4 Ocak 2014 Cumartesi

İnceleme: MAC Currant Lip Pencil//Review: MAC Currant Lip Pencil


Merhabalar;
Bu postta son Mac alışverişimde aldığım Currant Lip Liner'ın incelemesini yapacağım.

Hey guys;
I'll be reviewing the recent purchase of mine from Mac, Currant Lip Liner, in this post.




Media'yı ne kadar sevdiğimi, hayatımın bir kaç olmazsa olmaz rujundan biri olduğunu biliyorsunuz. Media'yı incelediğim şu postumda da söylediğim gibi, ruju aynı renkte bir lip liner'la kullanmıyordum ve bir sorun yaşamıyordum. Ancak, onun renginde bir kalemimin olmadığını da belirtmiştim. Yani bulsam anında yapışacaktım ki öyle oldu.

You know that Media is one of my ultimate favs, a must-have for me. I mentioned in this review post that I was using Media without any lip pencil and I was experimenting no issues accordingly. But, I also said that I had no lip pencil in the same exact color with Media. I would passionately bought it if I saw one, and it happened eventually.



Bu dudak kaleminin rengi Media'nın renginin tamamen aynısı. Birbirleri için üretildiklerini düşünüyorum hatta. Daha önce Mac'te hiç dikkatimi çekmemiş olması da çok ilginç aslında. Çünkü koyu bordomsu bir dudak kalemi olarak Nightmoth'u almayı düşünüyordum, o amaçla girmiştim zaten ve bunu görünce ondan anında vazgeçtim. Media'yla beraber uygulandığında zaten harikalar yaratıyor ama tek başına kullanımda da mükemmel gözüküyor, hele hele üzerine şeffaf bir gloss sürerseniz tarif edilemez şıklıkta bir koyu bordo dudak görünümüne sahip oluyorsunuz. Tarzınız bu yönde değilse, koyu dudak ürünleri sevmiyorsanız tabi ki tavsiye etmiyorum ama kırmızı, bordo skalada dolaşmaktan hoşlanıyorsanız bunu gözünüz kapalı alın derim. Hele Media'nız varsa, tereddüt bile etmeyin almakta.

The color of this lip liner is identical with Media. I really think that they were produced to complement each others. It's weird for me not to come across before in Mac till now. Cuz I was gonna buy Nightmoth to fill my appetite for dark burgundy lip liner, but I saw this first and totally left Nightmoth aside. It's amazing when you use it with Media but also it's perfect on its own too, and if you apply a clear gloss on top, you'll have a divine burgundy lips which will grab everyone's attention. If your style is not on the track of dark lips, I surely don't recommend this to you but if you like reds, burgundies, dark plums, you should definitely go for this one. If you have Media, don't ever waste one more second without buying this lip liner.

xx

6 yorum:

  1. Yazınız için teşekkürler. Acaba Diva için hangi kalem daha uygun olur? Vino, Burgundy ve bunun arasında kalmıştım ben. Öneriniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Tıpa tıp aynısı olmasına gerek olmadığı için Diva'yı hepsiyle kullanırsınız. Ama bana kalırsa bu ve Burgundy daha çok gider

      Sil
  2. Rengi çok güzel görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. çok klas bir rengi var kesinlikle güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Renk harika, koyu renklerin bana yakışmadığını düşünüyorum ama bunu inanılmaz denemek istedim şimdi :)

    YanıtlaSil