üstelik ruj serisine başladığınıda gördüm umarım Shy girl e de yer verirsin :)) Normalde tüm rimeller gözümü yakıyor (nedenini bilmiyorum herhalde çok hassas gözlerim...) ama mac de bunu yaşamadım ve almadan öncede söyledim ancak akşama doğru karar verebilirim çünkü bu süre zarfında kızarıp gözlerim yanıyor.. Ama akşam oldu ve sonuç ta ta ta dam ! hiç bişi yoktu üstelik kalıcı olması da cabası :D tabi gittim akşam 7 gibi aldım sabah 10 dan 7 ye kadar bişi yapmadığı için alınmayı hak etti :) MAC lightscapade ise harika cinsinden bir aydınlatıcı! utanmasam sevicem kabını :))) Ve Shy Girl... Tamamiyle masum ve bir o kadar da şirin !

    Kocaman sevgiler (:

    YanıtlaSil