24 Mart 2014 Pazartesi

İnceleme: Rimmel Wake Me Up Kapatıcı//Review: Rimmel Wake Me Up Concealer


Günaydın!
Rimmel'ın Wake Me Up serisinin gelişinin süksesi sürerken, Watsons söz verdiği gibi fondöteninin yanında kapatıcısını da getirerek seriyi tamamladı. Fondötenin incelemesini okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Gerçekten iyi bir kapatıcı mı yoksa fondöteninin ününden mi faydalanıyor, ona bakalım.

Good morning!
Rimmel completed its Wake Me Up line in Turkey via Watsons cooperation, so I'll be reviewing the concealer to see if it's worth the hype or just feeding on the foundation's success.



Yapısıyla başlamak gerekirse, oldukça akışkan ve kolay yayılan bir yoğunlukta olduğunu söyleyebilirim. Su gibi olmasa da oldukça likit.

It has a liquid consistency rather than cream, not so watery but still it flows.



Sünger bir aplikatörle geliyor ki bazı insanların hijyenik olarak bu kullanımı sevmediğini biliyorum, fakat bu tarz likit kapatıcılar için çok da bir şansı yok firmaların.

It comes with a sponge applicator which is a bit disturbing for some people due to hygiene reasons but that's generally the case with liquid concealers.



Renk konusunda oldukça mutlu olduğumu söylemem gerek çünkü fondötenin en açık rengi bana koyu gelirken, kapatıcının en açık rengi ten rengime uydu. Bunu neden fondötende yapmadıklarını hala anlayamıyorum.

En önemli konuya geçiyoruz tabi ki şimdi, o da kapatıcılık. Bana kalırsa orta bir kapatıcılığı var ama uygulamaya devam ederseniz artıyor. Nars Radiant Creamy Concealer'dan daha az örneğin, ama kesinlikle kapatıcılığı var. Ben göz altında yoğun kapatıcılığı sevmeme rağmen bu kapatıcıyı çok da su gibi, işe yaramaz bulmadım. Bence gayet de işini görüyor ve kesinlikle aydınlık veriyor. Kapatıcı olarak kullanmasanız bile aydınlatıcı olarak çok çok iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Bazı insanların bu kapatıcı için göz altı çizgilerine dolduğunu söylediğini biliyorum, ama ben hiç bir şekilde böyle bir olay yaşamadım. Hatta bazı günler pudrayla sabitlemedim, yine de ufak tefekler dışında bir dolma görmedim.

Özetle, ben bu kapatıcıyı fiyat-performans olarak başarılı buldum. 15 lira fiyatının karşılığını çok iyi veriyor. Dediğim gibi, yoğun bir kapatıcılık beklemedikçe hayal kırıklığı yaşamazsınız.

I'm so glad about the color cuz the foundation's lightest shade's dark for me, but the concealer could hit the spot. 

The main concern is the concealing power of the product. Now, I would say that it's medium coverage but buildable. Not as coverage-full as Nars Radiant Creamy Concealer but still it works. If you want more coverage, I highlt recommend using this products as highlighter because it gives an amazing waking up effect.

I know that some people complain about this products getting into the lines on under eye are but I never experienced this kind of problem.

All in all, I found this concealer ok while it's only 15 liras. If you're not searching for a high coverage, this'll work for you.

xx

8 yorum:

  1. Kadınlar Günü indiriminde Cevahir Watsons'tan almıştım. Testerları yoktu en açık rengini alayım dedim. Dediğiniz gibi kapatıcılık çok yok ama aydınlık görüntüsü beni tatmin etti.
    Güle güle kullanın!
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, aydınlığı çok iyi. Teşekkürler:)

      Sil
  2. bende almayı düşünüyorum bakalım nasıl durucak bilgilendirdiğin için sağol güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. Aslında Rimmel London Wake Me Up serisinin bir de 010 numarası var, en açık rengi de o zaten. İngiltere'de görmüştüm ama Türkiye'ye getirtmemişler anlaşılan:D Mantıksızlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf evet çok saçma, neden burda olmaz ki...

      Sil
  4. Kapatıcıya herkes tü ka deyince elimi bile sürmemiştim bi denesem iyi olacak gibi =)

    YanıtlaSil