5 Mart 2014 Çarşamba

İnceleme: Essence Oje Düzeltici Kalem//Review: Essence Nail Polish Corrector Pencil


Merhabalar;
Bugün, bunu içeren alışveriş postumdan beri en çok istenen incelemelerden birini yapacağım: Essence Nail Polish Corrector oje düzeltici kalem.

Hey everyone!
Today, I'll be reviewing the most wanted product review since I purchased it: Essence Nail Polish Corrector Pencil




Adından anlaşılacağı üzere, kendisi tırnak kenarlarına bulaşan ojeleri düzeltmek için bir aparat. Arkasında 3 tane yedek ucuyla geliyor. İçerisinde aseton benzeri bir madde var uçların, böylece ojeyi çıkarıyor. Şimdi diyebilirsiniz ki, " E ben kulak çubuğunu asetona batırırım, aynı görevi görür.". Ben de uzun süre böyle düşündüm ama ucu özellikle sivri olmadıkça normal kulak çubuğuyla asla tırnak kenarları temizlenmiyor. Ucu açılı olan makyaj düzeltme çubuklarını kullanabilirsiniz ama onda da asetonu çok fazla emme durumu oluyor; yani siz tırnak kenarına bastırınca içindeki tüm aseton çıkıyor ve sonrası rezillik. Özetle, bu ürün gereksiz bir ürün değil.

As it is clearly stated on its name, it is an apparatus to clean up the edges of your nails. It comes with 3 back-ups. It has aseton-ish liquid in it. You may ask, "I can do this with a q-tip with dipping it into aseton, why would I need this?" and I was on the same track too. BUT, you can't do it with a regular, round q-tips. And even if you get clear-cut edged q-tips which're produced to clean up the make-up mistakes, you won't be able to get the desired result cuz they suck excessive amount of aseton in them and when you push hard them on your finger, all of the aseton will be all over the place which is a total mess. In  conclusion, this product is necessary.




Gördüğünüz gibi, ilk resimdeki sıkıntılı sürüşü dakikalar içindeki çok temiz bir hale getirebiliyorum bu ürün sayesinde. Tek kötü yanı fiyatı; çünkü bence hem marka için hem de ürün için averajın üzerinde bir fiyata sahip. Ayrıca uçlar çok uzun ömürlü olmadığı için, sürekli bu ürünün yenisini alacaksınız demektir ki bu da masrafa yol açabilir.

Fiyat sıkıntısı dışında gerçekten çok başarılı bir ürün olduğunu söyleyerek bitiriyorum, ben piyasada oldukça sürekli almaya devam edeceğim

As you can see, I could easily fix the messy application on the first picture in minutes and created the appearance which you see on the second pic. The only downside is its price, I think that it's excessive for both the brand's standarts and the average price of this kind of product.

Apart from its price, I really love this product. I'll keep repurchasing this!

xx

15 yorum:

  1. bunu ben de uzun süredir kullaniyorum, cok isime yariyor, hatta bu olmadan oje süremiyorum resmen ._.

    YanıtlaSil
  2. beğendim bende bir tane edineyim bari:)

    YanıtlaSil
  3. uçları kurusun tatlım ayrı bı yerde asetona batır kalemin ucunu aynı işi görür ben sahsen oyle yapıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu ürünü gördüğümde kulak çubuğuyla aynı işi görürüm diye düşünmüştüm demek daha etkili.İndirimde bulursam deneyeyim o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Benimde merak ettiğim bir üründü..En kısa zamanda denemeliyim..

    YanıtlaSil
  6. Ben de hep gerekli mi, gereksiz mi kısmına takılıyordum. Bu sefer görünce alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) En azından denemiş olursun, bence gerekli:)

      Sil
  7. Süper bir ürün, Koyu renkli ojelerde sıkıntı oluyor.Ama bu oje düzeltici kesinlikle pratik kullanımlı.
    teşekkürler
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu renkte sıkıntı olmayan bi şey yok zaten, lanet koyu ojeler! Teşekkürler:)

      Sil
  8. Rival de Loop'un da benzer bir ürünü var canım daha ucuzdu fiyatı en son hatırladığım kadarıyla.Ancak Essence kadar başarılı mı bilemiyorum...

    YanıtlaSil