6 Kasım 2011 Pazar

Estee Lauder&Shiseido&Nouba'dan Aldıklarım

Bugün Estee Lauder, Shiseid ve Nouba'dan mükemmel 3 ürün aldım ve ürün ön-incelemesi olarak paylaşmak istedim.

-Estee Lauder Pure Color 02 Cobblestones 79 TL







İnanılmaz güzel bir sütlü kahve ve inanılmaz güzel bir tamamlayıcı krem-beyaz renk. Pigmentasyon konusuna girme gereği bile duymuyorum, Estee Lauder please...

-Shiseido Shimmering Eye Cream BR709- 72 TL





Krem far konusundaki güvensizliğe taş çıkaran, kapak cevabı verendir Shiseido. Çok pahalı olması sebebiyle çok alamıyorum, Chanel Dior falan Shiseido'nun uçuk fiyatlarının yanında hikaye. Bu renk, çooook uzun zamandır aradığım bir renk ve krem far formunda bulduğum an kasaya koştum. Shiseido, sana tapıyorum.

-Nouba Pearled Cream Color in Star-36 TL





Çok amaçlı krem pigment olan bu ürün, allık ruj ve far olarak kullanılabiliyor. Göz için çok parlak görünüyor ama siyahla kombinlendiğinde inanılmaz oluyor. Ayrıca çekimler için ideal.

İlerleyen zamanlarda detaylı inceleme yapacağım kullandıkça. xx.

2 yorum:

  1. ürünlerin hayırlı olsun canım,estee farlar çok güzel,ayrıca ambalajlarını da çok şık buluyorum,shiseido krem farlar bu ara çok popüler,hakkında olumlu çok yorum okudum,nouba markasını ise daha önce duymamıştım,ileride detaylı yorumlarını alırız:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederimm ben de çok güveniyorum shisedio'nun bu ürününe, estee ambalajı inanılmaz çk haklısın. nouba ben de ilk kez kullanacağım bakalm:)

    YanıtlaSil