1 Nisan 2013 Pazartesi

Midnight Cowboy Palette by URBAN DECAY İncelemesi


Nisan olmuş, şaka gibi.
Merhabalar;
Ocak 2012'de Amerika'daki bir Youtuber'ın çekilişinden, Angela duymasan da tekrar teşekkürler, Midnight Cowboy seti kazanmıştım, daha detaylı yazıya şuradan ulaşabilirsiniz, içerisinde üstte gördüğünüz palet ve ekstra olarak UD Lipgloss vardı, ve ULTA'dan banyo seti.
Naked Basics yazılarını yazdıktan sonra, bana çoğu kişi elimde başka UD ürünü varsa incelemesini yapıp yapamayacağımı sordu, ben de o zaman Midnight Cowboy incelemesi yapayım dedim.





Boyuttan başlayalım, Basics'ten bir tık daha büyük ama hala avuca sığıyor gibi.  Mıknatıslı kapak, ve üstündeki yazılar altın rengi kabartma.


İçinde 4 tane far var, ve bir de 24/7 Glide-On Pencil vardı ama o kadar güzeldi ki kullanıp bitirdiğimden ötürü burada gösteremiyorum, orjinal postta var.



Bu palet, dünyada görüp görebileceğiniz en simli palet olabilir. Sim konusundaki mesafemi bilmeyen yok. Işıltı olunca sorun yok ama sim beni çok rahatsız ediyor görüntü olarak. Ayrıca pek de classy durduğu söylenemez. Yalnız bu palette farklı olan bir şey var. Simler yuvarlak değil kare, ayrıca biri dışında küçük küçük değiller, gayet stabil kare sim olarak duruyorlar. Ve işte bu, o ucuz görüntüden kurtarıyor. Ucuz görüntüden kurtulamayan far ise üzgünüm ki Midnight Cowgirl. Bilmesem, asla UD ürünü diyemem.

Soldan sağa; Midnight Cowgirl, Midnight Cowboy, Midnight Cowboy Rides Again, Romp

Ürün uygulamasında çok fazla fall-off var, göz altınız baya sim oluyor ki bu kaçınılmaz son zaten. Ama kurtulması, diğer simli ürünlere göre gözle görülür bir biçimde daha kolay. O yüzden bu kısmı çok sorun etmiyorum.

İçlerinde en sevdiğim hatta bayıldığım renk tabi ki Romp. Navy ile koyu mor arası simsiz bir renk olarak, açıkça hastasıyım bu rengin. Gözde duruşu da inanılmaz.

Kalıcılıkları, şaşırtıcı bi biçimde, oldukça iyi. Romp'un kalıcılığı tahmin edilebiliyor ama simli renkler asla kalmaz gibi bir düşüncem vardı, öyle değilmiş. Ama ben, simlerin dökülmemesi için yine de Mac Fix+'la uygulamanızı tavsiye ederim.


Özetleyecek olursam, sim seviyorsanız ve ucuz gözükmekten ölesiye korkuyorsanız, bu palet kesinlikle ideal. Sim sevmiyorsanız sadece Romp için alınır mı tartışılır. Ama dediğim gibi yanında gelen 24/7 kalem hayatımda kullandığım en iyi kalemdi, asla atlanmaması gereken bir detay olarak postta yerini alsın.

Nisan herkes için çok iyi geçsin
xx

5 yorum:

  1. romp güzel renkmiş ama sadece bu renk için palet alınmaz buna benzer bir renk buluruz başka markada sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum, benzeri bulunabilir biraz uğraştırsa da.

      Sil
  2. Çoooook beğendim bunu ben !! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bahsettiğim 1-2 eksisi dışında gayet başarılı cidden, almalısın beğendiysen! :)

      Sil
  3. These palete is just perfect!! I love the lighter colors because they are classy and go with almost everything! Beautiful naildesign:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil