20 Aralık 2013 Cuma

Büyük Alışveriş Yazısı Part-2: Mac, H&M, The Body Shop, Watsons, Polo Garage, Mudo, C&A//Huge Haul Part-2


Tekrar merhabalar sevgili takipçilerim;
Dünkü alışveriş postumun 2. kısmıyla devam ediyorum.

Salutes, my dear followers;
I'm continuing with the second part of haul post.

MAC Beauty Marked Far (Refill), 37 TL




Mac ürünlerini planlayarak alıyorum genelde, yani bi wishlist'im var ve zamanla onları alıyorum. Wishlist'îmde sırada bu far vardı. Bildiğiniz üzere içinde kırmızılık, bakırlık olan tüm farlar ilgi alanımda. Hele hele siyahla kırmızı ışıltıların birleşimi...Gerçekten çok severek aldım işin özeti.
Her zamanki gibi swatchları inceleme yazısında görebileceksiniz, bundan sonraki postta yani.

I usually buy Mac products systematically, I have a wishlist and in time, I try to purchase them. This product was on the line. You may be familiar with my appetite towards redish eyeshadows. This one has red sparkles in deep black, so I really really really loved it.
As always, you will get a chance to see the swatches on the review post which will be the following one after this.

MAC Currant Lip Pencil, 35 TL




Media incelemesinde söylemiştim, tam olarak ona uygun bir dudak kalemi bulmanıza gerek yok, bende de öyle bir renk yok demiştim. Ama uzun süredir Media ile bire bir aynı olan bir renk arayışındaydım. İşte o renk bu renkmiş. Gerçekten tamamen aynı koyu bordo renkteler. Yine, swatch'unu inceleme yazısında bulabileceksiniz.

In my Media Lipstick review post, I've said that you don't need an exact same color of lip pencil to perfectly apply Media-yet I don't have one. But still, I was in a search for the identical color lip liner with Media. Finally, I found it. This one is the same, deep burgundy shade. Again, you'll be able to find swatches in the review post.

H&M Pink Dahlia Allık, 8.95 TL




H&M'in kozmetik line'ı Türkiye'ye geldiğinden beri hep görüp almaktan vazgeçiyordum. Hem kendi gözlemlerim doğrultusunda, hem de diğer bloggerların incelemeleri etkisinde,çok da kaliteli olmadıklarına dair bir fikrim oluştu. Ama tabi ki peşin hüküm vermek hoş olmayacaktı, o yüzden allığını denemek istedim. Zaten bu kadar parlak bir pembeyi sırf göz tatminim için bile alırdım. Performansı iyi çıkmazsa dekor olarak kullanacağım. :)

I read lots of blog posts about H&M's cosmetic line, and I observed myself, finally I adopted an opinion that they are not that good, quality-wise. But this could be a prejudice, so I wanted to test it. I would buy it anyway, because the color is so bright and I'm addicted to vibrant pinks. If it doesn't turn out the way that I want it, I'll use it as a home decor:)

The Body Shop Honey Dudak Nemlendiricisi, 20 TL



Body Shop bal temalı bir koleksiyon çıkardı bildiğiniz üzere ama ürünler hep bronz skalada olduğu için hiç ilgimi çekmedi. Yalnız bu dudak nemlendiricisinin küre şeklinde olması (arı kovanı konsepti), minikliği falan, özetle tamamen paketine tutulmamla alakalı olarak bir süredir isteyip denk gelemediğim bir üründü. Bu sefer buldum ve aldım, ama nemlendirici olarak değil de farklı şekillerde kullanmayı düşünüyorum, hepsini inceleme postunda yazacağım.

As you may know, Body Shop released a collection within the concept of honey but the products are all bronze colored so I wasn't thinking buying anything-apart from this one. I saw this moisturizer somewhere in the internet and the packaging (globe, hive inspired) hit me so deep that I wanted to buy. I couldn't find it for some time, but finally I managed to get that. I won't be using this as a moisturizer, I'll explain it on the review post.

Balmi Dudak Nemlendiricisi, 9.90 TL, Watsons




Yeni gelen ve bir anda ünlenen bir ürün olan Balmi, EOS Lip Balm'lara dupe olarak gösteriliyor, içinin şekli itibariyle. Watsons'larda 3 çeşidi var; pembe(çilek), kırmızı(ahududu), beyaz(hindistan cevizi). Ben, tabi ki, ahududu olanı aldım. Kokusunun yoğunluğu ve güzelliği bile yeterken, ilk kullanışımda aşık oldum. İnceleme yazısında daha detaylı belirteceğim ama kesinlikle EOS dupe'u olmayı hak ediyor.

This products is new-arrival and immediate attention catcher. These supposed to be dupes for EOS Lip Balms. There are 3 kinds; pink(strawberry), red(raspberry) and white(coconut). I, of course, bought the raspberry one and the scent of it is hilarious. I fell in love with the performance, I'll give details about this product later on.

Selin Pembe Greyfurt&Narlı Duş Jeli


Selin'in bu boydaki kolonyalarını aylar önce keşfettiğimden beri çantamdan ayırmıyorum, sürekli tekrar dolduruyorum. Çok kullanışlı cidden. Bu sefer kolonyaların yanında duş jelini görünce ışık hızıyla yapıştım. Bir kere pembe, yani... Tabi ki 1-0. Daha sonra, kokusu... Bunu gidip koklamalısınız almasanız bile. Duş jeli yazdığına bakmayın, yanınızda taşıyıp sabun olmayan yerlerde elinizi yıkamak için kullanabilirsiniz, ya da herkesin kullandığı sabunları kullanmak istemediğiniz durumlarda. Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 2.90 civarıydı sanırım.

I was using Selin's cologne in this same packaging and size, and it was so handy to carry in my bag. This time at Watsons, I saw this PINK version and immediately grabbed it. The scent is ammmmmazing, and you can carry it around to wash your hands when there's no soap or the existing ones are not hygienic. I don't remember the exact price but it was about 2.90 sth.

Polo Garage Tüylü Bilek Isıtıcı, 28 TL





Ya baktıkça deliriyorum, bu kadar tatlı bir bilek ısıtıcı olamaz! Polo'da bunu gördüğüm an vuruldum, elime aldım ve bırakmadım almayacağımı düşünsem de, ama sonra kasaya gidip diğer ödememi yapınca bunu da eklemeye karar verdim. İyi ki almışım. Çok şık, harika bir havası var. Ayrıca son fotoğraftaki eller anneciğimin, ellerinden parmaklarından öperim el modelim benimmmm (ciddiyetten uzaklaşıp sevgi gösterisine dönüşen post.)

Every time I look at these... I feel like I'm gonna dance around and scream-THEY ARE SO CUTE! It is amazingly chic, luckily I purchased this when I first saw 'em at Polo. The hands on the last photo belong to my lovely mom, love you!

Polo Garage Altın/Siyah Bileklik, 30 TL






Altın rengi takılara bayılmıyorum aslında-gerçek altın olmadıkça. Ama siyahla birleşince oldukça modern olmuş, o gece gideceğim yer için de gayet uygundu. Çok severek aldım, mıknatıslı kapanışı da ayrı bir güzel zaten, mutluyuz beraber yani.

I'm not into gold accesorizes in general-unless it's real gold, but this one looks so modern because it was combined with black. Also, this was so proper to use the event that I was gonna attend that night so I purchased it. I love the closure mechanism-magnetic. 

C&A Yüzük, 13.90 TL 




Maviyle yeşil arası bu ton, siyahla birleşimi... Gerçekten çok içime sindi bu yüzük, neden bilmiyorum.

I looooved the color of the gems- something between blue and green, and their combination with black. I'm amazed.

Mudo Tüylü Sıcak Su Torbası, 20 TL




Sıcak su torbası zaten vazgeçilmezimiz, ama yani bu kadar tatlı olmak zorunda değildi. Kurdelesi, rengi, yumuşaklığı. Hele bir de ikincisi %50 olunca iki tane almama bahane oldu. İlki 20 TL, ikincisi 10, 30 liraya muhteşem iki tane sıcak su torbası aldım Mudo'dan. Ayrıca oldukça da büyük, daha önce küçük sıcak su torbaları alıp hiç ısıtmadığını deneyimlemiş olarak boyutundan gayet memnun kaldım.

The hot-water bags are essential for us (female things, ugh), but this doesn't have to be THAT CUTE. Ribbon, color, softness, fluffiness... Perfection. The size is also so proper cuz the tinier ones don't heat up so well. I bought two of these, cuz the second one was 50% off.

Evet, upuzuuuun alışveriş yazısının sonuna gelmiş bulunuyorum, umarım sevmişsinizdir, xx

We came to an end of the looonnng haul post, hope you like it, xx.

16 yorum:

  1. Hepside çook güzel hayırlı olsun tatlım güzel günlerinde kullan inşallah :-**
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. yüzük çok güzelmiş
    balmi lip balmlar benimde ilgimi çekmişti almamıştım alasım geldi :)
    h&M allıklarını bende denemek istiorum ama hiç olmuyo gittiğim yerde ::(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm allıklar bazen olmuyo evet:/

      Sil
  3. o tüylü bilek ısıtıcıya bayıldım hepsini güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Sıcak su torbasını almaktan son anda vazgeçmiştim vee bu yazıdan sonra deriiin bir pişmanlık içindeyim :(

    YanıtlaSil
  5. Butun hepsını gule gule kullanın.en kısa zamanda yorumları beklıyorum kendı adıma.Bu arada nazar boncuklu bıleklıkte super gozumden kaçmadı:)).sanki soylemiştınız swatch'tanmı almıştınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Swatch değil, Swarovski'de yaptırmıştım :)

      Sil
  6. Bilekliğe bayıldım. Sanırım yarın alacağım :) Umarım hala vardır.
    Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi birbirinden güzel bu ay batmışsın anlaşılan geçmiş olsun :) Hepsini güzel günlerde kullan ^^

    YanıtlaSil