21 Eylül 2012 Cuma

Mac&Lancome Alışverişim

Woops, çok zaman olmuş, 15 gündür hiç bir şey yazmamışım, özürlerimi sunuyorum.

Bugün önce Sephora'ya sonra da Mac'e gidip ufak bir şeyler almış bulundum, zira Sephora Black Kart'ımda indirim vardı. E Sephora'dan çıkınca Mac'e gitmemek olmaz. Yani olur da, olmaz.






Mac'ten ilk çıktığı günden beri almayı düşündüğüm ama hep ertelediğim Viva Glam Nicki'yi (49 TL) aldım. Pembe rujlara olan aşkım aşikar, ama bu Nicki Minaj ruju hepsinden farklı. Yoğun sürünce neon pembe, hafif sürünce toz pembe. İnanılmaz, hastası olmuş vaziyetteyim, şiddetle öneriyorum. Ayrıca tüm geliri %100 oranda AIDS fund'a gidiyor, bu sebepten de tercih edilesi.


Bu aralar Mac fırça koleksiyonumu tamamlamaya çalışıyorum ama fırçalar felaket derecede pahalı olduğu için uzun zaman alıyor. Bugün Ecotools fondöten fırçamın işlevsizliğinden yakınırken buldum kendimi, e o zaman Mac'in 190 numaralı fondöten fırçasına (90 TL) yatırım yapma vaktim gelmiştir dedim. Mutluyum, çok mutluyum!



Sephora'dan da her zamanki rimelim Lancome Hypnose Drama'yı (79 TL) aldım zira elimdeki artık sonuna gelmişti. Bu rimelden asla vazgeçemeyeceğim, o kesin.


Çıkarken de tek kullanımlık duş jellerinin fazla tatlı olduğuna kanaat getirip Lagoon'la Peony'i (1,52 TLx2) aldım. Evet, tek kullanımlık kahve kremaları gibiler.

Yazmamı istediklerinizi her zaman iletebileceğinizi biliyorsunuz zaten, hatırlatmama gerek yok bence. xx

9 yorum:

  1. tabi ki hepsi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunların hepsini mi? :)

      Sil
    2. evet :)) ama napim hepsini de çok merak ettim.duş jelleri hariç :))

      Sil
  2. Süper şeyler almışsın:)
    Sephora indiriminden They're Real rimel aldım, muhteşem bişi, tavsiye ederim. Bi de aynı duş jellerini almışız:) MAC'e uğrayamadım eşim geldiği için. Styleseeker koleksiyonundan fluidline alıcaktım halbuki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. They're Real'ı gördüm ya, o kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim gerçekten, güle güle kullan :) Fluidline kullanmıyorum ama Styleseeker'dakilerin birinin rengi inanılmazdı. Kullanmasam da alasım geldi resmen.

      Sil
  3. Ruj çok güzel pembeyi çok seviyorum not aldımm :)

    YanıtlaSil
  4. Güle gle kullan:) ,Bana da beklerim:

    http://cosmopatra.blogspot.com/

    YanıtlaSil