23 Mayıs 2014 Cuma

Wet n Wild Silent Treatment Far Paleti İncelemesi+Makyaj//Review: Wet n Wild Silent Treatment Eyeshadow Trio


Merhabalar!
Wet n Wild'ın Türkiye'de satışta olan tüm far paletlerinin incelemesini yapıyorum, geçen postumda 6'lı Poster Child'ı incelemiştim, şimdi sıra ilk üçlümüz Silent Treatment'ta.

Hey everyone!
I'll be reviewing all the palettes that are being sold in Turkey. I already reviewed Poster Child, now it's Silent Treatment's turn.


İlk bakışta sıkıcı bir palet gibi gözükse de, günlük makyaj için harika bir palet olduğunu söylemem gerek. Zaten Wet n Wild'ın nam salmış 2 adet triosu var, onlardan sonra ünlendiler, biri Silent Treatment diğeri de Walking on Eggshels.

It may look like a boring palette at the first sight but I can assure you that it's not. They're perfect colors for the natural daily looks.






Pigmentasyonları gayet iyi, sürerken çok az da olsa dökülme yapıyorlar tabi. Favorim net bir şekilde sondaki grimsi/taupeumsu hafif mor tonlar da içeren renk. Soğuk alt tonlu ve kesinlikle mükemmel. Çok doğal durmasının yanında göze çok sakin bir derinlik veriyor.
Siyahı kuzguni siyah değil, içinde sim tanecikeri var. En açık renkse çok kullanışlı, aydınlık istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Çok sık elimin gittiği paletler arasında özetle. Tavsiye ediyorum.

Pigmentation of the eyeshadows are really good, but they may have some fall-outs. Fav. of mine is definitely the last shade which is a greyish taupe color with a purple/lilac tint. It's cool undertoned and a perfect color for me. It gives a depth to the look.
The black one is not the darkest black, and has some glitters in it.
The lightest shade is greeat for the highlight with shimmer.
I absolutely recommend this palette.

xx

13 yorum:

  1. Muazzam görünüyor:) ben far sevmesem de bunu ve diğer natural paleti alıp annemin yüzünü güldüreceğim:) bir de burdaki allığınızın rengi nedir acaba? Cok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Allık şudur: http://beautygoretheladylicious.blogspot.com.tr/2014/05/wet-n-wild-heather-silk-allk-incelemesi.html

      Sil
  2. Benim almayı tek düşündüğüm paletleri bu ama bir türlü gittiğim Gratis'ler bulamıyoruz.
    İnat ettim, bulucam.
    :)
    Güle güle kullanın bu arada.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Benim gittiklerimde de hiç olmuyor, zamanında kapıp almışım:)

      Sil
  3. en beğendiğim 3 lü palet bu şu anda..

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar tatlı kaşın, gözün, yüzün varmış, iyiki de bir kısım blogger gibi swatchlarda gizlenmiyorsun. Hem ürünler böyle daha iyi anlaşılıyor hem de güzel taşıyorsun. Devamını diliyorum. Selamlar...

    YanıtlaSil
  5. Ama sen çok güzelsin ya :D <3

    YanıtlaSil
  6. rujunu öğrenebilir miyim süper gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  7. Gozlerin ne kadar guzel senin <3 ayrik ve yesil ne sursen yakisir :D

    YanıtlaSil