26 Mart 2014 Çarşamba

Alışveriş: Victoria's Secret, Bobbi Brown, Gratis//Haul: Victoria's Secret, Bobbi Brown, Gratis


Merhabalar!
Ankara'da yeni açılan Next Level AVM'nin içinde oldukça iyi markalar olduğunu duyup bir türlü gidememiştim, haftasonu gidip bir kaç bi şey aldım.

Hey gıuys!
I was hearing good hypes about the stores in the new mall in Ankara, Next Level, but I couldn't find an opportunity to visit. At the weekend, I finally went there and got some stuff.



Victoria's Secret'ın 3 ürün 59 TL indirimini yakaladım ve Hello Darling serisinden 2 ürünle Frosted Magnolia'yı aldım. Kokuları şahane!

I caught up the 3 products 59 TL sale and I got 2 items from Hello Darling range as well as Frosted Magnolia body wash. They smell amazing!


Daha sonra Bobbi Brown'a uğrayıp çok uzun zamandır istediğim ama bir türlü sıra gelmeyen corrector'ını aldım. Gerçekten bu üründen çok umutluyum ve çok heyecanlıyım, bir an önce deneyip incelemesini yazacağım.

Then I got into Bobbi Brown and purchased a corrector which I've been wanting for a loooong time. I'm so excited about this products, I'll write a review as soon as I get my fixed ideas on it.




Son olarak da Gratis'e uğradım. Instainlerin bende olmayan iki rengini (elimde benzerleri olduğu için almamıştım ama dayanamadım) indirimi beklemeden aldım. Bir de fosforlu renkleriyle her Gratis'e girişimde birini aldığım duş jellerinin pembesini ve Essence'ın gazete kağıdı efekti yapma solüsyonunu aldım. İşe yarıyordur umarım, daha denemedim.

Lastly, I passed to Gratis and bought the colors that I don't have from Instain range. I have similar colors in my collection but I couldn't resist. I also got neon color packaged shower gel and Essence's paper print manicure solution. I hope it works.

xx

10 yorum:

  1. Güle güle kullan güzel bir alışveriş olmuş =) O solüsyon işe yaramıyor diye duydum ama umarım güzeldir..

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan cicilerini :) corrector'un ve VS cicilerinin yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. VS indirimi sadece orda mi yoksa her yerde mi gecerli acaba? Birde ne zamana kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yerde geçerli sanıyorum, ne zamana kadar hiç bi bilgim yok :(

      Sil
  4. Cicilerini güzel günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil
  5. Ay ama o solüsyon gereksiz değil mi ya :( deodorant ya da kolonyayla on numero oluyor.

    YanıtlaSil