21 Haziran 2012 Perşembe

Wishlist

2-3 gündür aklıma sürekli almayı istediklerim geliyor, bu aralar pek alışveriş yapmayıp para biriktiriyorum çünkü aklımda bir kaç güzel plan var. Yakın tarihte almak istediklerim -şu gün itibariyle tabi, her an yenisi eklenebilir.- şunlar;

-Nars DanMari Blush Set *hayalim resmen, ama çok pahalı*
Mac Omega Eyeshadow:
-Mac Ruffian Red Lipstick

-Illamasqua Blush in Disobey

-Illamasqua Blush in Katie

-Nars Primer

-Mac Paint Pot in Groundwork
-Estee Lauder Blush in Peach Nuance


Umudumuz almak yönünde tabi, xx.

25 yorum:

  1. Illamasqua Blush in Katie ooo nasıl bir şey ben tutuldum :))
    çok güzel bir renkmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kesinlikle muhtesem, keske Turkiye'de Illamasqua olsa:(

      Sil
  2. narsın bu paleti magazalarda var mı acaba?LE ürün mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LE degil, ama Turkiye'ye ne kadar gelmistir bilmiyorum.

      Sil
  3. Neredeyse hepsi benim de wishlistimde bulunan seyler. Özellikle Estee Lauder'in Ombre Blush'larini ve NARS Primer'i merak ediyorum, hakkinda cok güzel seyler okudum. Russian Red'i zaten Gwen Stefani'de gördügümden beri istiyorum, ama ne zaman MAC Counter'a gitsem, elim daha nude tonlara gidiyor ve kirmizilara bakmiyorum bile. Insallah bir an önce hepsine kavusursun! :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Russian Red degil, 1-2 haftaya cikacak yeni koleksiyondan Ruffian Red:) Ben de hep parlak renklere gidiyorum, hic kendini belli etmeyen sade bir rujum yok, benim de ona ihtiyacim var:) Umarim hepimiz istediklerimizi alabiliriz:)

      Sil
    2. Nars'ın primeri gerçekten süper bişey! daha önce mac paintpot ve benefit'in krem rengi primerlerini kullandım ama hiçbiri farın topaklanmasını, silinmesini engellemedi ama bu uhu gibi yapıştırıyor farı göz kapaklarına (özellikle yağlı göz kapakları olanlara kesinlikle öneririm!)

      Sil
    3. Ben de paint pot suruyorum ve toplanma yapmiyor, ama yine de Nars'i denemek istiyorum

      Sil
    4. Evet, ben de paint pot sürüyorum (Soft Ochre). Allahtan göz kapaklarim pek yagli degil, o yüzden topaklanma yapmiyor, ama yine de NARS'inkini merak ediyorum. Iste zaten hep Youtube'da ve bloglarda okudugumuz ve cok methedilen seyle ilgimizi cekiyor, hep onlardan istiyoruz :D

      Sil
    5. Haha ama cidden iyiymis urun, HEPSI BENIM OLMALIII:)

      Sil
  4. Hepsi çok güzel görünüyor ama en çok Nars allık setini beğendim.Ne kadarmış fiyatı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 185:( Aslinda 6 allik icin mukemmel bi fiyat ama bi seferde vermek biraz koyuyor.

      Sil
  5. Illamasqua'nın Türkiye'ye gelmesi hayal. Kendilerine mail atmıştım ordan biliyorum. Ne yazık ki Türkiyeye getirmek de hayal. O yüzden Illamasqua allık diye coşan bünyemi dizginlemek adına Türkiyede bulabileceğim markalara bakıyorum. Mesela en çok istediğim Nars TAcmahal. Danmari allık setinin fiyatı Nars allık fiyatının 72 Tl olduğunu düşününce ekonomik geliyor. Ama dediğin gibi tek seferde biraz zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Illamasqua ile buraya getirme/is konusunda baya gorustum, bana karsi olumsuz degillerdi, bakalim umarim karar verirler.

      Sil
  6. Ayrıca ben de senin gibi Estee Lauder Peach Nuance sahibi olmak istiyorum. Kendisi MAc blush ombre Ripe Peach dupesi oluyor. Türkiyede EL allığın bu rengini göremedim malesef

    YanıtlaSil
  7. Çok pardon dupe kelimesi yanlış oldu. MAC'in alternatifi diyecektim.:)

    YanıtlaSil
  8. Nars allık paletine bayıldım :)

    http://kucukperinindukkani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. ya o paletten ben de istiyorum. muhtemelen alsam önce bir 6 ay seyrederim herhalde :) ve omega far benim de listemde. nars primer için diyebilceğim tek şey muhteşem olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aynen, o Nars allik seti "don't touch only watch" :) Offf cok istiyorum en yakin zamanda almaliyim

      Sil
  10. Narsların her ikisinde de gözüm var nars olan neyde gözüm yok ki zaten :P

    http://makeupisrehab.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Ben bu listede en çok estee'nin allığını beğendim ama bu da azıcık pırıltılı :( nars'ın primerıda merak etmiyor değilim ama too faced shadow insurance'mdende çook memnunum o bitince almayı düşünebilirim.:)
    İllamasqua için yorumsuzum burada yok olsa hoş olurdu ama yok kader napalım neyse nars allık seti ise almak gibi bir niyetim asla yok çünkü sim, parıltı içeren allıkları pek kullanamıyorum hele ki nars'ın pigmentli allıklarını hiç kullanamam sanırım nars'ın bu paletine bayılmayan tek ben varım.:)
    Vee son olarak mac'in kırmızı ruju asla ve asla kullanamayacağım bir renk kırmızı rengin hiçbir tonu bir insan evladına yakışmaz mı yakışmıyor kardeşim yakışmıyor çok isterdim benimde müdavimi olduğum bir kırmızı rujum olsun ama yok.:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de simli allıkları hiç sevmiyorum, sırf "benim olsun" isteğiyle alakalı bu Nars allık seti. Kırmızı ruj konusunda, belki farklı alt tonları deneseniz bulabilirsiniz. Mavi alt tonlu yerine sarı alt tonlu tercih etmek gibi vs.

      Sil
    2. Neler denemedim ki ıı-ııh olmuyor ben sarı benizli beyazlardanım belkide bana uyacak kırmızı renk ruj bir yerlerde vardır ama ben hala bulamamışımdır diye umut etmekteyim.:))

      Sil
  12. Illamasqua Blush in Katie bencede harıkaa vuruldm

    nars setede bayıldmm ama guzl olan seyler hep pahalı :(

    YanıtlaSil