28 Kasım 2013 Perşembe

No.5: Naughty Saute//MAC Rujları İnceleme Serisi-No.5: Naughty Saute//Series of MAC Lipstick Reviews


Merhabalar;
Pembe rujlardan gitmeye devam ediyorum. Biliyorum ki en çok beklenen ruj Media, bundan sonra onu yazmayı planlıyorum, sizi çok bekletmek istemiyorum.

Hey guys;
I'm going on with pinks. I know that everyone's waiting for Media, I'll be reviewing it after this one.



Naughty Saute, oldukça mavi alt tonlu, içinde ufak ışıltılar bulunan bir barbie pink. Mora kaçtığını söyleyemem ama gerçekten buram buram maviliği var altında.

Naughty Saute's a blue-based barbie pink with some sparkles in it. I can't say that it's getting purple-ish but it's a real blue-ish pink.



Bu rujun tenin alt tonuna göre oldukça farklılık gösterdiğini söylemem gerekiyor. Soğuk alt tonlu bir insanda gerçek rengini gösteriyor, ama iyice buz gibi bir görüntü olmaması için sıcak bir allıkla dengelenmesi gerek. Sarı/sıcak alt tonlu insanlardaysa bu kadar soğuk bir pembe şeklinde değil de daha doğalımsı bir görüntüde ortaya çıkıyor. Ten rengiyle çakışmasını ve garip durmasını engellemek için yanaklarda çok şeftali kullanmamakta fayda var.

It's important to highlight that this lipstick differs in accordance with the base ton of individuals' skin. If you are cool toned, it'll look exactly the same as its vision in the tube, it'll show its real color, but not to look so frozen, you should be balancing it out with warmer blushes. Vice versa, if you are warmer toned, this lipstick'll look much more natural and wearable but again, you should avoid using warm blushes.

Sanıyorum bu ruj limited edition'dı, LE rujları emsal teşkil etsin diye yazdığımı söylemiştim, hani gidip başka markadan aynı tonu bulursanız neyle kullanılması, kullanılmaması gerektiğini vs. benden duymanız açısından.
Rujun kendisiyle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım ama kalıcılığının sstandart bir Mac ruja göre vasat olduğunu düşünüyorum.

I think this product was a limited edition but i'm still reviewing in case you go out and buy something similar from another brands. I had no issues using this lipstick but I must say that its persistency is below average for a standart Mac lipstick.

Artılar:
-Rengi hoş.
-İçindeki ufak ışıltılar çok tatlı bir görüntü veriyor.
-Uygulaması kolay.
-Çizgileri belli etmiyor.
-Pigmentasyonu iyi.

Pros:
-Color is sweet.
-The sparkles made it look so cute.
-Easy to apply.
-Doesn't amplify the lines on the lips.
-Pigmentation's good.

Eksiler:
-Kalıcılığı pek iyi değil.
-Hayatımın ruju diyemem.

Cons:
-Not so good at longevity.
-I can't say that it is "the one".

Allık konusunu yukarıda belirtmiştim, tekrarlamıyorum.

I already covered the blush issue above, I'm not repeating it in here again.

Tekrar alır mıyım? Sanmıyorum.

Would I purchase it again? I don't think so.

Puan: 6/10

Rank: 6/10

xx

4 yorum:

  1. Bütün pembe rujlar benim olsuuuun bu da güzel gözüküyor :) Güle güle kullan ^,^

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar
    Konuyla çok alakasız olacak ancak mac diva alacağım bugün yarın, ancak nasıl bir allıkla kombinlemeli kararsızım, nars oasis im var, mac mocha var elimde, ona uygun olabilecek, bronzer ım var, bronzer ı kontür gibi yapıp üzerine lightscapade imle ışık mı versem? bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oasis de olur mocha da. bronzer kullanacaksan o haliyle bırakma, kahverengi çok boğabilir çünkü diva da kahvelik içeriyor.

      Sil