3 Aralık 2013 Salı

Mac 211 Fırça İncelemesi//Mac 211 Brush Review


Merhabalar;

Son Mac alışverişimde bu fırçayı almıştım posttan hatırlayacağınız üzere, ve şimdi de belli bir sürelik kulanımdan sonra incelemesini yapacağım.

Hey everyone;
I had bought this brush at my last Mac shopping as you may remember from the post. And now, after a proper amount of time of usage, I'll be reviewing it.



211, yuvarlak uçlu eyeliner fırçası olarak geçiyor ve ben de gel liner uygulamasında kullanıyorum. Bu zamana kadar linerlarım için hep 263 açılı liner fırçasını kullanıyordum ve memnundum ama bazen sorun yaratabiliyordu-sorunlar için önceden yazmış olduğumu bu postu inceleyebilirsiniz.

211 is a pointed eyeliner brush and I use it for my gel liners. I was using 263 angled liner brush and I was quite pleased with it eventhough it had some issues-click here to see my post about it.

Bu fırçayı alırken 263'ün yerini tutabileceğinden emin değildim açıkçası, ama muhteşem bir performans göstererek bana 263'ü tamamen unutturdu. Ben her zaman kuyruklu eyeliner kullanan bir insan olarak kuyruk konusunda artık yıllardan sonra master düzeydeyim, zamanımı da almıyor, ama bu fırçanın uygulamasının diğerine göre çok daha kolay olduğu bir gerçek. Ayrıca ürünü efektif dağıtma konusunda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta gel liner ile çalışıyorsanız bu da oldukça önemli, çok ürün demek bir süre sonra akan ürün demek. Bu yüzden hafif bir miktarla bile boşluk bırakmadan çizebilmesi önemli ki bu da fırçanın performansının derecesini gösteriyor.

I wasn't sure if this was going to replace 263 or be as good as it is but it was beyond my expectations. It has a great performance. I've become master at applying winged eyeliner by doing it everyday as my signature make-up-of course after years and years of practice-, but still I need to admit that this made it lot easier. Moreover, it's so good on distributing the gel liner effectively which is really imporant because if you apply coats over and over again, it'll eventually make your eyeliner smudge.

Sonuç olarak, şahsi kanaatim liner için açılı fırçadan ziyade bu tarz fırçaların daha rahat olduğudur. Bana pek farketmiyor dediğim gibi, sadece rahatlık sağlamış olabilir ama eyeliner uygulaması konusunda çoğu insanın sıkıntı çektiğini hesaba katarsam önerim bu yönde olacaktır.

As a result, I think that these brushes are more comfortable to apply liner than angled brushes. It doesn't make so much difference to me because I can do it either way, but considering many people have issues with applying eyeliner, I would vote for this one.

xx

4 yorum:

  1. ben de bu tarz yuvarlak eyeliner fırçalarına bayılıyorum, çok rahat kullanımı.. 211 i de listeme ekledim ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet feci rahat, açılılar biraz sıkıntı yaratabiliyor bir süre sonra

      Sil
  2. Açılı fırça aramaktan vazgeçip bunu almak için evrene sinyaller yollayayım belki noel baba bana bunu getirir :P Güle güle kullan canıııım :*

    YanıtlaSil