12 Aralık 2013 Perşembe

No.7: Angel//MAC Rujları İnceleme Serisi-No.7: Angel//Series of MAC Lipstick Reviews


Merhabalar;
Bugünkü ruj incelemesi Angel üzerine olacak, büyük ihtimalle ününü Kim Kardashian'ın sürekli bu ruju kullanmasından duymuş olabilirsiniz. Beni hiç bağlamıyor, ama bu tarz ünlü referanslı ürünleri sevenler için olaya 1-0 önce başladığını söyleyebilirim

Hey guys;
Today's review is going to be on Angel, you may probably heard it from Kim Kardashian-cuz she's always using this. I really don't care at all, but if you are a person that relies on celebrity-referrence products, here you go.



Ruj, benden bekleyecebileceğiniz üzere, yine ve yeniden pembe skalada. Aslında alıp almama arasında çok tereddütte kalmıştım ilk aldığımda, geçen sene sanırım ya da daha bile önce olabilir, çünkü içerisinde çok ufak gümüş rengi simler var. O kadar ufak ki dudakta sadece genel bir ıslaklık olarak belli oluyor ama yine de ben sim sevmeyen biri olarak oldukça mesafeliydim bu ruja karşı, sadece pembesinin güzelliğine aldım açıkçası

This product, as you may expect from me, is in the pink scale. Actually I was so sceptic about buying it, last year or may be even older, cuz it has tiny silver sparkles in it. They are so tiny that they don't exactly show, but I was still a bit cautious about using it. Bought it just for the love of its pinkness, honestly.


Oldukça doğal tonlarda bir pembe olduğunu görebiliyorsunuz, öyle aşırı bir nude'luğu ya da parlaklığı yok. Ama benim gibi çok çok açık tenliyseniz, NC-W 15 ya da maksimum 20 diyelim, bu ruj sizin için ölü gibi göstermeyen nude kontenjanınız olabilir. Ben bu ruju çok yoğun göz makyajı yaptığımda kullanıyorum çünkü gerçekten benim için doğal bir ruj olmanın aksine oldukça nude. Beyaz tenlilerin nude ruj bulma sorunundan hep bahsediyorum, fondöten rengi nude'lar bizi hayalete çeviriyor ve pembemsi ya da kahvemsi nude'lar almamız gerekiyor. İşte, eğer öyle bir arayıştaysanız, bu sizin nude'unuz olabilir.

It is a natural shade of pink, not so bright nor nude. But, if you are so pale as I am, let's say NC-W 15/20 at most, this lipstick can be your nude which doesn't make you look like a ghost. I use this as a nude lipstick when I wear bold eye make-up. I always talk about the issue that fair skinned people face while searching for the nude lipstick, we should go for pinkish or borwnish nudes rather than foundation-color nudes. So, this may be your go-to pinkish nude.

Bu rujla ilgili bir kaç şikayetim var ve oldukça garipler aslında. Birincisi, hiç bir Mac rujumda rastlamadığım bir şekilde, aşırı çabuk bitiyor. Aynı yapıda, aynı renklerde, aynı sıcaklıkta barındırdığım diğer Mac rujlarımda hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Her gün kullandığım rujlar ancak bu seviyeye gelirken bu arada bir'lik bir kullanımda sonuna yaklaştı. Resmen kendi kendini yiyor ruj, çok garip. İkincisi de, kalıcılığı çok az. Bir şey yiyip içtikten sonra dudağınızda kalması mucize. Altına aynı renkte bir kalem geçip baz yaparsanız belki.

I have some complaints about this lipstick though. First, it finishes up sooo fast which I've never experienced in my other Mac lipsticks-I keep them under the same temperature. It nearly came to an end while my everyday lipsticks don't. It eats itself inside, seriously. Secondly, it doesn't last at all. You will never see that lipstick on your lips after you eat or drink something.

Artılar:
-Açık tenliler için harika bir nude renk. Arayışınıza son vermenizi sağlayacaktır.
-Günlük kullanım için çok uygun, sür-çık mod.
-İçindeki parıltılar ıslak bir görüntü vermesine sebep oluyor ki bu da hoş gözüküyor.
-Her göz makyajına uyuyor.

Pros:
-Perfect nude for fair skins.
-Suitable for everyday usage.
-The sparkles make it look wet which is quite nice.
-It matches with every eye make-up

Eksiler:
-Çok çabuk bitiyor. Yeseniz bu kadar çabuk bitmez.
-Kalıcılığı çok az.

Cons:
-It finishes up so fast. You won't get this speed if you literally eat it.
-Lacks on persistency.

Hangi allıklarla kullanılır? Hepsiyle kullanılır, hatta neon-kendini çok belli eden allıklarla daha bile güzel durur.

Which blushes it should be complemented with? Any. Actually it would look much better if you match it with neons.

Tekrar alır mıyım? Almam sanırım çünkü elimde karıştırıp bu rengi elde edebileceğim rujlar var. Ama olmasaydı, evet alırdım.

Would I purchase it again? I don't think so cuz I have lipsticks that I can create this color when I mix them. But if I haven't had, I would.

Puan: 7/10

Rank: 7/10

xx

11 yorum:

  1. Bende alsam mı almasam mı diye düşünüyordum ama an itibariyle vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok şeker.. yenir mi ki bu:)

    YanıtlaSil
  3. Twitterım olmadığı için buraya yazmak istedim. Game of Thrones tişörtüne bayıldım yaa hayatımda hiç bir tişörtü bu kadar istemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha çok sağol, ebay'den alabilirsin aslında, free shipping var çoğunda

      Sil
    2. Maalesef kredi kartı kullanmıyorum o yüzdn sıkıntılı bende o durum :)

      Sil
  4. Bende nc20yim nude rujlarim arasinda hatri sayilir biryerde cabuk bitme konusunda bende katiliyorum ayrica bir sekli bozulma erime durumuna girdi haydi hayirlisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi garip bir tutarsızlığı var yapısında.

      Sil
  5. buğday tenlilere olur mu?

    YanıtlaSil