29 Mayıs 2014 Perşembe

Earthly Body Original Argan Marrakesh Oil Saç Yağı İncelemesi//Review: Earthly Body Original Argan Marrakesh Oil Hair Elixir


Günaydın!
Bugün, gerçekten benim için tam bir devrim olan bir üründen bahsedeceğim. Annem saçım için biten Argan yağımı ararken tesadüf eseri bu önerilmiş, o da denemek istemiş. İşte o andan itibaren, ömrümün sonuna kadar bittikçe alacağım (yani umarım, çünkü 75 lira, her zaman bu kadar ayırabilir miyim bilmiyorum) bir saç yağına kavuşmuş oldum. BU YAĞ BİR MUCİZE.

Good morning!
Today, I'll introduce you a miracle product for me. I'm so shocked and amazed by the effects of this argan oiled hair treatment that I'll repurchase it again and again for the rest of my life. Although, I would like it to be a bit cheaper.




Yağın içinde orjinal argan yağının dışında bulunanları yukarıdaki fotoğrafta görebilirsiniz.


You can see the ingridients above.

Benim saçlarım kıvırcık ve uzun olduğu için, yıllardır saç taramak benim için bir işkence. Banyo sonrası saç taramam 4-5 sene öncesinde 20 dakikayı buluyordu, o kadar muzdariptim. Yavaş yavaş kısalmaya başlasa da, hala sorunlu bir durum. Bu yüzden Tangle Teezer'ı almıştım zaten o kadar para verip, incelemesini buradan okuyabilirsiniz eğer kaçırdıysanız.

I have a curly and long hair which makes the combing process a total hell. It used to take me 20-ish mins to comb it completely. That's why I bought Tangle Teezer, you can click here to read my review on that if you missed.




Tabi tarakla iş bitmiyor, argan yağını yanında rutinim dahilinde kullanıyordum zaten. Ama kullandıklarım bakıma yönelikti, yani uzun vadede saçı besleyen ama o an bana bir sonuç vermeyen ürünlerdi. Bu ise o an etki eden ve aynı zamanda da uzun vadeli besleyen bir yağ. Banyodan çıktıktan sonra 4-5 pompa kadarını uçlardan başlayarak saç diplerime kadar sürüyorum, daha ıslak ve taranmamışken yani. İşin en ilginç tarafı, yağ gibi değil. Elinize bir damla sıkıp yaydığınız an kupkuru kalıyor, yağ uçucu. O yüzden saçınıza sürdüğünüz an yok oluyor, hiç bir şekilde hissetmenize imkan yok.
Daha sonra saçımı taramaya başlıyorum ve işte mucize burada ortaya çıkıyor, saçımı maksimum 3 dakikada tarıyorum. 20'den 3'e, bence ciddi bir mucize.
Şişenin sonlarına gelmiş vaziyetteyim, yani bu inceleme uzun süreli kullanım sonucundaki fikirlerimi yansıtıyor, bir anlık heyecanımı değil.
Kokusu MÜKEMMEL, baharatlı. Marakeş esintisini hissediyorsunuz. Dediğim gibi, keşke bu kadar pahalı olmasaydı ama ne olursa olsun alacağım, dönüm noktam oldu. Altına imzamı atıyorum, pişman olmanız imkansız.

I was using argan oil within my routine but they were not showing any sign as soon as you apply, they were more of like a treatment which required a length of time to show the results. But this one, works instantly! I put it on my hair starting from ends to roots as soon as I get out of shower before combing, then I comb my hair and this is the time when magic starts. It took me max. 3 mins to comb my hair! A real miracle! The oil flies away at the moment you put it on your hair, so you can't even feel it. No oily, greasy hair at all. It smells ammmmazing, you feel that Marrakesh-y scent. I absolutely recommend this product.

xx


4 yorum:

  1. Ben bu urunun testerlarini kullanmistim, cok ta begenmistim ama İst. Tasindigim icin alamadim ayrica evet biraz daha uygun olsa cok daha guzel olurdu gerci bir iki damlasinin benim cok uzun saclarima bile yettigini dusunursek cok uzun sure gidiyor, sevgiiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah bi kullanandan daha onay almış oldum gerçekten çok sevindim çünkü bileni az:) Çok teşekkürler:)

      Sil
  2. canabis mi var içindeee! yaprak fotosu da koymuşlar vay anasını her derde deva bu bitki :D
    ben de nashi argan yağını kullanıyorum ve saç kremi kullanmamaya başladım sayesinde. yumuşacık yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canabis miymiş olay olan bitki? Vay canınaaaaa :)

      Sil