30 Aralık 2013 Pazartesi

İnceleme: H&M Pink Dahlia Allık//Review: H&M Blush in Pink Dahlia


Merhabalar;
Söz verdiğim gibi H&M'den aldığım allığın incelemesini yapmak üzere bu postu başlatıyorum:)

Hey guys;
As I promised, I'm starting off this post to review the blush that I got from H&M




Bu allığı alırken tamamen rengine vuruldum, ve tabi ki mat olmasına. Mat, canlı bir pembe. Daha güzel bir şey düşünemezdim o H&M standında. Fiyatı da uygundu, zaten H&M'in kozmetik line'ını denemek istiyordum, almış bulundum.

I bought this blush just for its amazing color, and matteness, nothing else. Matte and bright pink blush-I wouldn't imagine anything better for that stand at H&M. The price was also okay so I purchased it.



Rengini cidden aynen veriyor, nasıl parlak canlı bir pembeyse aynen o geliyor fırçaya. Bu yüzden dikkatli uygulamak gerek. Mat olduğu için dağıtması oldukça zor, ayrıca kalıcılığı da çok az. Hemen uçup gidiyor. Her şeyin ötesinde, emin olmamakla beraber, yanaklarımda bir anda beliren alerjik kabarcıkların sebebi bu allık olabilir diye düşünüyorum. Ve son bomba olarak, rengi çok güzel olduğu için dudaklarımda da kullandım. Mac'in Syrup ruju oldukça ıslak bitişli olduğu için üzerine bir iki pıt pıt yaparak bu allığı sürdüm ki Mac'in çok pembe allıklarında da aynı uygulamayı yapmış ve hiç bir sorunla karşılaşmamıştım. Bunu dudaklarıma sürdüğümde harika durdu, bayıldım, ama bir kaç gün sonra üst dudağım kabarcık kabarcık oldu. Sebebinin yine bu allık olduğunu düşünüyorum.

It really shows the true color that you see in the pot, that's why it should be applied very gently. It is hard to blend because it's matte, and also it doesn't last so long. Moreover, this blush caused me a huge break-out, mainly on my cheeks. I'm still not sure if this is the reason but I give 80% for this estimation's validity. As a bigger deal, I applied this blush on my lips cuz its color is so cool. I did the same technique before, applying Mac blushes on my lips if it matches, cuz I like my lips matte and that day Mac Syrup seemed sooo wet for me on my lips, so I put a 2-3 taps of this blush. It looked amazing but several days after, I got some allergic reactions on my upper lip. I, again, think that this blush was the reason.

Sonuç olarak rengi harika, ama önereceğimi söyleyemem çünkü ucuz etin yahnisi gibi bir durum var benim gözlemime göre. Gerek yok yani riske atmaya.

As a result, I wouldn't recommend buying it. You pay less and you get less kinda situation so...It doesn't worth it.

xx

8 yorum:

  1. Renk çok güzel ama bana pembe allık olmuyor ://
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ay çok fena olmuş çok pembe diye almamıştım bunu ama aklım da kalmıştı aldığım gül desenli allıkta bir problemle karşılaşmadım ben umarım o kabarcıklar bir an önce geçer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:( Bu renge özel olabilir, rengi fazla pigmentli olduğu için içine ekstradan koruyucu tarzı bir madde koymuş olabilirler:(

      Sil
  3. Keşke yazını daha erken okusaydım ben daha bir saat önce bu allığı aldım =/ üzüldüm şimdi yaa =( Ama bir arkadaşım uzun zamandır h&m in şeftali renginde ki allığını kullanıyor bir sorunla karşılaştığını söylemedi sadece bu renge has birşey olabilir belki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki renktendir dediğin gibi ya da benim cildimin alerjisi olan bir madde olabilir içinde bilemiyorum:(

      Sil
  4. Nasıl güzel bir pembe rengi var.Bayıldımm.Yeni yılda güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil