26 Mayıs 2014 Pazartesi

Wet n Wild Heather Silk Allık İncelemesi// Review: Wet n Wild Heather Silk Blush


Günaydın!
Herkese çok iyi bir hafta diliyorum! Ben de yeni haftaya çok sık soru aldığım bir ürünle başlamak istedim. Bir önceki Wet n Wild Silent Treatment palet incelemesi postumda koyduğum fotoğraftaki (görmek için buraya tık tık) allığı soran insan sayısı 50'yi geçmiş durumda an itibariyle. O allık budur: Wet n Wild Heather Silk

Good morning everyone!
I wish you all a perfect week. People (50+ as quantity) kept on asking me what was I wearing as a blush on my latest post's make-up look photo (click here to see), and I'll be reviewing it today: Wet n Wild Heather Silk.





Heather Silk, Wet n Wild'ın açık ara en ünlü allığı olmayı kesinlikle hak eden bir ürün. Gerçek bir pembe, içerisinde başka bir renk yansıması bulmanız mümkün değil. Pigmentasyonu mükemmel, tek fırça sürüşüyle iki yanağınıza yetecek kadar ürün alabilirsiniz. Belki de bu yüzden, çok dikkatli kullanmanız da gerekiyor. Gerçekten biraz bol kepçe sürerseniz felaketle sonuçlanabilir.

Heather Silk deserves the notion of being the most famous blush of Wet n Wild. It's a true pink. It has an amazing pigmentation, that's why you should be really carefull while applying.




En iyi uygulamayı Real Techniques Duo Fiber setindeki Face Brush'la yakaladığımı gördüm. Duo-Fiber fırçaların neden çok pigmentli ürünleri dikkatli kullanmaya yardımcı olduğunu ve incelemelerini önceden yazmıştım, dilerseniz buradan bakabilirsiniz.

Beyaz tenlilerde mükemmel duruyor, çok yoğun sarı alt tonlu esmerlere tavsiye etmiyorum, onun dışında buğday ve pembe alt tonlu esmerlerde de harika durduğunu bizzat gözlemledim. 

Çok uzun süredir elimin ilk gittiği allık bu, kesinlikle gördüğünüz an kapın çünkü Gratis'lerde çok çabuk tükeniyor.

I got the best results with Real Techniques Duo Fiber Face Brush(click to see the review of these brushes). This blush looks divine on pale skin, and really flattering on darker skin tones with pink undertones. I don't recommend this on really dark skins with yellow undertones. Definitely purchase this blush when you see it. It gets out of stock pretty often.

xx

5 yorum:

  1. Benimde içim gidiyor bu allığa.ama ben sarı alt tonlu buğday tenliyim. biraz şüphem var bana yakışıp yakışmayacağı konusunda. sana daha önce sormuş da olabilirim tam hatırlayamıorum ama sarı alt tonlu buğday tenli birine pembe allık önerin ne olurdu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha koyu tonlara yönel, önceden de söylemiştim sana:) Breath of Plum gibi

      Sil
  2. Benim de o resimde dikkatimi çok çekmişti bu allık.Sen güzel diyorsan alınır :)

    YanıtlaSil
  3. Cok acık tenliyim ben de. Nc 15 im yakışır mı bilemedim ama rengine vuruldum gerçekten sana da çok yakışmıs:)

    YanıtlaSil