5 Mayıs 2014 Pazartesi

Maybelline Baby Skin Gözenek Küçültücü Primer İncelemesi// Review: Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser


Günaydın!
Hepimizin yüzünde, özellikle burun-yanak ve çene kısımlarında, siyah noktaların ya da bazı tedavilerin sonucu oluşan gözenekler bulunuyor. Görüntüleri pek hoş değil ve bazen bir noktadan sonra insanın canını sıkıyor. Gözünüz oraya takılmaya başlarsa, sürekli çok büyük gözenekleriniz varmış gibi hissediyorsunuz ve bu böyle sürüp gidiyor. Bazlar bu noktada imdada yetişmeyi vaad ediyor, tabi ne kadar başarılı oldukları muallak.
Bugün, bu tarz bir iddia sahibi olan Maybelline Baby Skin'i nasıl bulduğumu paylaşacağım.

Good morning!
We all have pores on our nose and chin area which have been occured due to the blackheads and some medicine treatments. After a while, if you start to develop an obsession about your pores, you feel horrible about the appearance of 'em even if they don't look that bad. At this point, primers claim to solve this issue. Today, I'll be reviewing one of 'em: Maybelline Baby Skin.



Bu ürün, Benefit'in aynı amaçlı Porefessional'ına dupe olarak gösteriliyor. Porefessional'ı kullanmış biri olarak yapıyorum bu incelemeyi, ve izlenimlerim şu şekilde:
-Yapısındaki silikonu delilercesine hissetmiyorsunuz. İlk sürdüğünüzde tabi ki silikon olduğunu bildiğiniz için bir kayganlık hissedebilirsiniz ama anında yok oluyor.
-Adından da anlaşılacağı üzere "o an" gözenekleri küçültmeyi vaad ediyor. Benim burnumda bu tarz gözenekler var ve bir kaçı oldukça büyük. Bu ürün, çok büyük gözeneklerin görüntüsünü blurlaştırıyor/bulanıklaştırıyor sadece, yani içini doldurup kapatma gibi bir durumu yok. Büyükler gözükmeye devam ediyor. Ama normalden daha fazla açılmış, çok abartılı olmayan gözeneklerin görüntüsünü tamamen kapatıyor. 
-Yağlandırma ve parlama yapmıyor.
-Fondötenin yapısına negatif bir etkisi yok.
-Makyajı temizlerken gözeneklerin içerisinde kalmadığını düşünüyorum çünkü eski görünürlükleri geri geliyor çıkarınca.
-Oldukça bereketli, minik bir miktarı yetiyor.

Buradan özetle şunu söyleyebilirim ki, eğer bu ürüne ulaşma imkanınız varsa Porefessional'a çok da yönelmenize gerek yok. Çok büyük gözenekleri kapatmasını beklemeyin, bunu hiç bir ürün tam anlamıyla yapamıyor. Ama gözenek bulanıklaştırıcı/örtücü bir baz olarak oldukça başarılı buldum.

Ürün maalesef Türkiye'de satılmıyor, ama tabi ki Amerika'dan ürün getiren satıcılardan bulma imkanınız var.

This products appears to be a dupe for Benefit Porefessional which I've used, and I can say that:
-The silicone inside of this products is not disturbing. You obviously feel that silicon feeling while u're applying but that's all. After a minute, it's all set.
-As it's clear on it's name, it claims to erase the pores instantly. I can say that it erases normal and a bit bigger pores and it blurs the really big ones but it doesn't conceal the big pores fully. Don't expect a miracle about big pores cuz none of the products can do that unfortunately.
-It doesn't make your skin greasy or shiny.
-It doesn't break the consistency of the foundation.
-It doesn't get into the pores and sit there. They get totally cleaned when you clean your make-up.
-Tiny bit goes a long way.

To sum up, it's a good primer on pores, it obviously doesn't cover the big pores or anything like that but still it works.

xx


2 yorum: