19 Eylül 2014 Cuma

Kiehl's Creamy Eye Treatment Avokadolu Göz Kremi İncelemesi//Review: Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado


Merhabalar!
Kiehl's online alışveriş deneyimimi yazmıştım, hatırlayanlarınız olacaktır. Aldığım iki ürünün biri bu avokadolu göz kremiydi ve yeterince deneyimlediğime inandığım an yazısını yazacağımı belirtmiştim. Buyrun, vaktidir.

Hey guys!
Today's review will be on Kiehl's eye cream, which I've been using for enough time to write about.



Bloğu uzun süredir takip edenler biliyordur zaten, son 2 yıldır tekrar tekrar aldığım YSL'in şu göz kremini kullanıyordum ve çokça memnundum. Ama garip bir şekilde son zamanlarda yanma gibi  bir his yaratmaya başladı göz altlarımda ve o an kullanmayı bıraktım.

If you're my long-time follower, you'd know that I've been using my YSL eye cream for last 2 years and I was so happy about it. But suddenly it started to burn my under eye area after application so I had to quit.



Yeni krem arayışında olmadım çünkü bu tip bir durumda ne alacağım aklımdaydı. Bu ürünün methini çok duyuyordum ve hype'ı çok olan ürünlerin buna değip değmediğini deneyimlemek benimle özdeşleşen bir hareket alıştığınız üzere.

I did not search for a new cream actually, cuz I had already thought about this case and this was my next cream on my mind. This product had lots of hype around it and as always, I wanted to dig into it and review if it's worth the hype or not.




Avokadonun cilde ne kadar yararlı olduğunu bilmeyenimiz yok, bu kremin içindeki temel madde de avokado. Başlarken bir artı alıyor buradan, ama yetmez tabi.
Yapısı çok önemli, ve benim gibi göz çevresi yağlı olmayan biri için ideal. Ancak, göz kapağınız ya da çevresi yağlıysa, kesinlikle önermem. Oldukça yoğun çünkü.
Bu yoğunluğu bana çok iyi geliyor, çünkü ihtiyacı var göz çevremin bu tarz bir konsantre ürüne. Maalesef, bu kadar yoğun olması sebebiyle makyaj altına uygulamak için çok ideal değil. Yani, makyaj yapmadan 2 dk önce sürüp sonra makyaja başlayamıyorsunuz, emmesi zaman alıyor. O yüzden makyaja başlamadan bir 20 dk önce sürmek gerekiyor.
Sarımsı-yeşilimsi rengi ilk sürdüğünüzde renkte kalacakmış gibi gelse de, bir dakika içinde çok ilginç bir şekilde su gibi bir ıslaklığa dönüşüyor. Çok mu sürdüm diye düşünmeyin yani, olayı o şekilde.

Göz altı morlukları konusunda bir şey söylemem zor çünkü benim asıl sorunum göz altı şişliği. Ve gerçekten göz altı şişliğimi gözle görülür şekilde indirdiğini düşünüyorum. Tabi ki kalıtsal olarak gelen bir göz altı pufluğu var, ama dışarıdan yapılabilecekleri başarıyla yaptı bana kalırsa.

Özetle; eğer çok yağlı göz çevreniz yoksa ve makyajdan 10-15 dk önce sürmeye üşenmem diyorsanız kesinlikle alın. Ben çok memnun kaldım.

Fiyatı 74 TL bu arada, YSL'den sonra ilaç gibi geldi bu fiyat açıkçası.

Siz hangi göz kremlerini kullandınız ya da kullanıyorsunuz? Lütfen yorum kısmında benimle paylaşın çünkü göz kremlerine çok düşkünüm.

We all know that avocado's miraculous for the skin, and this products has it. But not enough obviously, let's talk about it's consistency.
It's thick, simply, but it dissolves and turns into kinda watery cream in a minute after you apply so you don't feel heavy o greasy. BUT STILL, if your eye area is oily, I wouldn't recommend this.
It's perfect for me cuz I have quite normal to dry type of eye area. 
The downside for me is, you should apply this 20-30 mins before your makeup cuz it takes time to sink in. If you're lazy like me, you'd understand the pain.
Apart from that, this product really worked for my under eye puffiness cuz I suffer from those little bags since as I was a teenager, it's kinda heritage, but this cream did everything can be done exogenously.

The price's a relief when I compare with YSL one, so one more reason to buy this again.
If you have any recommendations, please feel free to add a comment.

xx


4 yorum:

  1. 28 ml geçen hafta ankara ziyaretimde 99 tlye aldım. yapısı tam da ihtiyaç duyduğum gibi. çok kuru olan göz çevreme iyi nem veriyor.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, benim göz çevrem yağlı olduğu için DCL'nin AHA revitalizing eye cream'ini kullanıyorum, oldukça memnunum. AHA konusunda çok söylenti var, ileride cilt soyulmasına neden olur gibi, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Ürünün tester'ını istesem mağazada veriyorlar mı ? bilgin var mı acaba ?

    YanıtlaSil
  4. göz çevremde kaz ayaklarım oldukça belirgin. ve bu yüzden acil krem arayşıma geçtim araştırmam sonucu bu kiehl's avokadolu kremi buldum. aklıma yattı ama sitsinde 89 tl sizlerin yorumlarında, 74-76 arası değişiyor. ben eskişehirde yaşıyorum burda bu marka yok sanırım. bazılarınızın olumsuz yorumu beni tereddüte düşürdü. cildim yağlı bir cilt tipine sahip acaba bende sipariş edip kullansam yağ bezeleri oluşur mu? cildim de?

    YanıtlaSil